صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۲ - ۲۰ دی ۱۳۹۴

رئیس مجلس: دیدارها با حضرت آقا به صورت مرتب است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دیدارها با حضرت آقا به صورت مرتب است و در این زمینه زیاد از ما حرف نقل می‌شود و جز خود ما همه درباره ما اظهار نظر می‌کنند؛ با این حال بحث حضرت آقا دغدغه انقلاب است.
کد خبر : 60690

به گزارش گروه سیاسی آنا، به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با اعضای جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی که عصر دیروز(شنبه، 19 دی ماه) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه مسائل منطقه اخیرا خیلی داغ شده اظهار کرد: پیش از این صحبت از نظام داشتن در منطقه بود اما اکنون برخی کشورها رفتارهایی می‌کنند که قدرت‌های بزرگ هم به آن راضی نیستند لذا شاهد به هم ریختگی در منطقه هستیم که باعث شده است بنیه برخی کشورهای اسلامی فرسوده شود.


لاریجانی تصریح کرد: یکی از نمونه‌های اقدامات کشورهای منطقه این است که بعد از به شهادت رساندن شیخ نمر از سوی سعودی‌ها، تجمعاتی جلوی سفارت آن در کشور صورت گرفت که البته رفتار مناسبی نبود اما به دنبال آن رفتار سعودی‌ها نیز متناسب با این عملکرد نبود از این رو مشخص است مشکل آنها جای دیگری است که در نهایت سود تمام این ماجراها را ر‍ژیم صهیونیستی و آمریکا می‌برد.


رئیس مجلس کشورمان در ادامه تأکید کرد: در چنین شرایطی کشور ایران باید نقش ثبات‌بخش در منطقه داشته باشد که لازمه آن گام برداشتن با تدبیر و پرهیز از رفتارهای احساساتی است.


وی در ادامه با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر حضور جدی مردم در انتخابات، عنوان کرد: انتخابات نمادی از حضور مردم است که نظام را پر وزن می‌کند همچنین باید به خاطر مشکلاتی که وجود دارد افراد خبیر روی کار بیایند که وزانت فکری و تجربه کاری داشته باشند؛ چنانچه در حال حاضر مشکلات اقتصادی آنچنان پیچیده است که با یک پاسخ یک خطی حل نمی‌‌شود بلکه نیاز به حل معادله‌ای چندمجهولی دارد که البته علت آن نیز به خاطر سوءمدیریت در سال های گذشته و از طرفی شیطنت‌های خارجی مثل کاهش قیمت نفت است که اصلاح همه اینها امری زمان بر بوده و نیاز به افراد متخصص دارد.


لاریجانی در ادامه با تأکید بر اینکه نگاه افرادی که وارد مجلس می‌شوند باید ملی و کلان باشد،‌ بیان کرد: باید روش صحیح و ساده سرمایه‌گذاری تبیین شده و باید برای حل مسائل به کل کشور نگاه شود و نگاه صرفا منطقه‌ای جواب نمی‌دهد؛ همچنین دغدغه دیگری نیز موجود است که خروجی انتخابات ورود افراد صاحب ایده به مجلس باشد که به سایر نمایندگان کمک کند.


وی افزود: نمی‌توان انتظار داشت در مجلس عام، همه 290 نفر نماینده،‌ ایده پرداز باشند اما حداقل حدود 80 نفر باید دارای ایده و خلاق باشند همچنین نمی توان با شعارزدگی وارد انتخابات شد بلکه باید ورزیدگی فکری و بلوغ سیاسی در افراد وجود داشته باشد.


