صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۴ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۳
دادستان مسجدسلیمان:

مراکز علمی و تحقیقاتی در زمینه کاهش جرم به کمک دستگاه‌های قضایی بشتابند

خبرگزاری آنا: دادستان مسجدسلیمان با بیان اینکه کارهای تحقیقاتی خوبی در زمینه روان‌شناسی جرم انجام نشده است، تاکید کرد: انتظار می‌رود برای کاهش جرم، مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به کمک دستگاه‌های قضایی بشتابند.
کد خبر : 625

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی ادبی در مراسم معرفی و تکریم معاونان حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان گفت: در مدتی که تصدی این مسئولیت را دارم، شاهد همکاری خوب حوزه پژوهش واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با دادستانی بوده‌ام که همین جا از معاونت سابق این حوزه تشکر می‌کنم.


وی درباره انتظارش از واحد‌های تحقیقاتی و پژوهشی کشور اظهار کرد: متأسفانه احساس می‌شود حوزه علوم انسانی در کشور مورد بی‌مهری و کم توجهی قرار گرفته و عملاً کارهای تحقیقاتی خوبی در زمینه جامعه‌شناسی و روان‌شناسی جرم انجام نشده است.


ادبی تاکید کرد: انتظار می‌رود در این خصوص و برای کاهش جرم، مراکز علمی و تحقیقاتی کشور به کمک دستگاه‌های قضایی بشتابند و با جدیت درباره عوامل وقوع جرم ریشه‌یابی و آسیب‌شناسی کنند تا حاصل این تحقیقات به برطرف کردن مشکلات و کم شدن پرونده‌های قضایی بینجامد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان هم با توجه به لزوم نگاه امانت محور به مسئولیت، گفت: رویکرد امانت محور به معنی اینکه بعد از واگذاری مسئولیت، فرد مسئول سعی می‌کند با اقتدار تا آخرین لحظه به عنوان امانت به مسئولیت نگاه کند و در موقع لزوم مسئولیت را به شخص دیگری تحویل دهد.


مسعود شهبازی به برخی از عملکردهای معاون سابق پژوهش واحد دانشگاهی مسجدسلیمان پرداخت و افزود: در حوزه پژوهش و در زمان مسئولیت دکتر نیامدپور موفقیت‌های قابل قبولی به دست آمد به طوری که می‌توان اضافه شدن 79 مقاله به مقالات ISI را نام برد که در این بخش و در مقایسه با 25 سال گذشته فعالیت این واحد دانشگاهی، رشد 100 درصدی را شاهد هستیم.


رئیس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان درباره ویژگی‌های معاون جدید حوزه پژوهش این واحد دانشگاهی گفت: دکتر صابر ملاعلیزاده جوان‌ترین مدرس دوره دکتری این واحد دانشگاهی است که اخلاق محور بودن وی و فعال بودن در حوزه تحقیقات و آشنایی با این حوزه از جمله ویژگی‌های بارز او است.


وی تکریم بیشتر از قبل استادان، کارکنان و دانشجویان، تبدیل علم به ثروت و فراهم کردن زمینه حرکت به سمت جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای، پیگیری و راه‌اندازی باشگاه پژوهشگران جوان، به روز شدن و دو زبانه شدن سایت واحد، پیگیری و راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان، پیگیری راه‌اندازی دقیق سیستم تحصیلات قبلی و پیگیری اخذ مجوز مجلات علمی و پژوهشی را از انتظارت خود از معاون جدید پژوهش واحد مسجدسلیمان بیان کرد.


احمد نیامدپور، دانش آموخته دکتری فیزیک و معاون سابق حوزه پژوهش واحد دانشگاهی مسجدسلیمان نیز در این جلسه گفت: خوشحال هستم در مدت تصدی مسئولیت قبلی با تلاش و همت همه پرسنل حوزه پژوهش که مانند یک خانواده هستند، نگذاشتم روند جذب 100 درصدی بودجه پژوهش قطع شود، لذا جا دارد از ریاست واحد که طی دو سال دوست خوبی برای من بود و عملکرد خوبش باعث شد از دغدغه‌های فکری دور شوم و با آرامش به انجام امور بپردازم و همچنین تمامی کارکنان حوزه پژوهش و همه کسانی که به هر نحو با این حوزه همکاری داشتند، تشکر کنم.


صابر ملاعلی‌زاده دانش آموخته دکتری صنایع، جوان‌ترین مدرس دوره دکتری و معاون جدید حوزه پژوهش واحد مسجدسلیمان هم با ابراز امیدواری برای موفقیت مسئولیت پذیرفته شده گفت: انتشار حداقل یک یا دو مجله علمی، تشویق محققان برای ثبت اختراعات و نوآوری‌های جدید به نام واحد مسجدسلیمان، اتخاذ راهکارهای قابل قبول برای بالا بردن آمار مقالات ISI از سوی محققان واحد، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای جذب درآمدهای غیر شهریه‌ای از جمله برنامه‌های من است.


در پایان جلسه با اهدای چند لوح تقدیر به احمد نیامدپور از زحمات وی تقدیر و با تنفیذ حکم جدید معاونت پژوهش واحد مسجدسلیمان به صابر ملاعلی‌زاده، برای وی آرزوی موفقیت در انجام امور محوله شد.


انتهای پیام/ع


انتهای پیام/

ارسال نظر