صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۸ - ۲۰ دی ۱۳۹۴
یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب تشریح کرد؛

محدودیت‌های شغلی بیماران مصروع/ 4 میلیون ایرانی درگیر بیماری صرع هستند

یک متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب، عنوان کرد: حدود 700 تا 800 هزار بیمار مبتلا به صرع در ایران وجود دارند که با اضافه کردن این تعداد به اطرافیان و خانواده‌های آنها، حدود 3 تا 4 میلیون ایرانی درگیر این بیماری و مسائل حواشی آن هستند.
کد خبر : 60685

به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر طیبه عباسیون در آستانه برگزاری دوازدهمین کنگره بین المللی صرع ایران در خصوص شیوع بیماری صرع، گفت: در تمام جوامع یک درصد جمعیت مبتلا به صرع هستند و بر این اساس می‌توان گفت که حدود 700 تا 800 هزار بیمار مبتلا به صرع در ایران وجود دارند که با اضافه کردن این تعداد به اطرافیان و خانواده‌های آنها، حدود 3 تا 4 میلیون ایرانی درگیر این بیماری و مسائل حواشی آن هستند.


وی با بیان اینکه صرع بیماری قابل درمانی است، عنوان کرد: حدود 76 درصد بیماران اگر به طور مرتب داروهای خود را مصرف کنند و در نتیجه آن ام آر آی آنها طبیعی شود، می‌توانند بنا به صلاحدید پزشک، بعد از سه تا پنج سال از زمان شروع بیماری، مصرف داروها را قطع کنند.


این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب با بیان اینکه بسیاری از بیماران می‌تواند به رغم ابتلای به صرع در جامعه بسیار موفق باشند، افزود: افراد بسیار مشهوری مانند ناپلئون و ژولیت سزار مبتلا به صرع بودند و در حال حاضر مبتلایانی در بین ورزشکاران ایرانی داریم که بسیار موفق هستند.


وی گفت: مبتلایان به این بیماری نباید از جامعه مطرود شوند؛ زیرا آنها می‌توانند زندگی طبیعی خود را تنها با محدودیت‌های خفیفی ادامه دهند، به تحصیل بپردازند، شغل مورد علاقه خود را داشته باشند و حتی ازدواج کنند.


به گفته عباسیون؛ در زمینه ازدواج به خصوص مردان مبتلا به صرع هیچ مشکلی ندارند و فقط زنان در هنگام بارداری باید موضوع را با پزشک خود در میان بگذارند.


این عضو هیات مدیره انجمن صرع ایران درباره محدودیت‌های شغلی بیماران مبتلا به صرع، اظهار کرد: کار کردن مبتلایان به صرع فقط در چند شغل مانند خلبانی و غواصی و کار در ارتفاع با ممنوعیت همراه است.


وی افزود: بیشتر مبتلایان به صرع، افرادی باهوش و مستعد هستند و حتی پزشکان و متخصصان زیادی داریم که مبتلا به این بیماری هستند. بنابراین نباید از بیمار صرعی ترسید بلکه باید با آنها برخورد عادی داشت.


عباسیون در تعریف بیماری صرع اظهار کرد: صرع به علت ایجاد ضربه ناگهانی و گذرای سلول‌های مغز ایجاد می‌شود که سبب بروز علائم یا حرکاتی غیر ارادی و گذرا در بیمار می‌شود.


این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب، بیان کرد: همچنین ممکن است فرد فقط به طور مختصر پلک بزند و از محیطی که در آن قرار دارد ناگهان بیرون رود که گویی کامپیوتر مغز او هنگ کرده است و بعد از چندین بار پلک زدن دوباره به حالت عادی بازگردد.


عباسیون با تاکید براینکه صرع انواع مختلفی دارد، اظهار کرد: بسیار مهم است که نوع صرع مشخص شود و بر اساس آن، دارو و درمان مناسب انتخاب شود.


وی افزود: درمان‌های این بیماری شامل درمان دارویی و غیردارویی است. درمان‌های غیر دارویی شامل این است که بیمار باید سعی کند خسته، گرسنه و کم خواب نشود و به طور ناگهانی و با صدای تلفن، زنگ ساعت یا نور مهتابی از خواب بیدار نشود بلکه اطرافیان او را به آهستگی و با لحن آرام از خواب بیدار کنند چون اگر به طور ناگهانی بیدار شوند، ممکن است دچار حمله صرع شوند.


عباسیون خاطرنشان کرد: بنابراین توصیه می‌شود که مبتلایان به صرع سه وعده غذا مصرف کنند و خواب کافی داشته باشند.


این متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب، افزود: همچنین این بیماران نباید دچار خستگی مفرط شوند، بنابراین باید از ورزش‌هایی که بیمار را به تنفس شدید و نفس نفس زدن می‌اندازد، پرهیز کنند.


بر اساس گزارش آنا، دوازدهمین کنگره بین المللی صرع با حضور محققان ایرانی و خارجی در روزهای 30 دی ماه تا دوم بهمن در سالن همایش رازی برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: صرع مغز
ارسال نظر
نظرات بینندگان 0 نظر
امیرحسین عرب پور
22:28 - 1398/05/03
من جوان۲۸ساله دارای صرع هستم لطفآ یه کاری بهم معرفی کنید من هرجا میرم منو سره کار نمیزارن من مدرک کمک بهیاری هم دارم .
میرزامراد سوری
02:26 - 1398/02/31
بنده پلیس هستم داری صرع شدید هستم ,,, شغل پلیسی استرس زااست ,,,من باید چکار کنم. هر هفته هم تشنج میکنم
ط.م
09:24 - 1397/12/21
سلام شوهر من صرع داشتند و شغل نگهبانی و از دنیا رفتند می خواستم بدانم قانون چه حمایتی از این افراد و خانواده شان دارد