عملکرد برخواه در تیم ملی اوتی یا مصدومیت بوده است!/ علی مرادی از اول تیرماه بازنشسته شد
داوود ملکی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره ابقای برخواه بهعنوان سرمربی تیم ملی وزنهبرداری گفت: وزنهبرداری ایران شرایط خوبی ندارد و در این چند سال اخیر عملکرد ملیپوشان در مسابقات مختلف آن را به همه ما ثابت کرد. از نظر من برخواه برای هدایت تیم ملی وزنهبرداری مناسب نیست. او حتی در یک کلاس مربیگری هم شرکت نکرده است. در گذشته ما کلاس بینالمللی در آکادمی ملی المپیک داشتیم که مربیان برجسته از لهستان به ایران آمده بودند، افرادی مثل کوروش باقری، حسین توکلی، پانزوان، علی جباری و... در این کلاس حضور داشتند. اتفاقا برخواه هم یک ساعت در این کلاس شرکت کرد و پس از آن به بهانه کار به بیرون از کلاس رفت و دیگر بازنگشت. او به صورت سنتی، وزنهبرداری را آن طور که از پدرش یاد گرفته بود به شاگرانش آموزش میدهد.
مرادی و برخواه وزنهبرداری را نابود کردند
وی با بیان اینکه مدیریت غلط در فدراسیون وزنهبرداری باعث سرمایهسوزی در این رشته شده است، خاطرنشان کرد: متأسفانه ما وزنهبرداران زیادی داشتیم که همگی به خاطر همین مدیریت غلط از بین رفتند. سعید علی حسینی وزنهبرداری بود که میتوانست برای وزنهبرداری افتخارآفرینی کند، اما متأسفانه او را با همین فرصت سوزی و مدیریت نادرست از دست دادیم و در نهایت خداحافظی کرد. برخواه در این چند سال اخیر که در مسابقات مختلف شرکت کرده یا اوتی داشته است یا مصدوم. با چنین شرایطی نمیدانم چرا همچنان باید او به سرمربی تیم ملی باشد! این رویه غلط باعث به باد دادن سرمایههای کشور میشود که متأسفانه در وزنهبرداری ایران شاهد آن هستیم. رئیس فدراسیون اگر به دنبال سرمربی است که بتواند نتیجه بگیرد، در ایران مربیا ن باتجربه و کارکشته زیادی داریم که در استانها فعالیت میکنند اما هیچ کدام حتی دیده نمیشوند. در واقع مرادی به دنبال افراد بله قربانگو است و برخواه هم مناسب اوست. مرادی به فکر منافع خودش است به جای اینکه به وزنهبرداری و آینده این رشته توجه کند. به اعتقاد من برخواه و مرادی حتی وزنهبردارانی هم که از قبل ساخته شده بودند را از بین بردند.
در فدراسیون وزنهبرداری قحطالرجال است
دبیر کمیته پیشکسوتان کنفدراسیون وزنهبرداری آسیا با ابراز ناراحتی از شرایط مدیریت وزنهبرداری ایران تأکید کرد: در فدراسیون وزنهبرداری قحطالرجال است، رئیس فدراسیون همه کاره است. از شرایط وزنهبرداری بسیار ناامید هستم و امیدوارم مدیریت جدیدی که در ورزش ایران قرار است روی کار بیاید، شرایط تغییر کند. ما در المپیک همیشه مدالآور بودیم اما الان دیدیم که در این دوره از المپیک شرایط وزنهبرداری چگونه بود. حتی علی داوودی که مدالآور المپیک بود و شاگرد من است، در این مسابقات ۱۵ کیلوگرم پایینتر از رکورد خود ثبت کرد.این نشان میدهد شرایط اصلاً خوب نیست، اگر یک سال پیش برای کیانوش رستمی و سهراب مرادی برنامهریزی درستی صورت میگرفت، آنها در میدان المپیک موفق به کسب مدال طلا میشدند.
مرادی بازنشسته است و باید برود
ملکی همچنین به بازنشستگی علی مرادی اشاره کرد و گفت: علی مرادی از تاریخ یک تیرماه ۱۴۰۰ بازنشسته محسوب میشود و حتی این موضوع از سوی دفتر مشترک فدراسیونهای ورزشی هم تأیید شده است.بنابراین با توجه به قوانین داخلی ایران، یک مدیر بازنشسته نمیتواند مسئولیت یک فدراسیون را برعهده بگیرد. وزنهبرداری شرایط خوبی ندارد.در یکی دو سال گذشته ۵ دبیر، ۱۶ مربی و ۵ نایبرئیس بانوان در این فدراسیون تغییر کردند. من حتی این موضوع را به اطلاع سلطانیفر هم رساندم و از او خواستم عملکرد روسای فدراسیونها را بررسی کند اما متأسفانه جوابی نگرفتم. وزنهبرداری نیاز به تغییر دارد و باید از رأس هرم انجام شود. امیدوارم با حضور سجادی که یک چهره ورزشی است اتفاقات خوبی رقم بخورد.
بیشتر بخوانید؛
فدراسیون وزنهبرداری؛ محل حذف مغضوبان آقای رئیس!/ مروری بر حذفشدگان المپیک توکیو
سناریوی حذف سهراب مرادی از المپیک به چه شکل طراحی شد؟
سجادی درد جامعه ورزش را میفهمد
مربی پیشین تیم ملی همچنین در ادامه صحبتهایش به دیداری که امروز با سجادی وزیر ورزش و جوانان داشته، اشاره کرد و گفت: وزیر ورزش امروز به استان مازندران آمد و من هم امروز با او دیدار و صحبتی داشتم. خیلی خوشحالم از اینکه برای اولین بار یک مدیر ورزشی بهعنوان وزیر انتخاب شده است. او درد جامعه ورزش را میفهمد چون خودش در مسیر ورزش قهرمانی بوده و از سختیها و دشورایهای آن مطلع است.امیدورام بتواند با مدیریت درست و حضور افراد متخصص و مشاوران بهترین تصمیم را برای آینده ورزش کشور بگیرد تا این کشتی شکسته را به سر منزل مقصود برساند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/