مقام معظم رهبری قائل به اصولگرایی اصلاح‌طلبانه هستند


لاریجانی در ادامه به برخی پرسش‌های افراد حاضر در جلسه پاسخ داد و بر همین اساس درباره دو مجلسی شدن نظام،‌ گفت: فی‌الحال قانون اساسی اجاره این امر را نمی‌دهد هرچند که در نظام‌هایی که دو مجلس وجود دارد به خاطر تضعیف مجلس عام نیست بلکه به خاطر تقویت مجلس است لذا مجلسی در راستای غنی کردن مجلس دیگر روی کار می‌آید،‌ در همین راستا تلاش داشتیم انتخابات را به صورت استانی برگزار کنیم که شورای نگهبان آن را رد کرد همچنین این موضوع در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز مطرح و رد شد.


رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کنار این، قصد داشتیم وزن احزاب را در انتخابات بالا ببریم که این مورد هم در مجمع مورد پذیرش قرار نگرفت، لذا این مسأله خیلی در دستور کار نیست.


وی در ادامه درباره موانع تشکیلاتی عنوان کرد: از آنجایی که نقش احزاب در کشور چندان مشخص نیست، موانعی سر راه آنها وجود دارد البته احزاب نیز کم حوصله هستند و انتظار دارند سریع به نتیجه گیری برسند و از آنجایی که نتیجه بخشی در کار خود را کمتر احساس می‌کنند زود از عرصه کنار می‌روند با این حال تصور نمی‌کنم موانع جدی سر راه احزاب داشته باشیم.


لاریجانی همچنین تصریح کرد: گاهی تشکل‌ها برای تصمیم‌گیری روی رفاقت‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند تا روی ظرفیت‌های فکری که این کار درستی نیست و باید روی افراد صاحب اندیشه سرمایه‌گذاری شود.


وی ادامه داد: ایشان در زمان اصلاحات گفتند اصولگرایی اصلاح طلبانه را می‌پذیرند که در توضیح این موضوع اصولگرایی یعنی پذیرش مبناها و اصلاح‌طلبی هم امری است که باید در تمام کارها مد نظر قرار گیرد منتها اکنون آن را به صف‌کشی تبدیل کرده‌ایم در حالی که انقلاب نیازمند هر دو تفکر است و مشی حضرت آقا نیز همین است و آن اینکه متناسب با شرایط اصلاحات صورت گیرد و گرفتار بحث چپ و راست نشویم.


لاریجانی همچنین اضافه کرد: دغدغه انقلاب داشتن یعنی حرکت با مبنا و اصول و نگاه اصلاح طلبانه به موقع که مسیر ما نیز بر همین اساس است.


تکذیب ائتلاف با دولت


رئیس قوه مقننه در ادامه درباره اخباری که درباره ائتلاف وی با دولت منتشر شده است، بیان کرد: این مورد خلاف واقع است و مصلحت دولت و مجلس نیز در آن نیست چرا که مجلس باید به علت وظیفه ریل‌گذاری مستقل باشد لذا این اخبار نادرست است.


وی همچنین درباره حضورش در ائتلاف اصولگرایی توضیح داد: چنانچه به آقای موحدی (آیت الله موحدی کرمانی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز) گفته‌ام از جریان روحانیت حمایت می‌کنم و آن را اصیل می‌دانم اما اینکه شخصا در جریانی حضور داشته باشم به مصلحت نیست که رئیس قوه مقننه در جریانی حضور داشته باشد لذا من نظراتم را گفته‌ام چنانچه درست نیست رئیس قوه مجریه نیز در سازوکار سیاسی قرار گیرد.


لاریجانی ادامه داد: زمانی در گذشته ائتلاف 6+5 را مطرح کردند که قوه مجریه و مقننه در آن حضور نیافتند و همین کار هم درست بود.


لاریجانی در ادامه با تأکید بر اینکه افرادی که ذهن جامع تری دارند باید به جریانات سیاسی وارد شوند، گفت: افراد تندرو که قطعا خودشان را ترجیح می‌دهند اما افرادی با ذهن جامع باید تشکل‌های یکدیگر را بیابند و به هم کمک کنند که البته این امر صرفا نزدیک انتخابات جواب نمی‌دهد بلکه به 5، 6 سال کار نیاز دارد تا به ثمر بنشینند.


انتهای پیام/

ارسال نظر