صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۴ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰
هفته پژوهش ۱۴۰۰(۵)/ آیت‌الله عاملی:

تکریم دانشمندان الگویی شایسته برای نسل آینده است

نخبه‌ علمی، فرهنگی، اجتماعی و دانشمند یک درصد جهان تجلیل شدامام جمعه اردبیل با بیان اینکه باید در جامعه چهره‌های علمی، دانشگاهی و فرهیختگان در سنگرهای مختلف مورد تجلیل و تکریم عملی قرار گیرند، گفت: برای نسل آینده این اقدامات الگویی شایسته در تکریم علم و عالم است.
کد خبر : 627189

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی در مراسم بزرگداشت و تجلیل از نخبه‌ علمی، فرهنگی و اجتماعی و دانشمند یک درصد جهان نورالدین قدیمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری با حضور مسئولان استانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل اظهار کرد: بزرگ‌ترین ثروت جامعه علما، دانشمندان و فرهیختگانی هستند که به صفت علم که همان صفت الهی است، آراسته شده‌اند و بیش از هر زمان دیگر باید قدردان مجاهدت آنها در این عرصه باشیم.(بیشتر بخوانید)


وی با اشاره به اینکه علم و عالم برای هر شهر و منطقه برکات و نعماتی را به همراه دارد، افزود: در طول تاریخ کشورمان ایران از این برکات بی‌بهره نبوده و امروز نیز به وجود دانشمندان و فرهیختگان بزرگ مانند نورالدین قدیمی که به‌عنوان یک درصد دانشمند برتر جهان انتخاب شده، افتخار می‌کنیم.


نماینده ولی فقیه در استان اردبیل با بیان اینکه باید در جامعه چهره‌های علمی، دانشگاهی و فرهیختگان در سنگرهای مختلف مورد تجلیل و تکریم عملی قرار گیرند، عنوان کرد: برای نسل آینده این اقدامات الگویی شایسته در تکریم علم و عالم است.


امام جمعه اردبیل بیان کرد: در استراتژی تربیتی جامعه خانواده‌ها وظیفه دارند تا نسلی فاخر و ارزشمند، همچنین آگاه و مسلط به مسائل فرهنگی، دینی و ادبی تربیت کنند تا زمینه ظهور و بروز انسان‌هایی شایسته و فاخر مانند استاد قدیمی فراهم شود.



رئیس دانشگاه آزاد اردبیل نیز در این مراسم بیان کرد: زمانی که نورالدین قدیمی به عنوان دانشجوی این دانشگاه تحصیل می‌کرد با فعالیت‌های علمی وی آشنا بودم و در آن زمان با نگارش مقالات متعدد از دانشجویان فعال بود.


فرشید سلیمی ادامه داد: نورالدین قدیمی از استادان برجسته دانشگاه آزاد اسلامی است که با فعالیت‌های مثبت و شایسته در ارائه مقالات و پژوهش‌های مختلف توانسته در سطح دنیا جز یک درصد دانشمندان برتر معرفی شود.


وی توضیح داد: دانشگاه آزاد حمایت‌های همه‌جانبه را از استادان و دانشجویان انجام می‌دهد تا فعالیت‌های مؤثری را در بخش‌های مختلف شاهد باشیم.


در پایان این مراسم که به همت هیئت‌النور در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد از افتخارآفرینی نورالدین قدیمی این دانشمند اردبیلی تجلیل شد.


به گزارش آنا، نورالدین قدیمی سال ۸۴ با شرکت در آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در رشته مهندسی برق اردبیل موفق به قبولی و ورود به دانشگاه شده و در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد با معدل الف فارغ‌التحصیل و سال ۸۸ وارد عرصه علمی و تحقیقاتی شد.


وی تاکنون نیز موفق به ثبت ۶ اختراع در حوزه برق-قدرت و تألیف کتاب‌های مختلف فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه شده است.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر