صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ساداتی‌نژاد:

همکاری مشترک با یونیدو در صنعت زنبورداری به‌ثمر نشست

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه در وزارت جهاد کشاورزی با کمک وزارت تعاون، کار رفاه اجتماعی از چند سال قبل و در قالب همکاری مشترک با یونیدو، توسعه صنعت زنبورداری پیگیری می‌شود، اعلام کرد: این پروژه را در چارچوب اقتصاد خلاق به سرانجام رسانده‌ایم.
کد خبر : 625084

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، سید جواد ساداتی‌نژاد در نوزدهمین اجلاس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد (یونیدو) که به میزبانی اتریش به‌صورت مجازی و با موضوع اقتصاد خلاق برای توسعه پایدار ۲۰۲۱ برگزار شد، افزود: به باور ما توجه و راه‌اندازی صنایع خلاق رهیافتی مؤثر برای برون‌رفت کشورهای در حال توسعه از مشکلات موجود نظیر فقر و بیکاری و در مقابل، راهکاری مؤثر برای ایجاد اشتغال مولد و شایسته برای همه و بهبود کیفیت زندگی افراد به‌ویژه در مناطق روستایی و کم برخوردار است.


وی اظهار کرد: دولت ایران با توسعه زیرساخت‌های ارتباطی در تمام شهرها و روستاهای بالای ۲۰ خانوار، محیط مناسبی برای توانمندسازی به‌منظور توسعه اقتصاد خلاق و فناوری‌های دیجیتال ایجاد کرده است.


ساداتی نژاد با بیان اینکه در وزارت جهاد کشاورزی با کمک وزارت تعاون، کار رفاه اجتماعی از چند سال قبل و در قالب همکاری مشترک با یونیدو، توسعه صنعت زنبورداری پیگیری می‌شود، اعلام کرد: این پروژه را در چارچوب اقتصاد خلاق به سرانجام رسانده‌ایم.


وی ادامه داد: در این پروژه از طریق آموزش و توانمندسازی زنبورداران در اقصی نقاط کشور و آشنایی آنان با فناوری‌های نوین تولید و شبکه‌سازی بین فعالان در طول زنجیره ارزش، محصولات جدید و با ارزش‌افزوده بالا تولید شده است.


وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ارزش تولیدات صنعت زنبورداری ایران از طریق فعالیت‌های تحقیق و توسعه خلاقانه تا ۱۰۰ برابر افزایش یافته است، گفت: از طریق ایجاد و معرفی برندهای ملی، طراحی بسته‌بندی‌های مشتری‌پسند، عرضه محصولات جدید و تکمیل زنجیره ارزش محصولات صنعت زنبورداری، درآمد زنبورداران از جمله فعالان زن در این حوزه که اغلب در مناطق روستایی و کم‌درآمد ساکن هستند، افزایش قابل توجهی یافته و در برخی از جشنواره‌های مهم بین‌المللی نیز محصولات تولید ایران موفق به کسب مدال طلا شده‌اند.


وی اضافه کرد: در کسب موفقیت این پروژه نباید از نقش بی‌بدیل خانه‌های سنتی و خلاقانه شهرهای کرمانشاه و سنندج غافل ماند.


ساداتی نژاد ضمن ابراز علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران به توسعه و تداوم همکاری با یونیدو در راستای ارتقای زنجیره ارزش صنعت زنبورداری، گفت: ما به‌ویژه از ارتقای فناوری‌های نوین دیجیتال برای توسعه محصولات سالم و ارگانیک و توسعه بیش از پیش تحقیق و توسعه خلاق و برندینگ این صنعت حمایت خواهیم کرد.


انتهای پیام/۴۱۲۹/


انتهای پیام/

ارسال نظر