صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

استرالیا محدودیت‌های بیشتری را برای گوگل به اجرا می‌گذارد

دولت استرالیا قصد دارد به‌زودی محدودیت‌های بیشتری را بر فعالیت‌های شرکت گوگل در این کشور اعمال کند.
کد خبر : 610806

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، نمایندگان کسب‌وکارهای اینترنتی در استرالیا با ارسال نامه‌ای به دولت این کشور خواستار افزایش محدودیت‌ها در ارتباط با فعالیت‌های انحصارگرانه گوگل شدند که موجب آسیب وارد شدن به مصرف کنندگان می‌شود. در همین راستا دولت استرالیا قصد دارد ضمن همکاری با کشورهای اروپایی محدودیت‌های بیشتری برای گوگل ایجاد کرده و از طریق قوانین جدید نظارت دقیق‌تری بر جست‌وجوهای آنلاین مردم در موتور مرورگر گوگل و سرویس یوتیوب اعمال کند.


سیاست‌های غیرحرفه‌ای و آسیب‌زننده گوگل حتی در آمریکا نیز موج گسترده‌ای از اعتراض به این شرکت بزرگ فناوری را ایجاد کرده و هم‌اکنون پرونده رسیدگی به تخلفات گوگل در دستگاه قضایی ایالات متحده در حال بررسی است. رود سیمز، رئیس کمیسیون حمایت از مصرف‌کنندگان استرالیا گفت: «گوگل با سوء‌استفاده از تسلط خود بر فضای وب عرصه رقابت برای شرکت‌های کوچک و نوپا را سخت کرده و در مسیر جلب نظر کاربران چالش‌های زیادی را برای آن‌ها ایجاد می‌کند. به همین منظور استرالیا از سال آینده قوانین رگولاتوری خود را مطابق با آنچه در اروپا اجرا می‌شود تغییر می‌دهد.»




بیشتر بخوانید:


کره جنوبی گوگل را ۱۷۷ میلیون دلار جریمه کرد




بر اساس برنامه‌ای که استرالیا قصد اجرای آن را دارد، گوگل ملزم به حمایت از کسب‌وکارهای اینترنتی شده و باید ترافیک داده‌ها را به طور عادلانه ببین شرکت‌های کوچک تقسیم کند. مدیران گوگل ضمن انتقاد از برنامه استرالیا برای اعمال محدودیت‌های رگولاتوری اعلام کردند این شرکت بیش از پانزده هزار کارمند در استرالیا دارد و سالانه ۲.۴۵ میلیارد دلار به اقتصاد این کشور کمک می‌کند. به نظر می‌رسد گوگل قصد ندارد ارتباط خود با صنایع استرالیا را قطع کند و همچنان به حمایت خود از اکوسیستم استارت‌آپی در این کشور ادامه می‌دهد. به اعتقاد کارشناسان فناوری آنچه موجب مقابله دولت‌ها با گوگل شده است تسلط بیش از اندازه این شرکت بر تبلیغات آنلاین هست و اگر گوگل سیاست‌های خود را تغییر دهد بدون شک ارتباط سازنده‌ای بین کشورهای مختلف دنیا و این شرکت شناخته‌شده فناوری ایجاد خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۴۴/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر