صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۲ - ۲۷ دی ۱۳۹۴
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور:

107 هزار کلاس به سامانه حرارت مرکزی مجهز شدند/ احتمال بازگشت بخاری نفتی به مدارس

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: تاکنون با سرمایه دولت و کمک خیرین مدرسه‌ساز 107 هزار کلاس درس به سامانه گرمایشی حرارتی مجهز شدند که این سیستم‌ها سالانه نیازمند بازبینی هستند در حالی که برای این مساله هیچ بودجه‌ای در نظر گرفته نشده است.
کد خبر : 61855

مرتضی رئیسی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا با بیان اینکه تاکنون 107 هزار کلاس به سامانه حرارت مرکزی مجهز شدند، خاطرنشان کرد: این سامانه با سرمایه هنگفتی تهیه شده‌ که نگهداری از آنها و بازبینی سالانه آن نیز نیازمند سرمایه است که اگر این مساله تحقق نیابد این سیستم‌های گرمایشی مستهلک می‌شوند.


وی افزود: از سال 1392 تاکنون دولت با کمک خیرین مدرسه‌ساز بیش از 500 میلیارد تومان برای استاندارسازی سامانه گرمایشی مدارس سرمایه‌گذاری کرده است. در واقع کلاس‌هایی که با بخاری نفتی یا گازی تامین حرارت می‌شدند با این سرمایه مجهز به سامانه حرارت مرکزی می‌شوند.


رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، عنوان کرد: سال‌های 92 تا 93، 67 هزار کلاس درس که با بخاری نفتی تامین حرارت می‌شدند به سامانه حرارت مرکزی مجهز شدند که اکثر این مدارس در مناطق محروم و سردسیر بوده‌اند.


وی تصریح کرد: برای سالجاری نیز برنامه‌ریزی شده بود تا 40 هزار کلاس درس با بخاری نفتی خداحافظی کنند که طی 9 ماهه ابتدای سال بیش از 50 هزار کلاس به سیستم حرارتی مرکزی مجهز شدند که اگر منابع مورد نیاز در اختیار قرار بگیرد، سال آینده حداقل 20 هزار کلاس دیگر به این سامانه مجهز خواهند شد.


رئیسی، یادآور شد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده که بخشی از اعتبار استاندارد سازی سیستم‌های گرمایشی مدارس صرف تعمیر و نگه‌داری آنها شود.


رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، افزود: ما پیگیر تحقق این پیشنهاد هستیم. اگر این بخش از بودجه برای تعمیر و بازبینی سیستم‌های گرمایشی تامین نشود و با گذر زمان شاهد استهلاک آنها باشیم مدیران مدرسه چاره‌ای جز بازگشت بخاری‌های نفتی ندارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر