صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۱۰ آذر ۱۴۰۰

دوربین ثبت سرعت لحظه‌ای بومی‌سازی شد

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق به بومی‌سازی دوربین ثبت سرعت لحظه‌ای شده است.
کد خبر : 624888

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک فناوری پردیس دوربین ثبت سرعت لحظه‌ای را طراحی و تولید کرده است. این دوربین با استفاده از یک حسگر راداری ترافیکی می‌تواند سرعت تمام خودروهای عبوری را در لحظه ثبت کند.


این محصول قادر به ثبت سرعت در مسیرهای عبوری چند لاینی است که در تمام شرایط جوی محیطی با دقت ۹۸ درصد اندازه‌گیری کرده و به نمایش می‌گذارد. در حال حاضر سه نوع فناوری سرعت‌سنج لحظه‌ای در جهان وجود دارد اما این محصول ایران‌ساخت تنها با استفاده از یک حسگر راداری می‌تواند چند لاین را به صورت همزمان پوشش دهد و در داخل و خارج از کشور نیز ثبت اختراع شده است.


بیش از ۲۲۰ دستگاه از دوربین ثبت سرعت لحظه‌ای ایران‌ساخت در شهر تهران نصب و راه‌اندازی شده است که در نتیجه این کار تلفات ترافیکی در این کلان‌شهر حدود ۸۰۰ نفر کاهش یافته است. این سیستم توانایی آنالیز حرکت تمامی خودروها را دارد و می‌تواند تصویر شفاف خودروها را با هر سرعتی ثبت کند. این سامانه سرعت خودروهایی را که زیر حد سرعت مجاز در حرکت هستند، با رنگ سبز و خودروهایی را که سرعت‌شان بالاتر از حد مجاز است، با رنگ قرمز نشان می‌دهد. توان خروجی حسگر راداری این دوربین پنج میلی‌وات است که بالاترین استاندارد زیست‌محیطی اتحادیه اروپا برای رادارهای سرعت‌سنج ترافیک است.


هر سیستم از دوربین ثبت سرعت لحظه‌ای به صورت یک ایستگاه مستقل عمل کند و تمام محاسبات و ذخیره‌سازی را به صورت محلی انجام می‌دهد، این اطلاعات تا یک سال در سامانه ضبط می‌شود. از آنجایی که دسترسی به این سامانه‌ها به صورت محلی است، قطع شبکه ارتباطی خللی در آنها ایجاد نمی‌کند.


انتهای پیام/۴۰۲۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر