صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۶:۳۸ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰

حضور و غیاب دانش‌آموزان به خودشان سپرده شود

یک پژوهشگر بر این باور است گه اختیار آمدن و نیامدن به مدارس در دوران کرونا را باید به دانش آموزان و والدین واگذار کرد.
کد خبر : 609405

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، ثریا بابایی، پژوهشگر در حوزه آموزش‌وپرورش گفت: وزارت آموزش‌وپرورش ۱۸ ماه طلایی را از دست داد و تعطیلی یک‌ساله مدارس بی‌سابقه بود و لذا می‌توانست مدارس را در این مدت برای شرایط جدید و مسائل بهداشتی بازسازی کند و از خیرین برای کمبودها کمک گیرد.


وی با بیان اینکه تنها واکسیناسیون شرط بازگشایی مدارس نیست ادامه داد: نسبت به این مسائل باید روان‌شناسانه فکر کنند و در این مدت کوتاه باقی‌مانده تا شروع مدارس فرصت کافی وجود ندارد.


بابایی ضمن اشاره به مغفول ماندن تشکیل کارگروهی از جامعه‌شناسان و روانشناسان برای آمادگی دانش‌آموزان با فرهنگ کرونایی جدید گفت: باید این فرهنگ‌سازی را از سنین پایین برای بچه‌ها و دانش‌آموزان ترویج داد.


این پژوهشگر در حوزه آموزش‌وپرورش ضمن اذعان به آسیب‌هایی که آموزش مجازی به دانش‌آموزان وارد کرده اظهار کرد: دو شیفته کردن مدارس نیز آسیب‌هایی دارد و مدیران درس‌های عمومی را کنار می‌گذارند و تنها به دروس تخصصی می‌پردازند.


وی با ابراز تأسف از نبود مشارکت بین مدرسه و والدین اظهار کرد: معلمان در مدت کرونا جانانه خود را نشان دادند و در کنار دانش‌آموزان و والدین نقش‌آفرینی کردند.


بابایی گفت: سال‌های بعد نشان می‌دهد که ساختار تغییر کرده و مدارس مانند قبل نیستند و لذا باید اولیای مدرسه با اولیای دانش‌آموزان هماهنگ باشند تا بتوانند محیط امنی در فضای مجازی برای دانش‌آموزان فراهم کنند.


وی افزود: اختیار آمدن و نیامدن به مدارس را باید به دانش‌آموزان و والدین واگذار کرد و قطعاً پس از چند ماه رغبت رفتن به مدارس در دانش‌آموزان ایجاد خواهد شد.


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر