صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

واکسنی برای سویه جدید کرونا در راه است

دانشمندان درحال بررسی هستند تا واکسن‌های mRNA را به‌روزرسانی کنند تا در برابر سویه امیکرون نیز عمل کند.
کد خبر : 624626

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از نیواطلس، دانشمندان سخت مشغول تولید واکسن مخصوص سویه جدید کرونا هستند. دانشمندان در حال توسعه واکسن‌های «mRNA» مخصوص امیکرون هستند در حالی‌ که واکسن‌های ساخته شده برای سویه دلتا نیز می‌تواند مفید واقع شود. اگر واکسن‌های مخصوص امیکرون کشف شود این سویه جدید نیز کم‌رنگ خواهد شد.


دانشمندان در حال تلاش هستند تا پیامدهای جهش‌ سویه جدید کرونا بر دنیای واقعی را بررسی و تحلیل کنند. شرکت‌های فایزر و مدرنا در حال رقابت با یکدیگر هستند تا واکسن‌های mRNA را به‌روزرسانی کنند. اگرچه هنوز مشخص نیست که واکسن‌های از قبل تولید شده تا چه اندازه در برابر سویه جدید مقاوم هستند و از افراد محافظت می‌کند. سازندگان دارو در حال آماده‌سازی فرمول‌های جدید mRNA هستند.


مدیرعامل شرکت مدرنامی‌گوید: «از همان ابتدا در تلاش بودیم تا همه‌گیری ویروس کرونا را شکست دهیم در حالی که جهش‌ها در سویه امیکرون بسیار نگران‌کننده است اما با بالاترین سرعت در حال رسیدگی برای اجرای استراتژی هستیم. محققان در حال بررسی هستند که چگونه فرمول‌های mRNA اختصاصی بتا و دلتا که قبلاً تولید شده بود علیه امیکرون نیز کار می‌کند. سه خط دفاعی داریم که درحال پیشبرد آن‌ها هستیم.»


پژوهشگران از قبل دوز تقویت‌کننده یا دوز سوم واکسن mRNA۱۲۷۳ را ارزیابی کرده‌اند و در حال مطالعه دو گزینه تقویت‌کننده چند ظرفیتی در کلینیک برای پیش‌بینی جهش‌هایی که در سویه جدید مشاهده شده هستند. آن‌ها به‌سرعت در حال پیشرفت گزینه‌ای تقویت‌کننده خاص امیکرون mRNA ۱۲۷۳.۵۲۹ هستند.


شرکت آلمانی بیون‌تک که اولین واکسن کوید-۱۹ مبتنی بر mRNA را در جهان با همکاری شرکت فایزر ساخت، به‌ظهور سویه امیکرون واکنش نشان داد. آن‌ها در حال انجام آزمایش‌های خاصی برای تعیین میزان مقاومت این سویه جدید در برابر واکسن فعلی هستند. فایزر و بیون‌تک نیز فعالیت‌هایی را انجام دادند تا در ظرف ۶ هفته واکسن mRNA را با سویه جدید تطبیق دهند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر