صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۳:۱۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۰

بیانیه مهم سازمان بهداشت جهانی درباره امیکرون

سازمان بهداشت جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد که هنوز مشخص نیست سویه آفریقایی جدید کرونا نسبت به دیگر سویه‌ها از جمله دلتا شدت ابتلا و خطر بیشتری داشته باشد.
کد خبر : 624349

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که هنوز اطلاعاتی که نشان دهد سویه امیکرون کرونا نسبت به سویه دلتا شدیدتر و خطرناک‌تر است، در اختیار ندارد.


روسیا الیوم گزارش داد، سازمان بهداشت جهانی روز یکشنبه در بیانیه‌ای افزود: هنوز مشخص نیست سویه امیکرون قدرت انتقال بیشتری در مقایسه با دیگر سویه‌ها از جمله دلتا داشته باشد.


این بیانیه می‌افزاید که برخی مناطق آفریقای جنوبی که سویه امیکرون در آن‌ها شناسایی شده شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا بوده‌اند و کارشناسان مشغول بررسی هستند که آیا این امر با سویه امیکرون در ارتباط است یا عوامل دیگری در پشت آن است.


سازمان بهداشت جهانی همچنین اعلام کرد: هنوز روشن نیست که آیا امیکرون در مقایسه با دیگر سویه‌ها از جمله دلتا وضعیت سلامت مبتلایان را با خطر بیشتری مواجه می‌کند. بعید نیست علت افزایش شمار مبتلایان در بیمارستان‌های جنوب آفریقا افزایش شمار کلی مبتلایان و نه ابتلای آن‌ها به سویه امیکرون باشد.


این سازمان افزود که اطلاعاتی در اختیار ندارد که نشان دهد عوارض سویه امیکرون با عوارض مبتلایان به سویه‌های دیگر کرونا تفاوت دارد و تعیین میزان خطرناک بودن سویه جدید آفریقایی به زمانی بین چند روز تا چند هفته نیاز دارد.


سازمان بهداشت جهانی در عین حال تأکید کرد که نمایندگان این سازمان با تیمی از کارشناسان فنی مشغول بررسی میزان تأثیرگذاری سویه جدید آفریقایی بر کارایی واکسن‌های موجود هستند و واکسن‌های مورد استفاده در حال حاضر همچنان عامل حیاتی برای کاهش ابتلای شدید و مرگ‌ومیر هستند.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر