تغییر در رأس کادر فنی تیم تکواندو به تعویق افتاد/ اعتماد دوباره فدراسیون به سرمربی ناکام
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، تیم ملی تکواندوی ایران در المپیک توکیو همچون پنجسال پیش طبق انتظارات پیش رفت و نتوانست نتایج قابل قبولی کسب کند. سه نماینده ایران در این مسابقه ضعیفترین نتیجه تاریخ تکواندوی ایران را کسب کردند تا این بار هم تکواندوی ایران دست خالی از میدان المپیک بیرون بیاید. عملکرد ضعیف ملیپوشان در این آوردگاه بزرگ انتقادها را به مدیریت تکواندو بیشتر از گذشته کرد. پس از این مسابقات پولادگر بهعنوان رئیس فدراسیون به خاطر کسب چنین نتایج ضعیف عذرخواهی کرد. تشکیل جلسه با کارشناسان و اهالی تکواندو قدم بعدی بود که فدراسیون تکواندو برای آینده گرفت، اما خروجی جلسات فنی مطابق انتظار اهالی تکواندو نبود و در واقع خروجی این جلسه را بهنوعی بیاحترامی میدانستند چرا که در خبری که از سوی فدراسیون تکواندو منتشر شده بود مقصر بازیکنان، کادر فنی و حتی فدراسیون پزشکی- ورزشی شناخته شده بود. خروجی واکاوی نتایج المپیک موج انتقادها را بیشتر از همیشه روانه فدراسیون تکواندو کرد و حتی نفراتی که در جلسه کارشناسی هم شرکت کرده بودند به آن واکنش نشان دادند و اعلام کردند هیچ یک از نقطه نظرهای آنها مدنظر قرار نگرفته است.
با گذشت یک ماه و نیم از المپیک توکیو هنوز وضعیت سرمربی تیم ملی تکواندو مشخص نیست. در جلساتی که برگزار شد اسامی چندین مربی مطرح شده بود که آنها هدایت تیم ملی تکواندو ایران را برعهده بگیرند اما هنوز هیچ خبری نیست. قرارداد فریبرز عسکری هم تا پایان المپیک توکیو بود و با توجه به نتایج ضعیفی که کسب کرده ادامه همکاری بعید به نظر میرسد.اما از آن جا که ابتدا قرار بود مسابقات جهانی تکواندو ۲۰ تا ۲۶ مهرماه برگزار شود اما با توجه به شیوع ویروس کرونا و طبق دستور دولت چین، ورزشکاران باید در قرنطینه باشند، این رقابتها لغو و تاریخ جدید اعلام خواهد شد. بنابراین به نظر میرسد تا زمان برگزاری این رقابتها فدراسیون همچنان به کادر فنی گذشته اعتماد کند و آنها هدایت تیم ملی را در این مسابقات برعهده بگیرند، هر چند که هنوز زمان برگزاری آن مشخص نیست.
هشت گزینه پیشنهادی برای هدایت تیم ملی
طبق اعلام فدراسیون تکواندو برای حضور در تیم ملی اسامی برخی در جلسات کارشناسی مطرح شده که پس از بررسی، سکان هدایت تیم ملی به یک نفر سپرده شود. افرادی همچون فریبرز عسگری، بیژن مقانلو، سیدنعمت خلیفه،مرتضی کریمی، مهدی بیباک، رضا مهماندوست، هادی ساعی و حسن ذوالقدر جزء گزینهها بودند که البته به نظر میرسد غیر از عسگری سرمربی تیم ملی ایران فعلاً هیچکدام شانسی برای هدایت تیم ملی ندارند.
بیشتر بخوانید؛
تغییر در رأس کادر فنی؛ راهکار موقت فدراسیون تکواندو/ دور باطل با مدیریت تکمحور
فدراسیون تکواندو تقصیر را به گردن هیچکس نمیاندازد/ برگزاری جلسه کمیته فنی در هفته جاری
بیژن مقانلو: مذاکرهای با فدراسیون نداشتم
بیژن مقانلو یکی از گزینههای جدی هدایت تیم ملی تکواندوی ایران است، او در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره پیشنهاد فدراسیون برای هدایت تیم ملی تکواندو گفت: تا به الان که با شما صحبت میکنم از سوی فدراسیون هیچ پیشنهادی به من داده نشده است. امیدوارم هر اتفاقی میافتد به نفع خانواده تکواندو باشد. اعتبار اجتماعی و هر چه ما داریم از تکواندو است و در این رشته ذینفع هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که در جلسات حضور داشته است یا خیر، عنوان کرد: من یک جلسه حضور داشتم و آن چیزی که مدنظرم بود که میتوانست به تکواندوی ایران کمک کند را مطرح کردم. من در مورد شرایط کار صحبت نکردم اما معتقدم اگر قرار است کار انجام شود باید شرایط لازم را داشته باشیم. هر فرصتی که برای حضور در المپیک ۲۰۲۴ از دست بدهیم به ضرر تکواندوی ایران است. تکواندوی ایران زمان زیادی در اختیار ندارد و باید برای حضور موفق در هر مسابقه و آمادگی برای میدان المپیک از همین حالا شرایط فراهم شود.
گویا قرار است در جلسه کمیته فنی که تا پایان هفته جاری برگزار میشود در مورد شرایط حضور تیم ملی در مسابقات جهانی تصمیمگیری شود و به نظر میرسد کادر فنی تغییری نکند و تنها مدیرفنی تیم ملی تقویت شود. اهالی فدراسیون معتقدند در المپیک ریو هم پس از کسب نتایج ضعیف، تغییراتی که در رأس کادر فنی بهوجود آمد ثمربخش نبود و به همین خاطر قصد تکرار اشتباهات گذشته را ندارند. البته در کنار این اتفاقات باید به حضور پولادگر به وزارت ورزش و جوانان هم اشاره کرد که گویا قرار است به زودی با روی کار آمدن سجادی وزیر ورزش و جوانان در این وزارتخانه مشغول فعالیت شود. اگر قرار باشد پولادگر از فدراسیون تکواندو جدا شود آن وقت باید شاهد تغییرات عمده در رأس فدراسیون و همچنین کادر فنی باشیم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/