صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۲ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰
استاد گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی:

قیام امام حسین(ع) نقطه توقف جدی مقابل تحریم اسلام بود

استاد گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت گفت: مهم‌ترین عامل جلوگیری از تحریم و نجات اسلام حتی بین مسلمانان اهل سنت حادثه عاشوراست و قیام امام حسین(ع) نقطه توقف جدی مقابل تحریم اسلام بود.
کد خبر : 604648

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از مرودشت، مسعود زارع در وبینار استانی که با موضوع «نقش نهضت عاشورا در گسترش دین اسلام» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد، اظهار کرد: عظمت حادثه عاشورا، فداکاری امام حسین(ع) و یاران باوفای ایشان موج و حرکتی است که در پس این اتفاق در عالم اسلام رخ داد.


وی افزود: اگر بگوییم مهم‌ترین عامل جلوگیری از تحریم اسلام و مهم‌ترین عامل نجات اسلام حتی بین مسلمانان اهل سنت حادثه عاشورا است، سخن گزافی نگفته‌ایم و قیام امام حسین(ع) نقطه توقف جدی مقابل تحریم اسلام بود.


زارع ادامه داد: در فاصله تقریباً ۲۰ سال بعد از رسول اکرم(ص) قلمرو جهان اسلام که محدود به مکه، مدینه و در مجموع شبه جزیره حجاز بود به یکباره به مرزهای شرقی ایران و شمال آفریقا گسترش پیدا کرد و دوری از معارف اهل‌بیت(ع)، سیره و سنت نبوی توسط حاکمان اسلامی در حال نهادینه شدن بود که قیام عاشورا نقطه توقفی بر این جریان و عامل نجات اسلام بین مسلمانان شد.


استاد گروه معارف دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت عنوان کرد: نهضت کربلا که امام حسین(ع) و یارانشان با پذیرش شهادت خویش آن را آبیاری کرده‌اند، بدون شک امری ساده نیست؛ چراکه ایشان نمونه‌ای از انـسان کامل هستند که هرگز بی‌هدف پا در این عرصه نمی‌گذاشتند، پس ایشان و یاران باوفایشان و البـته خـانواده بـزرگوار آن حضرت برای حضور در عرصه کربلا اهدافی داشته‌اند که فراتر از مادیات، بلکه الهی بوده و خود گـواه تلاش‌های مخلصانه در اعتلای اسلام اسـت.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر