صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۰
حیدرپور عنوان کرد؛

عفاف و حجاب از مؤلفه‌های اخلاقی در تأمین امنیت

رئیس مؤسسه نهج‌البلاغه خراسان شمالی گفت: اخلاق، تأمین و تضمین‌کننده امنیت رفتاری بوده و یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های اخلاقی در تأمین امنیت همان عفاف و حجاب است.
کد خبر : 619192

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بجنورد، حسین حیدرپور در نشست کارگاهی تبیین شیوه‌های اجرایی آیین‌نامه آراستگی و شئون فرهنگی-اجتماعی اظهار کرد: اخلاق تأمین و تضمین‌کننده امنیت رفتاری بوده که یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های اخلاقی در تأمین امنیت همان عفاف و حجاب است که تأثیر شگرفی در تأمین امنیت اخلاقی دارد.


وی افزود: حقیقت اخلاق همان استانداردکردن رفتارهای انسانی بر اساس چارچوب‌های دینی و قرآنی بوده و منظور از استانداردسازی رفتار همان ایمن‌سازی رفتار از انحراف و گرایش به گناه و معصیت است. همگی در محضر خداوند حاضر هستیم و به عبارتی دنیا نمایشگاه رفتاری انسان بوده و آنچه باعث حفظ آبرو می‌شود همان رفتارها و نمای ساختمان بیرونی انسانی است.



رئیس مؤسسه نهج‌البلاغه خراسان شمالی درباره مراحل اجرایی کردن حجاب در دانشگاه عنوان کرد: برای عملیاتی کردن حجاب و عفاف هفت مرحله تبلیغ، ترسیم، تبیین، تکریم، تشویق و تفرس وجود دارد که باید به تک‌تک این مراحل اهمیت ویژه‌ای داده شود. مرحله نخست تبلیغ حجاب بوده که در فضای دانشگاه نیازمند شکل‌گیری تیم رسانه‌ای هستیم که این مرحله شامل یاددادن، بیان کردن، آگاهی دادن و توجه دادن افراد به مقوله حجاب است. برای مرحله دوم اجرایی سازی حجاب، باید الگو و مدل برای حجاب طراحی شود و بعد از این مرحله وارد مرحله تبیین می‌شویم. تکریم حجاب، تشویق و در نهایت تفرس، دیده‌بانی و نظارت و مراقبت مراحل دیگر اجرایی کردن حجاب در دانشگاه‌ها است.


آرامش جامعه با متناسب نبودن پوشش‌ها متزلزل می‌شود



رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان خراسان شمالی نیز گفت: در جامعه اگر رفتارها، پوشش و گفتارها با هم متناسب نباشد در چنین فضایی نیازها تأمین نمی‌شود و در نهایت آرامش روحی و روانی دچار تزلزل می‌شود.


حجت‌الاسلام حسین یوسفی‌فر اضافه کرد: اگر در مسیر زندگی تقوا پیشه نکنیم، مشکلات و مسائل زیادی در مسیر زندگی پیش خواهد آمد که انسان را درگیر حواشی گوناگون خواهد کرد. اجتماع محل کارآموزی و کسب تجربه است و زن و مرد باید با گفتار و رفتاری پسندیده در اجتماع حضور یابند.


وی بیان کرد: ارزش و جایگاه زن بسیار بالاست، مقام زن در اسلام، مقامی منحصربه‌فرد است؛ مقامی که مشابهی برای آن وجود ندارد و اگر ارزش، منزلت و جایگاه زنان به‌درستی تبیین شود جایگاهش همیشه حفظ خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر