مرادی یک روز هم زودتر برود به نفع وزنهبرداری است/ انتخابات فدراسیون باطل است
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، پس از ابطال انتخابات دو فدراسیون ورزشی پرونده انتخابات فدراسیون وزنهبرداری دوباره شد و بحث ابطال انتخابات این فدراسیون مطرح شده است. البته در مورد ابطال انتخابات دو فدراسیون ورزشی، وزارت ورزش و جوانان هنوز شفافسازی نکرده و مشخص نیست آیا ابطال انتخابات این دو فدراسیون مورد تأیید است یا خیر. با این حال در حال حاضر موضوع اصلی ابطال انتخابات فدراسیون وزنهبرداری است. ۱۶ تیر ۱۳۹۸ علی مرادی در سمت ریاست فدراسیون وزنه برداری ابقاء شد اما پس از آن حواشی زیادی بهوجود آمد و اهالی وزنهبرداری معتقدند در فرایند انتخابات فدراسیون وزنهبرداری تخلف شده است، البته موضوع بازنشستگی آقای رئیس هم این روزها سر و صداهای زیادی به همراه داشته است و آن طور که شنیده میشود نامه ابلاغ سه رئیس بازنشسته فدراسیونهای ورزشی روی میز وزیر ورزش و جوانان است که به زودی باید در مورد آنها اقدام کند.
مرادی یک سال و دو ماه است که بازنشسته محسوب میشود
حسین مقامی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره ابطال انتخابات فدراسیون وزنهبرداری گفت: بعد از برگزاری مجمع برخی از نامزدها به فرایند انتخابات معترض شدند و برای پیگیری این موضوع قرار بود شکایتی تنظیم شود که متأسفانه نامزدها این کار را به امروز و فردا موکول کردند و در نهایت پرونده مسکوت ماند اما واقعیت این است که به دلیل تخلفاتی که در مجمع انتخابات فدراسیون وزنهبرداری صورت گرفت، ریاست علی مرادی غیرقانونی است. طبق قانون جمهوری اسلامی ایران افراد بازنشسته نمیتوانند به عنوان رئیس در یک فدراسیون ورزشی مشغول به کار باشند. نامه بازنشستگی مرادی تیر ماه ۹۹ ابلاغ شده که البته من خبر دارم این نامه در اصل در تاریخ ۳۰ آذر ۹۹ ابلاغ شده بود اما به خاطر برخی مسائلی که مرادی مطرح کرد از جمله مرخصی، این بازه زمانی به تیر ماه موکول شده بود که الان نزدیک به یک سال و دو ماه است که او به صورت غیرقانونی در فدراسیون وزنهبرداری ریاست میکند. در گذشته هم رؤسای بازنشسته فدراسیونهای ورزشی از سمت خود کنار میرفتند چرا که طبق قانون جمهوری اسلامی افراد بازنشسته حق حضور در فدراسیونها را ندارند.
در زمان برگزاری انتخابات افراد غیر مجمع در جلسه حضور داشتند
رئیس هیئت وزنهبرداری استان قزوین در مورد فرایند انتخابات این فدراسیون عنوان کرد: طبق قانون و اساسنامه فدراسیونهای ورزشی تنها اعضای مجمع حق حضور دارند که مجمع انتخاباتی فدراسیون وزنهبرداری افرادی غیر از اعضای مجمع حضور داشتهاند که این موضوع خلاف قانون است. برخی از اعضای شورای فنی در مجمع حضور داشتند. این موضوع شائبهای برای سایر نامزدها به وجود آورد که چرا باید این افراد در مجمع حضور داشته باشند. از طرفی دیگر وقتی ریاست یک فدراسیون به پایان میرسد، فعالیت پستهایی مثل نایبرئیسی و دبیری هم به پایان میرسد. البته دبیر فدراسیون با توجه به حکمی که از وزارت ورزش و جوانان میگیرد، به عنوان دبیر مجمع وظیفه برگزاری انتخابات را دارد اما حکمی برای نایبرئیس صادر نشده و حضورش در مجمع فدراسیون غیرقانونی است اما در انتخابات فدراسیون وزنهبرداری دیدیم که نایبرئیس در مجمع حضور داشت و حتی جایگاهی که برای او در نظر گرفته بودند جزء برگزارکنندگان مجمع و مشرف به محل اخذ رأی بود.
