عارف: مردم نیاز به نشاط دارند/ نباید برخی تعصبات بیمورد حضور گردشگران در ایران را با محدودیت مواجه کند
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا عارف در دیدار جمعی از فعالان صنعت گردشگری، یکی از مزیتهای کشور را جاذبههای گردشگری عنوان کرد و گفت: در اوایل انقلاب به دلیل برخی نارساییها و بعضا نگرشهای غلط، صنعت گردشگری رشد قابل ملاحظهای پیدا نکرد. در حالی که با توجه به فرهنگ غنی ایران و جاذبههای گردشگری، این صنعت میتوانست از مزیتهای بالقوه محسوب شود و بهطور طبیعی یک مزیت و فرصت برای کشور ما باشد که در پیشرفت و توسعه کشور، رشد اقتصادی و اشتغال سهم بالایی داشته باشد.
عارف با بیان اینکه صنعت گردشگری میتواند در معرفی فرهنگ غنی کشورمان و انقلاب اسلامی نقش برجستهای داشته باشد و زمینه را برای افزایش نرخ اشتغال فراهم کند، خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است اگر صنعت گردشگری در کشور تقویت شود، بسیاری از تبلیغات غرض آلود کشورهای متخاصم علیه ایران خنثی میشود. چرا که بسیاری از گردشگران کشورهای خارجی وقتی به ایران سفر میکنند نسبت به تبلیغات دروغی که علیه ایران مطرح شده است آگاه میشوند و آنها میتوانند سفیران و مبلغان خوبی برای روحیه صلح طلبی ملت ایران باشند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نگاه بعضا امنیتی به گردشگران خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با پشتوانه اقتدار و امنیتی که دارد حضور گردشگران از کشورهای مختلف را باید یک فرصت تلقی کند و مطمئنا با گسترش صنعت گردشگری، اتکا به اقتصاد تکمحصولی از بین میرود و اگر برنامهریزی مدون و مشخصی برای گسترش صنعت گردشگری انجام نشود با مشکلات زیادی در اقتصاد موجه خواهیم شد و بخش مهمی از رشد اقتصادی و اشتغال باید در این بخش بهدست آید.
وی با بیان اینکه مردم نیاز به نشاط دارند، تصریح کرد: حاکم شدن فرهنگ گردشگری نشاط را به جامعه بر میگرداند چرا که امروزه با عصبیت کلامی و گفتاری درسطح جامعه روبهرو هستیم که میتواند زنگ خطری برای سلامت روانی محسوب شود.
عارف با اشاره به نقش گردشگری در صدور فرهنگ انقلاب تاکید کرد: هر گردشگری که به ایران بیاید و با مردم و فرهنگ و انقلاب ما آشنا شود در برگشت به کشورش میتواند نقش سفیر فرهنگی کشورمان را بازی کند و مبلغی برای انقلاب ما باشد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه صنایع دستی ایران میتواند مایه عزت جامعه ایرانی باشد بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به صنایع دستی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه در توسعه صنعت گردشگری فرصتسوزی صورت گرفت، تاکید کرد: میراث فرهنگی ایران با غنای بالا، سرمایهای برای جذب گردشگر و معرفی تاریخ ایران است. متاسفانه در اطلاعرسانی و تبلیغات در زمینه گردشگری و شناسایی امکانات و جاذبههای گردشگری کشورمان ضعف اساسی وجود دارد که باید مرتفع شود.
رئیس بنیاد امید ایرانیان با اشاره به تاکیدات دین مبین اسلام بر سیر و سیاحت انسانها، گسترش صنعت گردشگری را باعث آشنایی با فرهنگهای جدید عنوان کرد و گفت: باید حمایتهای همه جانبه از صنعت گردشگری صورت گیرد و نباید اجازه داد برخی تعصبات بیمورد حضور گردشگران در ایران را با محدودیت مواجه کند.
انتهای پیام/