صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۳ - ۱۷ دی ۱۳۹۴
یک فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

علت تعریق زیاد در فصل سرما و راهکارهای درمان آن

یک فوق تخصص غدد و متابولیسم، عنوان کرد: ترشح غدد تعریق به دلایل مختلفی در فصول گرما و سرما افزایش می‌یابد که از مهم‌ترین آن می‌توان به اختلالات غده تیروئید، کمبود ویتامین D و یائسگی در زنان اشاره کرد.
کد خبر : 60305

دکتر محسن خوش نیت در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا درباره علت افزایش تعریق در فصول سرد سال، گفت: تعریق به دلیل مختلفی از قبیل کم‌کاری یا پرکاری تیروئید، افزایش هورمون رشد، سرطان تیروئید، بیماری‌های عفونی، کمبود ویتامین D، مشکلات روحی و روانی، اضطراب و استرس و غیره در برخی افراد افزایش می‌یابد.


وی افزود: علاوه بر این، عواملی مانند افزایش هورمون‌های مردانه در زنان و نزدیک شدن به دوران یائسگی و یا یائسه شدن نیز موجب افزایش فعالیت غدد ترشح تعریق در خانم‌ها به خصوص در فصول سرد سال می‌شود.


این فوق تخصص غدد و متابولیسم، عنوان کرد: افرادی که دچار افزایش ترشح تعریق به خصوص در فصل سرد سال هستند، باید در ابتدا به متخصص غدد مراجعه کنند تا تمام احتمالات در آنها بررسی شود.


وی افزود: با مشخص شدن علت بیماری پزشک اقدامات درمانی را آغاز می‌کند اما اگر نتایج بررسی‌ها طبیعی بود، بیمار به یک متخصص پوست ارجاع داده می‌شود تا با استفاده بوتاکس بتوان مانع تعریق بیش از اندازه شد.


این عضو هیان علمی پژوهشکده غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: اگر نتایج بررسی‌های غدد طبیعی باشد دیگر جای هیچ نگرانی وجود ندارد.


خوش نیت در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: افرادی که دچار افزایش تعریق می‌شوند باید روزانه استحمام کنند و بهداشت فردی را به خوبی رعایت نمایند زیرا در غیر این صورت تعریق با بوی نامطبوعی همراه می‌شود که علاوه بر خود برای اطرافیان نیز ناخوشایند خواهد شد.



انتهای پیام/

ارسال نظر