صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۲۵ دی ۱۳۹۴

ضربه چند میلیارد دلاری داعش به صنعت گردشگری اندونزی

حمله تروریستی روز پنجشنبه گره داعش در جاکارتا، پایتخت اندونزی برنامه‌های دولت اندونزی برای بهبود وضع اقتصادی از طریق ترویج گردشگری را به شدت تحت تأثیر داده است.
کد خبر : 61608

به گزارش خبرنگار فرهنگی آنا در پی حمله تروریستی روز پنجشنبه در جاکارتا که به کشته شدن دو شهروند از جمله یک کانادایی و پنج تروریست‌ و مجروح شدن 24 نفر دیگر از جمله یک مرد هلندی انجامید، صنعت توریسم این کشور و برنامه‌های دولتی برای رونق آن با آسیب شدید مواجه شد.


پلیس اندونزی اعلام کرده که دو نفر از شبه‌نظامیان را زنده دستگیر کرده است.


رویترز روز جمعه گزارش داد که کشور اندونزی حداقل در کوتاه مدت با کاهش شدید تعداد توریست مواجه خواهد شد. به دنبال حمله روز پنجشنبه در جاکارتا، پایتخت اندونزی، که ادعا شده داعش آن را انجام داده است، بزرگترین اقتصاد جنوب شرقی آسیا با یک شوک مواجه شد. این کشور در حال توسعه که به عنوان کشوری در شرایط صلح بر مسأله امنیت گردشگران تأکید داشت و برنامه‌هایی برای دو برابر کردن تعداد گردشگران در پیش داشت، اکنون ناگهان برنامه‌های بلندپروازانه خود را بر باد رفته می‌بیند.


جوکو ویدودو، رئیس جمهوری اندونزی، از سال 2014 که پیش از رسیدن به این مقام، دو سال فرماندار جاکارتا بوده، پیشتر اعلام کرده بود که برنامه‌ای برای به دو برابر رساندن تعداد گردشگران تا سال 2019 دارد. وی قصد داشت تعداد گردشگران را تا آن سال به 20 میلیون نفر برساند. طبق این برنامه، دولت اندونزی نیاز به صدور روادید برای گردشگران 84 کشور را برای سفرهای کوتاه لغو کرده و در پی آن بود که تعداد بیشتری از کشورها را شامل این طرح کند.


با وجود آن‌که سخنگوی وزارت گردشگری اندونزی از پیش‌بینی کاهش تعداد گردشگران برای دو یا سه ماه آینده خبر داده، همان وزارتخانه اعلام کرده است که همچنان قصد دارد برنامه توسعه گردشگری را دنبال کند.


اندونزی که از لحاظ گردشگری به‌ویژه برای جزیره بالی و منظره‌های چشمگیر آتشفشانی و معابد باستانی شهرت دارد. تخمین زده می شود که 10 میلیون گردشگر خارجی در سال 2015 از آن کشور بازدید کرده‌اند.


سفر و گردشگری در سال 2014 به طور مستقیم حدود 23 میلیارد دلار به اقتصاد اندونزی کمک کرده و طبق برآوردها حدود 3.2 درصد از تولید ناخالص داخلی آن کشور را به خود اختصاص داده است.


گزارش از: ساسان گلفر


انتهای پیام/

ارسال نظر