صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۶ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰
به منظور تأمین نظر شورای نگهبان؛

طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی اصلاح شد

نمایندگان مردم در خانه ملت با اصلاحاتی از طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی موافقت کردند.
کد خبر : 624145

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه ۷ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به طرح تعیین تکلیف کارشناسان بیمه کشاورزی اعاده‌شده از شورای نگهبان، با اصلاح تبصره ۱ ماده واحده این طرح با ۱۹۸ رأی موافق، ۷ رأی مخالف و ۱۰ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۵ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.


بر اساس ماده واحده و تبصره اصلاح شده این طرح، دولت مکلف است از تاریخ تصویب این قانون، کارشناسان بیمه کشاورزی را به صورت قرارداد کار معین ساماندهی کند.


تبصره ۱: کارشناسان بیمه کشاورزی که در حال حاضر قراردادی تحت عنوان قرارداد کارگزاری با بانک کشاورزی و صندوق بیمه کشاورزی دارند و حسب مورد از زمان ورود به صندوق بیمه کشاورزی یا بانک کشاورزی تا تاریخ تصویب این قانون حداقل چهل و هشت (۴۸) ماه سابقه فعالیت مستمر و متوالی داشته باشند، پس از گذراندن دوره‌های آموزشی مرتبط، بر اساس تخصص و متناسب با نیاز دستگاه‌های مربوطه، ظرف حداکثر دو سال به صورت قرارداد کار معین ساماندهی می‌گردند.


در ادامه نمایندگان به بررسی تبصره ۵ ماده واحده این طرح پرداختند و آن را با ۲۲۷ رأی موافق، ۷ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۶ نماینده حاضر در صحن اصلاح کردند.


بر اساس تبصره ۵ ماده واحده اصلاح شده این طرح، بار مالی ناشی از اجرای این قانون از محل اصلاح ماده (۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۱۳۶۶/۱۲/۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی تأمین می‌گردد.


ماده (۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۱۳۶۶/۱۲/۳ با اصلاحات و الحاقات بعدی به شرح زیر اصلاح شد:


«ماده ۸۱- درآمدهای اشخاص حقیقی که حاصل از کلیه فعالیت‌های کشاورزی، دامپروری، دامداری، پرورش ماهی و زنبور عسل و پرورش طیور، صیادی و ماهیگیری، نوغان‌داری احیای مراتع و جنگل‌ها، باغات اشجار از هر قبیل و نخیلات می‌باشد از پرداخت مالیات معاف است.»


انتهای پیام/۴۱۶۳/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر