صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۵ - ۲۷ دی ۱۳۹۴
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران خبر داد

سوئیس مقصد جدید پلاسمای ایرانی/ اجرای گام نخست تعرفه گذاری خدمات انتقال خون

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اجرای گام نخست تعرفه گذاری خدمات انتقال خون همزمان با اجرای برجام، گفت: ارزش پلاسمای جمع آوری شده در کشور حدود 11 میلیون دلار برآورد می‌شود.
کد خبر : 62030

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، علی اکبر پورفتح‌الله، در نشست معاونان و مدیران کل سازمان انتقال خون ایران اظهار کرد: همزمانی اجرای برجام و تعرفه‌گذاری خدمات انتقال خون را باید به فال نیک گرفت چرا که نگاه اقتصادی مبتنی بر هزینه فایده تنها راه حل موجود برای رفع بسیاری از مشکلات است.


مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به درآمد حاصل از محل تعرفه‌گذاری فرآورده‌های خونی و همچنین پلاسما، افزود: با این شرایط سازمان انتقال خون نه تنها می‌تواند روی پای خود بایستد بلکه با چنین درآمدی منشا تغییر و تحولی عظیمی در ارائه خدمات به هموطنان نیز می‌شود.


پورفتح الله با بیان اینکه وزارت بهداشت متعهد شده است که دیگر مجوزی برای گسترش مراکز خصوصی جمع‌آوری پلاسما صادر نکند، افزود: ارزش پلاسما جمع آوری شده در کشور فعلا حدود 11 میلیون دلار برآورد می‌شود اما تا 2 سال آینده با افزایش تولید پلاسما از محل خون‌های اهدا شده تا سقف 250 هزار لیتر در سال و همچنین تولید 200 هزار پلاسما از طریق پلاسما فرزیس، به 17 میلیون دلار می‌رسد.


وی با اشاره به تولید صد در صدی فاکتور IVIG و فاکتور9 از پلاسمای ایرانی، تصریح کرد: در صورت تحقق تولید این میزان پلاسما در کشور می‌توانیم 40 درصد فاکتور 8 انعقادی و 60 درصد آلبومین مورد نیاز کشور را نیز از پلاسمای ایرانی تهیه کنیم.


وی از کشور سوئیس به عنوان مقصد جدید پلاسمای ایرانی یاد کرد و افزود: با توجه به رایزنی‌های انجام شده با وزارت بهداشت سوئیس، شرکت‌های دارویی این کشور نیز به زودی به چرخه تولید داروهای مشتق از پلاسمای ایرانی افزوده می‌شوند.


انتهای پیام/

ارسال نظر