صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۰۰ - ۲۹ آبان ۱۴۰۰
کیوانی:

تزریق دز سوم برای کارمندان ضرورتی ندارد

استاد تمام ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: هنوز در خصوص تزریق دز سوم واکسن کرونا به کارمندان هیئت دولت به قطعیت نرسیده و از نظر علمی ضرورتی برای تزریق آن وجود ندارد.
کد خبر : 622475

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا حسین کیوانی استاد تمام ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران در برنامه روزنه رادیو گفت‌وگو گفت: با توجه به آمارهای ارائه شده ۸۰ درصد از کارکنان دولت واکسینه شده‌اند و افراد جامعه برای سلامت خود و خروج هر چه سریع‌تر از محدودیت‌ها و قرنطینه‌ها بایستی اقدام به تزریق دو دوز واکسن نمایند.


پروفسور کیوانی اظهار کرد: بدن ما سالیانه، هر ماه و هر روز با ویروس های مختلفی مواجه است که این مواجهه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود اگر ما ماسک را برای مدت طولانی استفاده نماییم در واقع یادآوری سیستم ایمنی بدن را تضعیف کرده‌ایم. اگر عوامل ویروسی نباشند و سیستم ایمنی بدن آنتی بادی‌های مورد نیاز را نسازد بعد از چند سال و پس از اتمام بیماری منحوس کرونا با بیماری‌های شدید مختلفی مواجه خواهیم شد.


استاد تمام ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به این مطلب که ۱۵ ویروس عامل سرماخوردگی هستند و ما در سه سال گذشته به غیر از ویروس کرونا ۳۰ درصد از بیماری‌ها ناشی از ویروس سرما خوردگی را در افراد دیده‌ایم عنوان کرد: اگر با استفاده از ماسک و عدم تزریق واکسن بیماری کرونا را به حداقل کاهش دهیم بدن ما با ویروس‌های سالیانه مواجه نشده و در واقع یادآوری سیستم ایمنی از بین می‌رود بنابراین با تحریک سیستم ایمنی و تزریق دو دوز واکسن کرونا اگر افراد به کرونا مبتلا شوند به‌صورت خفیف و مرگ و میر در آنها به حداقل ممکن میرسد.


وی تصریح کرد: مبتلایان به کرونا پس از طی دوران نقاهت خود باید بین ششتا ده هفته و براساس شدت وضعف ابتلاء به بیماری اگر به صورت شدید به کرونا مبتلا نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. این بازه زمانی به این معنی نیست که واکسن برای بدن افراد عوارضی دارد بلکه ما به دنبال ایجاد اثربخشی بیشتر هستید چرا که پس از ابتلا بدن به مدت ۶ ماه آنتی بادی دارد.


پروفسور کیوانی افزود: هنوز در خصوص تزریق دز سوم واکسن کرونا به کارمندان هیئت دولت به قطعیت نرسیده و از نظر علمی ضرورتی برای تزریق آن وجود ندارد اما بهترین زمان برای تزریق دز سوم و برای کارمندان کادر بهداشت و درمان، بانک‌ها و موسساتی که با ارباب رجوع سروکار دارند ۶ ماه پس از تزریق دز دوم است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر