صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۰ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰

سیاره زهره با آئروبات‌های نرم‌افزاری کاوش می‌شود

دانشمندان نرم‌افزار جدیدی برای آئروبات‌های کاوشگر سیاره زهره توسعه داده‌اند.
کد خبر : 627186

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از تک اکسپلوریست، زهره دومین سیاره نزدیک به خورشید است که فرایند تغییرات آب و هوایی باعث شده از محیطی شبیه به زمین به جهانی بایر تبدیل شود. به گفته محققان، مطالعه زهره می‌تواند به تکامل مدل آب‌وهوایی زمین کمک کند و مرجعی برای آنچه در آینده اتفاق می‌افتد، شود. حال محققان دانشگاه ویرجینیای غربی نرم‌افزاری کنترلی برای گروهی از روبات‌های هوایی یا آئروبات‌ها توسعه داده‌اند که می‌تواند بررسی و مطالعه اتمسفر زهره را پیش ببرد.


آئروبات‌ها وسایل نقلیه روباتیکی مبتنی بر بالون هستند و امید می‌رود که نقشی اساسی در این اکتشافات بازی کنند. بنابراین دانشمندان به دنبال توسعه نرم‌افزار برای این وسایل روباتیک بودند. هدف اصلی این پروژه راه‌حلی مبتنی بر نرم‌افزار برای آئروبات‌های هیبریدی است که به محققان اجازه کاوش در سیاره زهره را می‌دهد. با وجود این که وسایل هیبریدی پیش از این نیز مطرح شده بودند با این حال ایجاد نرم‌افزار برای آنها بسیار انگشت‌شمار بوده است.


«پلتفرم مانورپذیر اتمسفری زهره» یکی از مفهوم‌های آئروبات است، این کشتی هوایی هیبریدی برای کنترل ارتفاع خود از شناور و بالابر آیرودینامیکی استفاده می‌کند. مزیت آئروبات هیبریدی این است که می‌تواند مانند یک هواپیما رفتار کرده و در طول روز از انرژی خورشید برای به حرکت درآوردن موتورهای خود استفاده می‌کند و طی شب نیز مانند یک بالون شناور می‌ماند، این امر به صرفه‌جویی انرژی کمک می‌کند.


انتهای پیام/۴۰۲۱/پ


انتهای پیام/

برچسب ها: روبات زهره سیاره
ارسال نظر