صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۴۱ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰
سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

آخرین وضعیت استان سیستان و بلوچستان در پی وقوع طوفان حاره‌ای / ۲ لنج بر اثر طوفان غرق شد

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور آخرین وضعیت استان سیستان و بلوچستان در پی وقوع طوفان حاره‌ای را تشریح کرد.
کد خبر : 611711

علی بختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره آخرین وضعیت طوفان حاره‌ای در استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: در پی ورود طوفان و بارندگی‌ها، شهرستان‌های چابهار، کنارک، زرآباد، دشتیاری، نیک شهر، قصرقند، فنوج، راسک و مهرستان تحت تأثیر قرار دارند و بیشترین میزان بارش‌ها در بندر بریس ۴۴ میلی متر است.


وی افزود: آبگرفتگی مناطق شهری و اماکن مسکونی تا این لحظه گزارش نشده است و تیم‌های امدادی و خدماتی در مناطق تحت تأثیر، در آماده باش کامل هستند، همچنین شبکه‌های آب، مخابرات و گاز تا این لحظه پایدار بوده اما ۴ خط پست ۲۰ کیلوواتی در منطقه پشت بندر آسیب دیده که نیروهای امدادی در حال رفع مشکل هستند.


سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ستاد اضطراری مدیریت بحران از صبح امروز در شهرستان چابهار با حضور معاون عمرانی، مدیرکل مدیریت بحران و چهار فرماندار شهرستان‌های جنوبی استان برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شده است و توزیع مایحتاج اولیه و غذای گرم از سوی سازمان امداد و نجات در حال انجام است.




بیشتر بخوانید:


احتمال وقوع طوفان حاره‌ای در سواحل جنوبی سیستان و بلوچستان




بختیاری با بیان اینکه تخلیه روستاهای در معرض خطر با هماهنگی فرماندران و بخشداران صورت گرفته و افراد به مناطق امن منتقل شده‌اند افزود: تاکنون گزارشی مبنی بر بروز صدمات جانی دریافت نشده است.


وی افزود: شروع اوج و فعالیت اصلی طوفان از ساعت ۱۵ امروز تا ۲۲ در محدوده سواحل شهرستان‌های جنوبی استان خواهد بود، اما فعالیت کلی ۲۴ ساعت طول می‌کشد و براساس پیش‌بینی‌ها ساعت ۲۴ امشب، چشمه توفان حاره‌ای خسارت‌زا از سواحل استان خارج خواهد شد.


سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور گفت: سیلاب‌های احتمالی در مناطق ساحلی به سمت دریای عمان سرازیر شده و در قسمت‌های شمالی، برخی از مخازن سدهایی مانند زیردان و پیشین ظرفیت آبریزی دارند. همچنین تعدادی مراکز ورزشی و سوله با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برای حاشیه‌نشین‌ها که احتمال آبگرفتگی دارند، در نظر گرفته شده است.


بختیاری بیان کرد: تا این لحظه ۲ عدد لنج باری به علت طوفان و امواج غرق شده‌اند و تاکنون خبری مبنی بر بروز خسارت به مناطق کشاورزی و دامداری‌ها گزارش نشده است.


انتهای پیام/۴۱۷۲/


دانلود فایل صوتی

انتهای پیام/

ارسال نظر