صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰

همه چیز در مورد پروتز سینه

همه چیز در مورد پروتز سینههمه چیز در مورد پروتز سینههمه چیز در مورد پروتز سینههمه چیز در مورد پروتز سینه
کد خبر : 623570

به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، داشتن تناسب اندام خواسته ای دیرینه در میان بانوان است. سینه ها عضوی در بدن خانم ها هستند که در خوش فرم بودن و زیبایی بدن بسیار تاثیرگذار و چشم گیر هستند. به همین خاطر زنانی که سینه های خیلی کوچک، بیش از حد بزرگ، افتاده و یا بد شکل دارند همواره به دنبال اصلاح مشکلات در سینه های خود هستند؛ پروتز سینه، مشکل کوچک بودن سینه ها را به بهترین شکل ممکن برطرف نموده است. افرادی که از سایز کوچک سینه های خود ناراضی هستند به راحتی با پروتز سینه به شکل و فرم ایده آل در سینه های خود خواهند رسید. از طرفی دیگر، پروتز یا ایمپلنت سینه نه تنها می تواند با هدف زیبایی بیشتر در فرم پستان ها انجام شود، بلکه مهم تر از آن به افرادی که بر اثر ابتلا به سرطان سینه، مجبور به تخلیه آن شده اند اعتماد به نفس و زیبایی را مجددا بازمی گرداند.



پروتز سینه چیست؟


پروتز در واقع جسمی خارجی است که از مواد خاصی پر شده و در بافت سینه قرار داده می شود تا فرم بهتر و بزرگتری را در پستان ها ایجاد کند. اگر شما نیز به هر دلیلی متقاظی انجام جراحی پروتز سینه هستید، لازم است پیش از هر اقدامی در ابتدا درباره این عمل جراحی اطلاعات کافی به دست آورده و سپس به بهترین جراح مراجعه کنید. جراح پروتز سینه در ابتدا با بررسی پوست و بافت سینه و میزان گنجایش آن نوع و اندازه پروتز سینه را برای شما مشخص می کند؛ سپس از طریق عمل جراحی پروتز مورد نظر را در سینه جایگذاری می کند. همچنین اگر به تشخیص جراح، سینه ها نیاز به لیفت هم داشته باشند می توان همزمان با پروتز سینه عمل لیفت سینه را نیز انجام داد.



مزایای ایمپلنت سینه




  • افزایش اعتماد به نفس و بهبود روابط جنسی




  • افزایش جذابیت ظاهری (به ویژه در خانم هایی که به دلیل سرطان سینه مجبور به تخلیه سینه شدند)




  • برقراری تناسب اندام ها





انواع پروتز سینه از نظر موارد تشکیل دهنده


با پیشرفت علم و تکنولوژی پزشکی تمامی اقدامات درمانی و زیبایی در این حوزه دچار تکامل و رشد بیشتر خواهند شد و این امر در رابطه با عمل ایمپلنت سینه نیز صدق می کند. به مرور زمان تنوع پروتزهای مصرفی از نظر جنس و مواد تشکیل دهنده آن بیشتر شده است.


پروتز های فعلی در دو نوع سیلیکونی و سالین مورد استفاده قرار می گیرند. پروتزهای سالین از محلول استریل آب و نمک تشکیل شده اند و پروتزهای سیلیکونی نیز همانطور که از نامش مشخص است از سیلیکون تشکیل شده است. در رابطه با مقایسه ویژگی های این دو نوع پروتز می توان موارد زیر را ذکر نمود:


· پروتز های سیلیکونی بافت نرم تری به نسبت پروتز های سالینی دارند و در نتیجه نمود طبیعی تری به سینه می دهند. همچنین از نظر ظاهری میزان چین خوردگی در پوست سینه بعد از قرار دادن پروتز سیلیکونی بسیار کمتر از پروتز سالین است.


· احتمال نشتی و پارگی در پروتز های سیلیکونی کمتر از سالین است؛ با این وجود از آنجا که پروتزهای سالین از ترکیب آب و نمک تشکیل شده است، در صورت پارگی و نشتی این پروتز محلول آن جذب بدن می شود و مشکلی به وجود نمی آید.


· جهت قرار دادن پروتز سالین نیاز به برش های کمتری در سطح پوست سینه وجود دارد در حالیکه در پروتز سیلیکونی تعداد این برش ها بیشتر خواهد بود.


· هزینه پروتز سالین از پروتز سیلیکونی کمتر است و از نظر اقتصادی به صرفه تر خواهد بود.


· پروتز سلیکونی به نسبت پروتز سالین بعد از قرار گرفتن در بافت سینه، نیاز به تعداد دفعات بیشتری برای معاینه دارد.


با توجه به این ویژگی ها شاید این سوال در ذهنتان مطرح شود که در نهایت کدام نوع ایمپلنت برای بزرگ کردن و حجم دهی به سینه ها بهتر و ایمن تر است؟!


اگر شما برای انجام این عمل جراحی مهم به بهترین جراح پلاستیک در تهران مراجعه کنید و در نتیجه پروسه قرار دادن و کاشت پروتز به درستی انجام شود، می توان گفت که هر دو نوع پروتز سالین و سلیکونی ایمن هستند ولی از آنجا که پروتز سالین در صورت نشتی موارد مضری را وارد بدن نمی کند شاید برای خیلی از افراد ایمن تر به نظر برسد؛ با این حال باید این مسئله را در نظر بگیرید که شما چه از نوع سالین و چه سیلیکونی استفاده کنید، در هر صورت باید سالانه برای معاینه و چکاپ وضعیت سینه ها و پروتز قرار داده شده در آن به پزشک خود مراجعه کنید.


هزینه پروتز سینه


بزرگ کردن و حجم دادن به سینه ها از طریق عمل جراحی ایمپلنت سینه تبدیل به یکی از محبوب ترین عمل های زیبایی در میان خانم ها شده است؛ در نتیجه هزینه ایمپلنت سینه یکی از پر تکرارترین سوالات این حوزه محسوب می شود. هزینه این عمل به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که می توان در موارد زیر آن ها را خلاصه نمود:


· امکانات و تجهیزات اتاق عمل و بیمارستان


· نوع پروتز مصرفی


· مهارت و تجربه جراح


· تکنیک مورد استفاده در جراحی



طول عمر و ماندگاری پروتز سینه


از آنجا که پروتز سینه یک کالای پزشکی بوده و به عنوان یک جسم خارجی در بدن قرار داده می شود، بنابراین تاریخ انقضای آن بسیار مهم خواهد بود. اگر تاریخ انقضای یک پروتز تمام شده باشد دیگر نمی توان آن را برای جراحی مورد استفاده قرار داد ولی این امر به این معنا نیست که وقتی پروتز را در بدن قرار داد بعد از مدت کوتاهی باید آن را خارج نمود. در واقع پروتز ها را تا زمانی که مشکلی پیدا نکرده و آسیبی ندیده باشند نیازی به تعویض نخواهند داشت. به طور کلی می توان عمری در حدود 12 تا 25 سال برای پروتزها در نظر گرفت.


جمع بندی


 اگر شما نیز جزء آن دسته از افرادی هستید که مایلید حجم دهی و بزرگ کردن سینه انجام دهید، باید به این نکته توجه کنید که از آنجا که این عمل نوعی عمل زیبایی است، باید برای انجام آن به دکتر پروتز سینه خوب با هزینه مناسب مراجعه کنید. بدین ترتیب ضمن بهره مندی از نتیجه رضایت بخش جراحی از عوارض احتمالی عمل نیز جلوگیری خواهد شد.


امیدوارم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. شما میتوانید برای مشاهده نمونه کار ها به اینستاگرام دکتر داریوش نادری مراجعه کنید و برای مطالعه بیشتر در مرود پروتز سینه به وب سایت رسمی ایشان به آدرس www.drdnaderi.com مراجعه کنید.


انتهای پیام/ر 


انتهای پیام/

ارسال نظر