آموزش دانشجویان تحصیلات تکمیلی استاد محور میشود/ تمرکز بر برگزاری حضوری کلاسها
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ با حضور محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز ۳ مهر ماه در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد. زلفیگل در ابتدای این مراسم با تسلیت فرا رسیدن اربعین حسینی و ادای احترام به مقام شهدا و با آرزوی توفیق برای جانبازان و آزادگان کشور، خاطر نشان کرد: دانشگاهها بدون حضور دانشجویان فاقد معنا، مفهوم و شور و شوق است و با آغاز سال تحصیلی جدید، امیدوار به بهرهمندی از تجربیات آموزشی موجود برای پساکرونا هستیم.
دانشگاهها به صورت تلفیقی به کار خود ادامه میدهند
وزیر علوم با اشاره به اینکه در رابطه با نوع برگزاری آموزشها، تابع ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، خاطر نشان کرد: آموزش در سالجاری به شیوه تلفیقی بوده و در مقاطع تحصیلات تکمیلی حضوری و برای دانشجویان کارشناسی نیز بهصورت، برخط و از راه دور برگزار میشود.
زلفیگل با بیان اینکه تزریق واکسن کادر پایان یافته و این روند در دانشجویان تحصیلات تکمیلی نیز مطلوب بوده، خاطر نشان کرد: باید بر استمرار واکسیناسیون دانشجویان در مقطع کارشناسی و برگزاری حضوری کلاسها در همه مقاطع، تمرکز شود.
برای توسعه کشور راهی بهجز سرمایهگذاری در دانشگاه نیست
زلفیگل ضمن اشاره به اینکه رتبه نخست علمی در منطقه از آن ما بوده و در راستای حفظ این رتبه در دولت آیتالله رئیسی، چالشها در وزارت علوم کاهش مییابد، گفت: تنها اختلاف ما با دنیای پیشرفته علم و دانش است؛ سرمایهگذاری بر روی این مقوله رساند و در این راستا توجه به کیفیت نگارش مقالات در مقطع کارشناسی ارشد، ضرورت دارد.
وی با اشاره به اینکه آموزشها استاد محور میشود، عنوان کرد: دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری باید بتوانند با دریافت کد از طریق سازمان سنجش، اساتید خود را انتخاب کنند این در حالی است که برای توسعه کشور راهی به جز سرمایه گذاری در دانشگاه های کشور نیست لذا باید بر روی علم، فناوری و تحقیقات دانشمندان، سرمایهگذاریهای لازم انجام شود .
هر ریال هزینه در عرصه علم به ثروت تبدیل میشود
زلفیگل با اشاره به اینکه در مجامع مختلف تلاش بر کمرنگ نشاندادن و نادیده گرفتن نقش دانشگاهها بوده، خاطر نشان کرد: تمامی توفیقات امروز کشور در عرصههای نانو، صنایع نظامی و راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و غیره، محصول فعالیت دانشگاههایمان بوده و به ازای هر ریال هزینه در عرصه علم به ثروت تبدیل می شود.
وی در ادامه گفت: ساماندهی آموزش عالی در مناطق محروم نیز با توجه به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در حال پیگیری است.
وزیر علوم با اشاره به اینکه اصلاحات در کنکور۱۴۰۲ با توجه به مصوبات مجلس انجام میشود، خاطر نشان کرد: اعضای هیئت علمی فقط در شهر محل سکونت خود برای فرزندانشان از امکانات موجود بهره مند میشوند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/