قوانین به یک شکل در مجامع انتخابات فدراسیونهای ورزشی اجرا نمیشود
مقامی همچنین به تعداد آرای اخذ شده در انتخابات فدراسیون وزنهبرداری اشاره کرد و گفت: طبق قانونی که چه در اساسنامه قبلی یا فعلی وجود دارد، فردی میتواند ریاست فدراسیون را برعهده بگیرد که اکثریت آرا را به خود اختصاص دهد. در اساسنامه قید شده فردی که به ریاست یک فدراسیون انتخاب میشود باید نصف به اضافه یک رأی را به خود اختصاص دهد. در انتخابات فدراسیون از ۴۳ رأی اخذ شده، علی مرادی ۲۲ رأی کسب کرد که کمتر از نصف به علاوه یک بود. در اصل نصف به علاوه یک رأی در انتخابات فدراسیون برابر ۲۲.۵ رأی است و چون نیم رأی در قوانین مجمع انتخابات وجود ندارد، مرادی باید ۲۳ رأی کسب میکرد تا به عنوان رئیس انتخاب میشد اما با ۲۲ رأی به عنوان رئیس فدراسیون وزنهبرداری انتخاب شد. مشابه این اتفاق در انتخابات فدراسیون اتومبیلرانی هم رخ داد که انتخابات به دور دوم کشیده شد. بنابراین باید مجمع انتخابات فدراسیون وزنهبرداری هم به دور دوم کشیده میشد و اصلاً شاید در دور دوم هم علی مرادی بیشترین رأی را به دست میآورد اما مهمترین موضوع، اجرای قانون است که در این مجمع به آن عمل نشده است. چرا نباید در روند انتخابات دو فدراسیون قوانین به یک شکل اجرا شود؟!
بیشتر بخوانید؛
لیگ وزنهبرداری هر سال بیرمقتر از گذشته!/ فدراسیون چه نقشی دارد؟
عملکرد برخواه در تیم ملی اوتی یا مصدومیت بوده است!/ علی مرادی از اول تیرماه بازنشسته شد
فدراسیون وزنهبرداری؛ محل حذف مغضوبان آقای رئیس!/ مروری بر حذفشدگان المپیک توکیو
انتخابات فدراسیون و ریاست مرادی باطل است
مقامی تأکید کرد: از نظر من انتخابات فدراسیون وزنهبرداری با هر اساسنامهای با توجه به این قوانین باطل است و ریاست مرادی هم غیرقانونی است. امیدوارم با توجه به تغییر و تحولاتی که در رأس وزارت ورزش و جوانان اتفاق افتاده، به این مسائل بیشتر توجه کنند. در اوایل هفته جاری المپینها افتخار دیدار با مقام معظم رهبری را داشتند و ایشان در صحبتهایش به برقراری عدالت اشاره کرده بود. برقراری عدالت همین است که حق کسی ضایع نشود. اگر مجمعی برگزار میشود، نباید شبههای وجود داشته باشد و زمانی هم که نامزدها به فرایند انتخابات معترض هستند به آن رسیدگی شود. صحبتهای مقام معظم رهبری چراغ راه ورزش ایران است و امیدوارم اتفاقهای خوب بیفتد. ورزش ما مستحق این نیست که روز به روز پسرفت کند. از المپیک لندن تا المپیک توکیو روند مدالآوری ایران روز به روز کاهش پیدا کرد و این نشان میدهد ورزش ایران در حال پسروی است.وزنهبرداری ایران حال و روز خوشی ندارد و ما یادمان نمیرود در سال ۲۰۰۶ مرادی چه بلایی بر سر وزنهبرداری آورد که در المپیک پکن حتی نتوانستیم یک مدال بگیریم. ما قهرمانان بزرگی داریم که متأسفانه نتوانستند در این المپیک حضور داشته باشند. البته آقایان مدعی هستند که به درستی آنها را کنار گذاشتهاند اما من از آنها میخواهم که برای مسابقات جهانی که پیش روست، آنها را اعزام کنند و عملکردی که از خودشان نشان میدهند، نشاندهنده بسیاری از مسائل است.
مرادی یک روز هم زودتر برود به نفع وزنهبرداری است
رئیس هیئت وزنهبرداری استان قزوین تأکید کرد: ورزش ایران در تمامی سطوح نیاز به جوانگرایی دارد و امیدوارم وزیر ورزش که از بدنه ورزش ایران است، به این موارد توجه ویژهای داشته باشد. مرادی ۳۰ سال است که در وزنهبرداری ایران حضور دارد. او در این سالها چه عملکرد مثبتی داشته است؟ در تمامی این دوران در انتخابات مختلف شرکت کرده که مجموع آرای به دست آمده او به عدد ۱۰ هم نمیرسد. در انتخابات فدراسیون جهانی در پنج پست شرکت میکند که حتی یک رأی هم به دست نمیآورد. قاعدتاً وقتی که در یک پست رأی نمیآورد، در سایر پستها هم نمیتواند موفق به کسب رأی شود اما اجازه نمیدهد نفرات دیگر در این پستها حضور داشته باشند، در صورتی که ما بزرگان زیادی در وزنهبرداری ایران داریم که وزن زیادی در این رشته ورزشی دارند و حضور آنها باعث میشود که افراد به آنها رأی دهند. نفراتی مثل کوروش باقری، حسین رضازاده، حسین توکلی، سجاد انوشیروانی و ... در وزنهبرداری جایگاه ویژهای دارند اما متأسفانه رئیس فدراسیون به هیچ عنوان اجازه حضور آنها را نمیدهد. او یک روز زودتر مانده به پایان ریاستش هم برکنار شود یک ماه جلوتر هستیم. در انتخابات کمیسیون ورزشکاران سال گذشته افرادی معرفی شدند که تنها نشان میداد فدراسیون به دنبال رفع تکلیف است و هیچ برنامهای ندارد، در حالی که در تمامی فدراسیونها معمولاً ورزشکاران شاخص آن رشته ورزشی معرفی میشوند. ما بزرگانی مثل سهراب مرادی و کیانوش رستمی را در وزنهبرداری داریم که در جهان شناخته شده هستند اما فدراسیون دو گزینه دیگر را برای کمیسیون معرفی کرده است.
قرار بود لیگ پویا داشته باشیم اما روز به روز ضعیفتر میشویم
وی در مورد مسابقات لیگ وزنهبرداری خاطرنشان کرد: زمانی که علی مرادی به عنوان رئیس انتخاب شد، یکی از اولین شعارهایش این بود که لیگ پویا برگزار میکند اما الان میبینیم نهتنها لیگ پویا نیست، بلکه روز به روز در حال افت است و در واقع اسم بعضی از تیمها عوض میشود اما شاکله همان است. تیمها هم پس از یک سال حضور در لیگ وزنهبرداری وقتی میبینند اتفاق خاصی نمیافتد،ترجیح میدهند پولشان را بیشتر هدر ندهند. به هر حال سرمایهگذار به دنبال جذب سرمایه است و وقتی اتفاقی نمیافتد بیشتر از این هم ادامه نمیدهد. ورزش در دنیا الان به یک تجارت تبدیل شده است اما در لیگ وزنهبرداری مسابقات یا در ورزشگاه آزادی یا یکی از استانها برگزار میشود و اصلاً دیده نمیشود. با این شرایط مشخص است که نباید یک لیگ پویا داشته باشیم. مرادی برای حضور در انتخابات از یک سال قبل برنامهریزی میکند اما برای داشتن یک لیگ پویا حتی یک ساعت هم برنامهریزی نمیکند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/