صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۴

موافقت نمایندگان مجلس با بررسی یک‌فوریتی طرح مقابله با حامیان تروریسم

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به یک فوریت طرح مقابله با دولت‌ها و نهادهای خارجی و بین‌المللی حامی تروریسم رأی موافق دادند.
کد خبر : 61068

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، کاظم جلالی، نماینده مردم شاهرود در جلسه علنی امروز -سه‌شنبه 22 دی‌ماه- مجلس، به عنوان طراح طرح مقابله با دولت‌ها و نهادهای خارجی و بین‌المللی حامی تروریسم، در توضیح درخواست خود برای بررسی یک فوریتی این طرح گفت: برخی کشورهای حامی تروریسم مسئولیت کار خود را نمی‌پذیرند و فرافکنی می‌کنند؛ چنانچه شاهد بوده‌ایم، سازمان جاسوی آمریکا(CIA) در افغانستان از تروریست‌ها حمایت کرد.


وی افزود: امروز کشورهای عراق و سوریه نیز به جولانگاه تروریست‌ها تبدیل شده است و داعش، جبهه النصره و احرار الشام دارای منابع مالی مشخص، سرزمین و تسلیحات هستند لذا لازم است مشخص شود این سرمایه‌ها از چه ناحیه‌ای می‌آید.


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر همین کشورهای حامی تروریسم اقدام به تشکیل ائتلاف ضدتروریسم می‌کنند که نه تنها فایده‌ای ندارد بلکه باعث تقویت آنها شده است لذا در این طرح وزارت امور خارجه و دولت مکلف می شود فهرستی از حامیان تروریست تشکیل دهد و در قبال آن نیز مسئولیت‌هایی دارد مبنی بر اینکه مراودات تجاری و اقتصادی نیاز به کسب اجازه ویژه از دولت می‌شود.


جلالی ادامه داد: همچنین به واسطه این طرح، دولت اجازه سرمایه‌گذاری در این کشورها را نداشته و آنها نیز نباید در ایران سرمایه‌گذاری کنند همچنین روادید دیپلماتیک، حق کار، سرمایه‌گذاری و همکاری‌های مطبوعاتی ممنوعیت داشته و صدور روادید منوط به اجازه ویژه دولت خواهد بود.


وی همچنین اضافه کرد: از سوی دیگر فهرستی از تروریست‌ها در دو کشور عراق و سوریه از سوی وزارتخانه‌های خارجه و اطلاعات تهیه می‌شود که آنها نیز برای حفظ امنیت ملی کشور باید برای سرکوب تروریست‌ها مقابله کنند.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس خاطرنشان کرد: همچنین وزارت خارجه باید نقش سازمان جاسوسی آمریکا(CIA) را در تجهیز تروریست‌ها بررسی و گزارش آن را ظرف سه ماه به مجلس ارائه کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: جلالی
ارسال نظر