صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۸ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰

شرکت انویدیا پروژه ابررایانه کمبریج را گسترش می‌دهد

یک شرکت فناوری آمریکایی می‌خواهد از پروژه ابررایانه دانشگاه کمبریج موسوم به Cambridge-۱ حمایت کند.
کد خبر : 609831

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، غول فناوری آمریکایی انویدیا(NVIDIA) از راه‌اندازی راهبرد جدید هوش مصنوعی دانشگاه کمبریج حمایت کرده و برنامه‌ای را برای پشتیبانی از ابررایانه ۷-۱ اعلام کرده است.


دیوید هوگان (David Hogan)، نایب‌رئیس اینترپرایز ایی‌ام‌ایی‌آی(Enterpisde EMEI) در انویدیا می‌گوید: «این یک گام مهم در پیشبرد مزیت استراتژیک این دانشگاه به‌عنوان یکی از رهبران جهانی هوش مصنوعی است. انویدیا مفتخر است که از اکوسیستم هوش مصنوعی انگلستان با عنوان Cambridge-۱، قدرتمندترین ابررایانه این کشور و برنامه آغازین ما که بیش از ۵۰۰ استارتاپ پویا از هوش مصنوعی انگلستان را شامل می‌شود پشتیبانی ‌کند.»


انویدیا همچنین امروز مرحله بعدی در توسعه Cambridge-۱ را اعلام کرد که در آن استارت‌آپ‌های مستقر در بریتانیا می‌توانند برنامه‌های کاربردی خود را برای استفاده از قابلیت‌های سیستمی ارسال کنند.


کمبرلی پاول(Kimberly Powell) از معاونان درمانی این شرکت می‌گوید: «هوش مصنوعی و زیست‌شناسی دیجیتالی در حال تغییر شکل فرایند کشف دارو هستند و استارت‌آپها در لبه نوآوری‌ها قرار دارند. ابررایانه Cambridge-۱ یکی از ابزارهای مدرن علم است و ما مشتاقانه منتظر هستیم که امکان کشف اکوسیستم استارتاپی انگلستان ممکن شود.»


پاول همچنین امروز توضیح داد که انویدیا در حال کار با یک شرکت بیوتکنولوژی به نام پپتون(Peptone) است که به Cambridge-۱ دسترسی خواهد داشت. پپتون در حال توسعه یک سیستم مهندسی پروتئین است که مدل‌های هوش مصنوعی مولکولی و فیزیک مولکولی محاسباتی را برای کشف درمان‌هایی برای مبارزه با بیماری‌های التهابی مانند پسوریازیس و آسم ترکیب می‌کند.


کمیل تامیولا(Kamil Tamiola)، مدیرعامل و بنیانگذار پپتون می‌گوید: «دسترسی به قدرت محاسباتی Cambridge-۱ در تلاش برای تغییر روش مهندسی داروهای پروتئینی مثمر ثمر خواهد بود. ما قصد داریم از این ابررایانه برای بهبود چشمگیر طراحی آنتی‌بادی‌ها برای کمک به درمان بسیاری از بیماری‌های التهابی استفاده کنیم.»


انتهای پیام/۴۱۶۰/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر