صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۵ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰
ذوالفقاری تأکید کرد؛

لزوم شناساندن دفاتر نوپای خدمات الکترونیک قضائی

عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بر لزوم شناساندن دفاتر نوپای خدمات الکترونیک قضائی تأکید کرد و گفت: این دفاتر محاسن زیادی برای مراجعه‌کنندگان دارد.
کد خبر : 618471

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، مهدی ذوالفقاری در کارگاه دانش‌افزایی با عنوان آشنایی با دفاتر خدمات الکترونیک قضائی با تشریح ساختار و کارکرد این دفاتر اظهار کرد: دفاتر خدمات الکترونیک قضائی در کشور نوپا هستند و اطلاع‌رسانی به جامعه درباره خدمات ارائه‌شده در این مراکز بیش از پیش حس می‌شود.




بیشتر بخوانید:


کارگاه دانش‌افزایی تاکتیک‌های ویژه فوتسال




وی عنوان کرد: اهمیت دفتر خدمات الکترونیک قضائی به این دلیل است که امروزه با توجه به اینکه با پدیده افزایش جمعیت و ترافیک شهری روبه‌رو هستیم، دیگر روش‌های سنتی مانند گذشته نمی‌تواند راهکار مناسبی برای رفع نیازهای شهروندان باشد.



عضو هیئت علمی گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان افزود: اکنون تنها مسیر ثبت و ورود انواع دعاوی حقوقی و کیفری به محاکم قضائی برای مردم از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضائی است، امور و خدمات مهم حقوقی مانند ثبت دادخواست، شکوائیه، واخواهی، تجدیدنظر خواهی، فرجام‌خواهی، اعاده دادرسی و تقریباً تمام امور حقوقی مرتبط با دادگستری در این دفاتر انجام می‌شود.


ذوالفقاری با اشاره به محاسن دفاتر خدمات قضائی الکترونیک بیان کرد: یکی از محاسن دفتر خدمات الکترونیک قضائی آن است که مراجعه‌کننده بدون نیاز به طی مسافت و رفتن به شهرستان‌های دیگر کشور و یا مراجعه به دیوان عالی کشور و دیوان عدالت اداری در تهران، در شهر محل سکونت خود تمام خدمات حقوقی را به‌واسطه وجود اینگونه دفاتر می‌تواند انجام دهد.


این مقام مسئول اضافه کرد: به دلایل امنیتی و قضائی، اطلاع‌رسانی در پرونده‌های مدنی فقط به خواهان، خوانده و وکلای آنها و در پرونده‌های کیفری فقط به شاکی، متهم و وکلای آنها توسط دفاتر خدمات قضائی الکترونیک ارائه می‌شود.



به گزارش آنا، کارگاه دانش‌افزایی با عنوان آشنایی با دفاتر خدمات الکترونیک قضائی به همت کلینیک حقوقی، مرکز تحقیقات و انجمن علمی دانشکده حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و با حضور دانشجویان دانشکده حقوق دانشگاه همراه با پرسش و پاسخ در محل سالن مرحوم دکتر ناصر کاتوزیان دانشکده حقوق واحد دامغان برگزار شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر