صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۸ - ۲۱ مهر ۱۴۰۰
گزارش آنا؛

توقف حکم اعدام «آرمان عبدالعالی» در آخرین ساعات/ آیا اولیای دم به فکر گذشت افتاده‌اند؟

«آرمان عبدالعالی» متهم به قتلی است که در سال ۹۲ مرتکب آن شده و بعد از برگزاری دادگاه، وی قاتل نامیده شد و حکم قصاصش صادر شد اما دو روز پیش جلوی اعدام وی گرفته شد و آرمان به بند زندان بازگشت.
کد خبر : 614082

به گزارش خبرنگار قضائی گروه جامعه خبرگزاری آنا، دو روز پیش قرار بود حکم قصاص «آرمان عبدالعالی» اجرا شود و به همین دلیل هم وی برای اجرای حکم به سوییت منتقل شد اما در آخرین لحظات با دستور توقف اجرای حکم به بند زندان منتقل شد. علاوه بر آرمان، در این هفته قرار بود ۵ نفر دیگر نیز، پای چوبه دار بروند اما حکم این افراد نیز اجرا نشد. بنابراین حکم آرمان با اینکه از سوی دیوان عالی کشور نیز تأیید شده بود، فعلاً اجرا نشد و اما سوال اینجاست که اگر بنا بر اعدام آرمان است، خب حکم اجرا شود ولی اگر قرار بر صلح و سازش و گذشت اولیای دم است، خب به آرمان اعلام شود. چراکه این رفت و آمد «محکومان به اعدام» بین سوییت و بند زندان می‌تواند این افراد را از لحاظ روحی و روانی به هم بریزد و به تبع آن اگر هم فرد از قصاص رهایی یابد، می‌تواند موجب اختلالات روانی شخص شود.


ماجرای پرونده آرمان عبدالعالی چه بود؟


اسفند ماه سال ۹۲ بود که خانواده دختری به نام غزاله با اعلام خبر مفقودی وی به پلیس، پرونده‌ای را در پلیس آگاهی تشکیل دادند. این پرونده جنایی که یکی از پرسر و صداترین پرونده‌ها در جامعه محسوب می‌شود با دستگیری آرمان عبدالعالی وارد فاز جدیدی شد و پلیس در همان مراحل ابتدایی تحقیقات، با مضنون شدن به پسری که خاطر غزاله را می‌خواست پرونده را به سمت مختومه شدن در اسرع وقت سوق داد. آرمان عبدالعالی در بازجویی اول اعلام کرد که در روز حادثه با غزاله مقابل منزلشان جر و بحث کردم و بعد از هل دادن وی، غزاله سرش به زمین خورد و خون جاری شد و من که از نفس نکشیدن غزاله شوکه شده بودم، جسدش را در چمدان گذاشته و در سطل زباله‌ای انداختم.


آرمان با اینکه در بازجویی، به قتل غزاله اعتراف کرده بود اما زمانی که پای میز محاکمه رفت اعلام کرد که اعترافاتش در بازجویی به‌دلیل تحت فشار بودنش بوده است و هیچ قتلی انجام نداده است. آرمان در دادگاه اعلام کرد که غزاله هنگام پایین رفتن از پله‌ها خودش به زمین خورد و فوت کرد و من هم به‌دلیل اینکه خون غزاله روی زمین بود، سریع بدنش را در چمدان گذاشتم و از محله دور کردم. چراکه ترسیدم آبرویم در خطر باشد و شوکه شده بودم.


دادگاه بعد از شنیدن دفاعیات متهم و وجود ادله‌های مختلف در نهایت آرمان را قاتل نامید و حکم به قصاص وی داد. اما پدر و مادر غزاله به آرمان مهلتی یک ماهه دادند و از طرفی با دادخواست اعاده دادرسی از سوی متهم، وی بار دیگر محاکمه شد و مجدد به قصاص محکوم شد و این حکم این‌بار توسط دیوان عالی کشور نیز تأیید شد و لازم‌الاجراست.


این پرونده جنایی یکی از مرموزترین پرونده‌های جنایی در سال‌های اخیر بوده که اتفاقاً در رسانه‌ها نیز جنجال بسیاری داشته است. متوقف شدن اجرای حکم آرمان در لحظات آخر حاکی از این دارد که شاید اولیای دم به فکر گذشت افتاده‌اند. حال باید منتظر ماند و دید که آیا اولیای دم حاضر به گذشت از آرمان خواهند شد یا خیر؟


انتهای پیام/۴۱۷۴


انتهای پیام/

ارسال نظر