صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۵۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۰

مراسم افتتاحیه‌ کارگاه توانمندسازی مربیان قرآن کریم چگونه گذشت؟

مراسم افتتاحیه‌ نخستین کارگاه توانمندسازی مربیان قرآن کریم با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.
کد خبر : 612424

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمان، مراسم افتتاحیه‌ نخستین کارگاه توانمندسازی مربیان قرآن کریم به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان برگزار شد.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی کرمان در این نشست گزارشی از مدارس سما ارائه کرد و گفت: در سطح استان کرمان ۵۰ مدرسه، بالغ بر ۱۰ هزار دانش‌آموز، ۸۱ نفر مربی قرآن و ۳۲ نفر حافظ جزء و کل قرآن کریم داریم.


مجید خزاعی با اشاره به آیه‌ الرحمن علم‌القرآن تأکید کرد: معلمی قداست دارد و معلمان قرآنی باید بیشتر به ارزش و قداست کار خود توجه کنند.


معاون فرهنگی، هنری و تربیتی سازمان سما هم عنوان کرد:‌ با توجه به گستره‌ فعالیت‌های فرهنگی دیده شده از کرمان، توصیه می‌شود دارالقرآن کرمان زیرنظر دارالقرآن سراسری که دبیرخانه آن در مشهد مقدس است دایر شود.


حجت‌الاسلام سیدوحید معتمدی با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم که فرمودند «هنگامی که فتنه‌ها چون پاره‌های شب تار شما را در خود پیچید، به قرآن روی بیاورید» تأکید کرد: وظیفه ماست نسل جوان را قرآنی بار آوریم، بنابراین باید تربیت و آموزش در پناه قرآن انجام شود و کرسی‌ها و جلسات تلاوت قرآن را در برنامه‌های آموزشی خود قرار دهیم.


افق دید مربیان قرآن فرهنگ‌سازی و تمدن‌سازی باشد


معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان کرمان هم با تأکید بر اینکه باید افق دید مربیان قرآن فرهنگ‌سازی و تمدن‌سازی باشد، توضیح داد: قرآن پایه و اساس تمدن اسلامی است.


حجت‌الاسلام محمدعلی کرمانی‌نسب تبیین کرد: وقتی با قرآن مأنوس شویم و در خانه قرآن بخوانیم، قرآن در زندگی ما جاری و ساری و فرهنگ قرآنی ساخته می‌شود، بنابراین پایه و اساس تمدن‌ها، فرهنگ است و وقتی فرهنگ قرآنی ساخته شد، تمدن نوین اسلامی ساخته می‌شود.


رئیس اداره قرآن و عترت سازمان سما هم گزارشی از اهداف و فعالیت‌های این اداره ارائه کرد و گفت: تاکنون ۱۸ استان تحت تعلیم قرار گرفته و مقرر شده تا پایان خرداد ۱۴۰۱ تمام کشور زیرپوشش قرار گیرد.


جعفر کبیری یادآور شد: تاکنون جشن روخوانی، روانخوانی و حفظ قرآن کریم را به صورت کشوری برگزار کرده‌ایم و در حال حاضر ارائه طرح‌نامه جامع قرآنی مدارس سما را که چگونگی آموزش قرآن متناسب با سن و مقطع تحصیلی را آموزش می‌دهد در برنامه داریم.


به گزارش آنا، نخستین کارگاه توانمندسازی مربیان قرآن کریم سما توسط محمد علیزاده، قاری و مؤذن آستان قدس رضوی برگزار شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر