پروژه انسان روباتی از سال آینده اجرای میشود
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، کمتر از یک سال پس از آنکه تراشه «نورالینک» در مغز یک میمون کار گذاشته و ویدئویی از بازی کردن این حیوان منتشر شد ایلان ماسک اعلام کرده است آزمایش این تراشه هوشمند از سال آینده روی نمونه انسانی آغاز میشود.
شرکت «نورالینک» (Neuralink) در سال ۲۰۱۶ با هدف طراحی تراشههای قابل کاشت در مغز تأسیس شد. در واقع این شرکت تراشههایی را طراحی میکند که تعامل مغز را با دستگاههای مختلف بدن نیاز به وسایل جانبی افزایش میدهد. اگرچه در زمان تأسیس این شرکت ایده کاشت تراشه هوشمند در مغز خیالپردازانه به نظر میرسید ولی پس از آزمایشهای موفق این شرکت در زمینه بهکارگیری تراشه در مغز نمونههای حیوانی دانشمندان شرکت نورالینک بیش از هر زمان به تحقق برنامه خود نزدیکتر شدهاند.
بیشتر بخوانید:
استارلینک سیستم موقعیتیابی جهانی را به چالش میکشد
ایلان ماسک ادعا کرده است «استانداردهای تراشهای که قرار است در مغز انسان کاشته شود بسیار بالاتر از معیارهای تعیین شده از سوی سازمان غذا و دارو است. متخصصان نورالینک مطمئن هستند برنامههای این شرکت تحققپذیر است.»
تراشههای نورالینک از جمله طرحهایی است که اجرای آن تحولی بزرگ در ارتباط انسان با ماشینها ایجاد کرده و میتواند موانع موجود در مسیر تحقق برنامه آیندهنگرانه ایلان ماسک را برطرف سازد. اگرچه به تعبیر برخی از کارشناسان فناوری تراشه نورالینک دریچه جدید از دنیای علم و فناوری را به روی بشر باز میکند ولی نگرانیهای زیادی در مورد نقض حریم خصوصی کاربران وجود دارد و گروههای مختلفی از مردم معتقدند ایلان ماسک و سایر مدیران نورالینک میخواهند انسانها را به ابزاری در اختیار شرکتهای فناوری تبدیل کنند.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/