صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۰
ظرفیت‌های آزمایشگاهی؛ خدمات تحقیقاتی(۶۳)/ زارع در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛

مجوز آزمایشگاه همکار استاندارد بتن در مراحل نهایی | دانش آزمایشگاهی و علمی واحد مرودشت گسترش می‌یابد

اجرای طرح‌های برون‌دانشگاهی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوریرئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با اعلام اینکه آزمایشگاه بتن این دانشگاه در حال تبدیل به آزمایشگاه همکار استاندارد بوده و اخذ مجوز آن در مراحل نهایی است از پیگیری اخذ چند مجوز به‌منظور فعالیت‌های علمی و درآمدزایی هم خبر داد.
کد خبر : 605092

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی با حدود ۱۱ هزار باب آزمایشگاه و کارگاه و بیش از ۱۴۷ هزار تجهیزات تخصصی، ۱۲ پژوهشکده و ۱۲۵ مرکز تحقیقاتی در خدمت جامعه دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی کشور است. مجموعه‌ای که در قالب سامانه‌های ساها، ساتا و آزمایشگاه همکار استاندارد آماده هرنوع خدمت آزمایشگاهی به دانشگاهیان و صنعتگران سراسر ایران است.




بیشتر بخوانید:


استفاده پژوهشگران عراقی از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی


آزمایشگاه میان‌رشته‌ای مکاترونیک تا پایان تابستان ۱۴۰۰ راه‌اندازی می‌شود


۴۱ باب آزمایشگاه و کارگاه در خدمت محققان




در سلسله گزارش‌ها و گفتگوهای معرفی این ظرفیت بزرگ خدماتی کشوری به دانشگاهیان، پژوهشگران، صنعتگران و ... در این شماره (۶۳) در گفت‌وگو با یاسر زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت به ارائه خدمات آزمایشگاهی، کارگاهی و تحقیقاتی این دانشگاه پرداخته‌ایم.


وی درباره ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت اظهار کرد: اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های این دانشگاه با سابقه بیش از ۲۰ سال آموزش و پژوهش به عنوان یکی از ارکان اصلی واحد دانشگاهی، فعال است و استفاده از جدیدترین و به‌روزترین تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی با پشتوانه کارشناسان باتجربه و فعال در رشته‌های مختلف، باعث شده آموزش دانشجویان و تولید مقالات علمی در واحد دانشگاهی مرودشت، همواره با مقبولیت دانشجویان و متقاضیان و پیشرفت چشمگیر تولید مقالات علمی روبه‌رو شود.



به گفته رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت تجهیزات مورد نیاز در رشته های مختلف تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی از طریق لینک https://testsaha.iau.ir قابل دسترسی است.


زارع آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت را به تفکیک هر رشته؛ آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های گروه مهندسی شیمی و نفت، گروه شیمی، گروه مهندسی عمران، گروه مهندسی مکانیک، گروه مهندسی کامپیوتر، گروه مهندسی برق، گروه مهندسی کشاورزی، گروه مهندسی معماری، گروه فیزیک و مهندسی اپتیک، گروه تربیت بدنی، گروه روانشناسی، گروه باستان شناسی و آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های گروه زبان انگلیسی نام برد.


وی در پاسخ به این پرسش که چه دستگاه‌ها و تجهیزات شاخص آزمایشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت خدمات ارائه می‌دهند از دستگاه جذب اتمی، اسپکتروفتومتر دو پرتوئی، التراسونیک، برش سطح مقطع، مغزه‌گیر و لایه نشانی مولکولی یاد کرد و کاربرد آنها را در گروه‌های علوم پایه، فنی و مهندسی و کشاورزی دانست.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با اعلام اینکه آزمایشگاه بتن این دانشگاه در حال تبدیل به آزمایشگاه همکار استاندارد بوده و مراحل اخذ مجوز نهایی آن در دست اقدام است از پیگیری اخذ چند مجوز به‌منظور فعالیت‌های علمی و درآمدزایی در حیطه محیط زیست، کشاورزی، عمران، برق، مکانیک و... در راستای گسترش دانش آزمایشگاهی و علمی واحد مرودشت خبر داد.


ارائه خدمات دستگاهی، مشاوره‌ای و فضای کار آزمایشگاهی


زارع با بیان اینکه اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها زیرمجموعه معاونت علمی، آموزش و پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت قرار گرفته است به آنا گفت: زیرمجموعه این اداره با عنوان‌های؛ شبکه‌های آزمایشگاهی، تحقیقاتی، پژوهش‌های کاربردی، کارگاه‌های آموزشی و صنعتی، تربیت بدنی، خدمات کشاورزی و محیط زیست آماده خدمت‌رسانی به دانشگاهیان و پژوهشگران است.


وی افزود: اداره آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت با قابلیت ارائه خدمات دستگاهی، مشاوره‌ای و دراختیار قراردادن میز و فضای کار آزمایشگاهی مطابق با ضوابط شیوه‌نامه ارائه خدمات آزمایشگاهی و دستورالعمل ارائه خدمات آزمایشگاهی در سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها) https://saha.iau.ir/، آماده خدمات رسانی به اعضای هیئت علمی، دانشجویان مقطع کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، واحدهای دانشگاهی، ادارات و ارگان‌های دولتی، شرکت‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی است.



رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت یادآور شد: اکثر خدمات ارائه شده در دو سامانه ساها و ساتا در واحد مرودشت به‌صورت کاملاً پیشرفته و توسط جدیدترین دستگاه‌های آموزشی و پژوهشی قابل دسترسی است و دانشجویان و استادان متقاضی از تمام کشور و در رشته‌های مختلف، مشغول به فعالیت و استفاده از امکانات موجود هستند.


زارع پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا موفق به پیوستن به شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری شده‌اید؟ مثبت اعلام و بیان کرد: علاوه بر پیوستن به این شبکه، چند طرح برون‌دانشگاهی هم توسط اعضای هیئت علمی واحد مرودشت در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های معاونت علمی ریاست جمهوری به مرحله اجرا درآمده است.


انتهای پیام/۴۰۶۲/




انتهای پیام/

ارسال نظر