صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۲ - ۱۵ آذر ۱۴۰۰

فلفل‌های فضایی ناسا رکورد جهانی را شکست/ پرورش فلفل چیلی برای بار دوم در فضا

فضانوردان ناسا با انجام آزمایش‌های متعدد موفق شدند برای بار دوم در فضا فلفل چیلی برداشت کنند.
کد خبر : 625890

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «ساینس آلرت»، فضانوردان ناسا در راستای رشد و برداشت فلفل چیلی آزمایش‌های متعددی در فضا انجام داده‌اند. حال این فلفل‌ها باری دیگر رکوردشکنی کردند و به پرمصرف‌ترین غلات پرورش‌یافته در فضا تبدیل شدند. همچنین این آزمایش طولانی‌ترین آزمایشی بود که در ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام شد. دانشمندان توانستند برای بار دوم فلفل چیلی را در فضا پرورش دهند؛ بنابراین این فلفل برای بار دوم در فضا برداشت شد. سیند بیکر از برنامه «اینسایدر» گزارش داد که خدمه ایستگاه فضایی بین‌المللی برای اولین بار از فلفل‌ها در تاکو همراه با گوشت و سبزیجات استفاده کردند. مت رومین، محقق ارشد آزمایش فلفل روز جمعه به اینسایدر اعلام کرد که تیم تولید محصول ناسا انتظار شکست این رکورد را نداشتند.


رومین گفت: «برداشت فلفل در فضا نسبت به آزمایش‌های محققان در زمین کمی بیش‌تر طول کشید؛ بنابراین این آزمایش‌ها در فضا امکان دارد که برای ۱۷ روز دیگر تمدید شود. همچنین در آزمایش جاری دانه‌های فلفل در مرکز «پلنت هبیتت» چهار ماه قبل از برداشت فلفل در اکتبر رشد کردند و این پیشرفت چشمگیری است. در تلاش هستیم تا تعداد بیش‌تری از فضانوردان از فلفل‌ها استفاده کنند همچنین آن‌ها به فکر این هستند که سبزیجات دیگری را نیز در فضا رشد دهند زیرا بر این باور هستند که سبزیجات به حفظ سلامتی فضانوردان کمک می‌کند.»


محققان در ابتدا انتظار داشتند که فلفل‌ها به مدت ۱۲۰ روز رشد کند اما رشد فلفل‌ها ۱۳۷ روز طول کشید که طولانی‌ترین آزمایش در فضا محسوب می‌شود. طولانی‌ترین آزمایش قبلی در ایستگاه بین‌المللی فضایی پرورش گل‌ها بود که در سال ۲۰۱۶ انجام شد و در نهایت ۹۰ روز طول کشید. تیم تحقیقاتی قصد دارد در آزمایش‌های بعدی گوجه‌فرنگی و سبزیجات برگ‌دار پرورش دهد. هدف این آزمایش‌ها تامین مواد غذایی برای مأموریت‌های طولانی‌تر به ماه و مریخ در آینده است.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر