صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۶ - ۲۰ مهر ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

ققنوس ایران چگونه صیاد طلا لقب گرفت؟ | از ژیمناستیک تا کوچ به کشتی فرنگی

محمدرضا گرایی دانشجوی کارشناسی‌ ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت بعد از مدتی کار در رشته ژیمناستیک، کشتی فرنگی را برای ادامه حرفه ورزشی خود انتخاب کرد.
کد خبر : 613865

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ محمدرضا گرایی متولد ۴ مرداد ۱۳۷۵ در مرودشت است. او در یک خانواده ۶ نفره پرورش یافته، دو برادر به نام‌های حسین و محمدعلی دارد که هر دو کشتی‌گیر هستند.


وی فارغ‌التحصیل کارشناسی تربیت‌ بدنی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز پاسارگاد و دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیولوژی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت است.




بیشتر بخوانید:


پرونده ورزشی محمدهادی ساروی چگونه است؟


سیر تا پیاز کارنامه ورزشی پهلوان یزدانی


قهرمان وزن ۱۲۵ کیلوگرم چگونه وارد ورزش کشتی شد؟




گرایی و برادرش ابتدا ژیمناست‌کار بوده‌اند، مربی ژیمناستیک بر این باور بوده که در ایران به این ورزش بها داده نمی‌شود، به‌همین دلیل برادران گرایی را به سمت ورزش کشتی سوق داد.


نخستین مدال گرایی چگونه رقم خورد؟


محمدرضا گرایی در مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان جهان (سال ۲۰۱۷ و وزن ۶۶ کیلوگرم) در دور نخست کشتی‌گیر اوکراینی و دارنده مدال طلای جوانان جهان را با نتیجه چهار بر یک شکست داد و در دور دوم نیز نماینده کشور اسپانیا را ۸ بر صفر از پیش رو برداشت؛ اما در دور سوم مقابل نماینده ترکیه تن به شکست داد و راهی دیدار رده‌بندی شد و در این دیدار با غلبه بر نماینده لهستان مدال برنز را به گردن آویخت.


دومین مدال، تکرار برنز در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸


گرایی در دیدار رده‌بندی وزن ۶۷ کیلوگرم بازی‌های آسیایی سال ۲۰۱۸ هم به مصاف هانگ یینگ-هووا از تایوان رفت و در کمتر از یک دقیقه توانست حریف را با نتیجه ۱۱ بر صفر شکست دهد و مدال برنز این وزن را از آن خود کند.


کسب نخستین طلا در قهرمانی زیر ۲۳ سال جهان ۲۰۱۹


در وزن ۷۲ کیلوگرم محمدرضا گرایی در دیدار پایانی سانان سلیمان‌اف از آذربایجان را با نتیجه ۷ بر صفر از پیش رو برداشت و صاحب مدال طلا شد.


دومین طلا در مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۱۹


محمدرضا گرایی در دیدار پایانی وزن ۷۲ کیلوگرم با نتیجه ۵ بر صفر هیو جون ژانگ از چین را از پیش رو برداشت و به مدال طلا دست یافت.


رسیدن به سومین طلا در المپیک ۲۰۲۰ توکیو


گرایی نماینده وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی ایران در حالی که به‌دلیل جوانی و کم‌تجربگی در تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان کمتر کسی انتظار مدال از وی را داشت درخشان ظاهر شد.


کشتی او آخرین وزن از کشتی‌گیران فرنگی ایران بود و از وی به عنوان آخرین سرباز فرنگی و آخرین امید «محمد بنا» یاد می‌شد، او پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم خولیان اورتا از کلمبیا را با ۸ بر صفر شکست داد و در دیدار فینال بازی‌های المپیک توکیو به مصاف پرویز نصیب‌اف از اوکراین رفت و با نتیجه ۹ بر یک برنده شد و به مدال طلای المپیک دست یافت.


این فرنگی‌کار تیم ملی پس از ۹ سال موفق شد کشتی فرنگی ایران را صاحب چهارمین مدال طلای المپیک کند.


کسب چهارمین مدال طلا در رقابت‌های جهانی کشتی فرنگی ۲۰۲۱ نروژ


محمدرضا گرایی در رقابت‌های جهانی کشتی ۲۰۲۱ در اسلو کشور نروژ به‌عنوان آخرین نماینده کشورمان روی تشک رفت و موفق شد در وزن ۶۷ کیلوگرم در مصاف با کشتی‌گیری از روسیه با نتیجه ۵ بر ۲ به پیروزی برسد و مدال طلای این وزن را از آن خود کند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر