صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰
فصل دانشجو(۲۷)/ محبی:

مطالبه‌گری باید به گفتمان غالب محیط‌های دانشجویی تبدیل شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان تأکید کرد که عدالت‌خواهی و مطالبه‌گری باید به گفتمان غالب محیط‌های دانشجویی تبدیل شود.
کد خبر : 626223

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زرقان، به مناسبت پاسداشت روز دانشجو، وبینار «دانشجو و فرهنگ ایرانی اسلامی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


دانشگاه نماد عالی تولید علم، پژوهش و اخلاق است




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان در این نشست با اشاره به شکل‌گیری جنبش دانشجویی گفت: این جنبش حاصل خون سه تن از شهدای دانشجوست که هنگام مطالبه‌گری و اعتراض به دیدار رسمی ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با بریتانیا در تاریخ ۱۶ آذر ۱۳۳۲ حدود چهار ماه پس از کودتای ۲۸ مرداد همان سال در دانشگاه تهران به شهادت رسیدند.


سراج الدین محبی افزود: از منظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، عدالت‌خواهی و مطالبه‌گری شأن و تکلیف همیشگی و ثابت جنبش دانشجویی است و باید به گفتمان غالب محیط‌های دانشجویی تبدیل شود و دانشجویان باید علاوه بر مطالبات صنفی مطالبه‌گر و پیگیر خواسته‌های مردم که یکی از اهداف و کارکردهای اساسی جنبش‌های دانشجویی است باشند.


وی عنوان کرد: با توجه به ضرورت جنبش‌های مطالبه‌گری دانشجویان، کارکرد و نقش آن را نه‌تنها در سقوط رژیم پهلوی، بلکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی در دفاع مقدس با تقدیم هزاران شهید دانشجو و دیگر اتفاقات مهم کشور همچون فناوری هسته‌ای، موشکی و دفاع از کیان ایران اسلامی به وضوح می‌توان دید.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زرقان مطرح کرد: این یعنی دانشجویان و به تبع آن جنبش‌های دانشجویی که از یکسو خود را برخاسته از مردم و برای مردم می‌دانند و مورد اعتماد جامعه هستند و از سوی دیگر حاکمیت نیز آن‌ها را جزء اقشار پیشرو، منتقد و مطالبه‌گر جامعه می‌شناسد، می‌توانند حلقه ارتباطی بین مردم و حاکمیت باشند و به دور از هیجانات و در فضایی عقلانی مطالبات و خواسته‌های برحق مردم را در ابعاد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی به صورت منطقی و با ادبیات و سازوکاری مناسب و شایسته مطرح کنند.


محبی تبیین کرد: با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، دانشجویان علاوه بر اینکه باید دغدغه زیادی برای ارتقای سطح علمی خود و ارائه طرح‌های نوآورانه و خلّاق برای پیشرفت انقلاب و ایران اسلامی داشته باشند، می‌توانند سطح معنوی خود را نیز افزایش دهند و با الهام از سیره و منش شهدا به‌خصوص شهدای دانشجو، برای موفقیت و پیشرفت با خودباوری، افزایش مهارت و خلّاقیت گام بردارند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر