صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۳

انتقاد از حجاب نداشتن میشل اوباما در سفر به عربستان سعودی+ تصاویر

خبرگزاری آنا: سفر چهار ساعته رئیس ‌جمهوری آمریکا که برای تسلیت درگذشت ملک عبدالله و دیدار با پادشاه جدید عربستان در راس هیئتی بلندپایه روز گذشته عازم ریاض شد، با حواشی همراه بود.
کد خبر : 613

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا که هفته گذشته عازم هند بود، با انتشار خبر درگذشته ملک عبدالله، پادشاه 90 ساله عربستان سفرش به دهلی نو را کوتاه و برای ابراز همدردی و تسلیت با مقامات عربستان و همچنین دیدار و گفت‌وگو با ملک سلمان، پادشاه روز گذشته (سه شنبه) عربستان راهی عربستان سعودی شد.


در این سفر بیش از 30 نفر از مقامات بلندپایه آمریکا از جمله «کاندولیزا رایس» وزیر امور خارجه پیشین و «جان مک کین» سناتور برجسته جمهوری‌‍خواه مخالف نیز اوباما را همراهی می‌کردند.


علاوه بر این، «میشل اوباما» همسر رئیس‌جمهوری آمریکا نیز همانند تمامی دیگر سفرهای اوباما وی را در این سفر همراهی کرده بود که حضور وی بدون حجاب در کشور مسلمانی که یکی از محافظه‌کارترین کشورهای جهان به شمار می‌رود با حواشی همراه بود.



اگرچه میشل اوباما بر اساس قوانین عربستان سعودی مجبور به رعایت حجاب هنگام حضور در این کشور نبود اما به دلیل عرف حاکم بر این کشور درباره رعایت حجاب، تلویزیون دولتی عربستان از انتشار تصویر وی خودداری کرد.


هنگامی که هیاتی از مقامات سعودی که همگی مرد بودند به استقبال رئیس‌جمهوری آمریکا و همسرش در ریاض رفته بودند، برخی از آنها با میشل اوباما دست دادند اما برخی دیگر از این کار امتناع کردندو با تکان دادن سر به بانوی اول آمریکا خوش‌آمد گفتند.


بر همین اساس، تلویزیون دولت عربستان هنگان پخش فیلم دیدار اوباما و ملک سلمان اقدام به تار کردن تصویر «میشل اوباما» کرد.



این در حالی است که میشل اوباما به دلیل شیوه پوشش با واکنش‌های کاربران توییتر در عربستان سعودی مواجه شد و بسیاری از بانوی اول آمریکا به دلیل بی‌احترامی به سنت‌های سعودی انتقاد کردند.


برخی در توییتر اشاره کردند که میشل اوباما در جریان بازدید از مسجدی در اندونزی روسری به سر داشته است و متعجبند که چرا وی در این سفر نیز همین کار را انجام نداده است.


با این حال دفتر بانوی اول آمریکا هنوز درباره پوشش میشل اوباما اظهارنظری نکرده است.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر