صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰
با حضور مسئولان انجام شد؛

رونمایی از «سامانه امهاد» در استان اصفهان/ ویژگی‌ها و قابلیت‌ها

«سامانه امهاد» با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان رونمایی شد.
کد خبر : 627672

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از دهاقان، نشستی با حضور پیام نجفی رئیس، اکبر پیرستانی معاون امور فناوری و نوآوری، اعضای هیئت رئیسه و جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار و سامانه «امهاد» به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان رونمایی شد و مورد بهره‌برداری اولیه قرار گرفت.


قابلیت‌های سامانه امهاد


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، مؤسس و طراح سامانه امهاد(برگرفته از تعابیر قرآنی) در این نشست درباره قابلیت‌های این سایت اظهار کرد: سامانه امهاد با هدف حل چالش‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌منظور انتخاب استاد راهنما، انتخاب موضوع پژوهشی، انجام پژوهش، مستندسازی پژوهش‌های انجام‌شده، چالش پیش‌رو درباره حضوری شدن دانشگاه‌ها و معطل ماندن بخش مهمی از ظرفیت‌های آموزش آنلاین، پنهان ماندن عمدی یا سهوی مشکلات موجود در صنایع کشور و طرح‌های پژوهشی ناکارآمد، متولد شد.


پیمان داوری افزود: نبود پلتفرم مناسب برای بهره‌برداری شایسته از ظرفیت و وقت استادان، مظلومیت استادان دور از مرکز از نظر برخورداری از دانشجویان تحصیلات تکمیلی در بسیاری از رشته‌ها، محدودیت دانشگاه در پرداخت حقوق مکفی به اعضای هیئت علمی و لزوم ایجاد پلتفرم‌های درآمدزای کمکی از دیگر عوامل طراحی و ساخت سامانه امهاد بود.(بیشتر بخوانید)



وی عنوان کرد: سامانه امهاد در سطح کلان به شناسایی نودهای نخبگان می‌پردازد و در پلتفرم منسجم، شبکه‌ای از متخصصان بر اساس رشته و گرایش تولید می‌کند. در شبکه تولیدشده، فرد نیازمند به مشاوره تخصصی که می‌تواند دانشجوی دکتری، فعال صنعت و یا حتی سرمایه‌گذار باشد، مورد پشتیبانی همگانی قرار گرفته و مناسب‌ترین فرد به او مرتبط می‌شود. در این فرآیند، امکان شبکه‌سازی شهری، استانی، کشوری و حتی جهانی وجود داشته و این سایت، قابلیت شبکه کردن حوزه‌های علمیه، دانشگاه‌ها و صنایع را با یکدیگر دارد.


طراح سامانه امهاد درباره ساختار و شکل سایت این سامانه تشریح کرد: سادگی سایت برای استفاده کاربران از نقاط قوت آن است. در این سایت متخصصان ثبت‌ نام می‌کنند و با تأیید هویتشان به عضویت باشگاه مشاوران امهاد درمی‌آیند و می‌توانند وقت‌های آزاد خود را بر اساس رشته، گرایش و تخصص خود در اختیار دیگران قرار دهند. ارزش هر نوبت مشاوره، توسط خود مشاور تعیین می‌شود و تابع نظام عرضه و تقاضاست. در این سامانه، مشاوران موضوعات پژوهشی، استارت‌آپ‌های جدید، استارت‌آپ‌های نیازمند سرمایه‌گذاری، چالش‌های صنایع، طرح‌های پژوهشی، نرم‌افزارهایی که توسعه داده‌اند و ابتکارات و اختراعات خود را ثبت و در اختیار متقاضیان قرار می‌دهند. در این سایت امکان برقراری جلسات رفع اشکال وجود دارد.


داوری با بیان چشم‌انداز آینده سامانه امهاد مطرح کرد: در گام نخست، سامانه به شکلی بسیار روشن در دانشگاه‌های آزاد و اتاق بازرگانی استان اصفهان به ارائه خدمات می‌پردازد و پس از آن در فاز دوم، این خدمات به دانشگاه‌های آزاد سایر شهرها معرفی می‌شود و در صورت موفقیت، سامانه به‌طور فراگیر به همه سازمان‌ها و مراکز آموزشی و صنعتی کشور سرویس خواهد داد. واحد بین‌الملل سامانه نیز فعالیت خود را آغاز کرده و تا سه ماه آینده زیرساخت‌های راه‌اندازی آن در کشورهای همسایه فراهم می‌شود.


حمایت همه‌جانبه دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از تولید و فناوری


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز پس از رونمایی از سامانه امهاد گفت: توسعه علمی پژوهشی و ارتقای فناوری و به دنبال آن تولید دانش و ثروت برای دانشگاه و کشور در سال‌های اخیر مورد توجه خاصی قرار گرفته و در این دانشگاه نیز از هرگونه ایده تجاری، تولیدی و فناوری، پشتیبانی و حمایت همه‌جانبه صورت می‌گیرد. تجاری‌سازی ایده‌ها و تحقیقات علمی باعث ایجاد خدمات نوآورانه و بهبود در روند کارهای اجتماع است.



پیام نجفی بیان کرد: طرح سامانه امهاد با توجه به استماع سخنان طراح، می‌تواند با اندک تغییراتی، سروشکل خوب و قابل توجهی به خود بگیرد و با قرارگرفتن در بستر فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، مسیر ایجاد ارتباط بین اقشار جامعه با دانشگاه‌ها را هموارتر از قبل کند. ارتباط دادن این سامانه با سامانه‌هایی مانند آموزشیار، پژوهشیار و دیگر سامانه‌ها، می‌تواند روند دسترسی دانشجویان، استادان و دیگر افراد جامعه را به اطلاعات مورد نیاز تسهیل کند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر