صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۲ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۰
به‌منظور استفاده در سرفصل دروس دانشگاهی؛

کتاب هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بیروت به عربی ترجمه و چاپ شد

کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورآباد ممسنی در مرکز تحقیقات و مطالعات تربیتی بیروت به‌عنوان اثر برتر برگزیده به‌منظور استفاده در سرفصل دروس دانشگاهی به عربی ترجمه و چاپ شد.
کد خبر : 602415

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نورآباد ممسنی، کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورآباد ممسنی در مرکز تحقیقات و مطالعات تربیتی بیروت به‌عنوان اثر برتر برگزیده به‌منظور استفاده در سرفصل دروس دانشگاهی به عربی ترجمه و چاپ شد.


این کتاب با عنوان فطرت بنیاد تربیت «رویکردی به تعلیم و تربیت اسلامی» توسط رحمت‌الله مرزوقی استادتمام بخش علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه شیراز و سیروس حدادنیا استادیار بخش علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نورآباد ممسنی تألیف و نوشته شده است.



این اثر فاخر دارای چهار فصل با مضامین مفاهیم انسان‌شناختی، فطرت از دیدگاه اندیشمندان، فطرت از منظر متون اسلامی و دلالت‌های تربیتی فطرت است.


با توجه به مطالب پیشگفتار، این کتاب به‌دنبال گام‌نهادن در مسیر شناخت و چگونگی پرورش فطرت الهی است؛ چراکه با اتکا به شناخت فطرت تصویر الهی از آفرینش، دین، انسان، تربیت و تعالی، حاصل می‌شود و آدمی را بر جایگاه حقیقی خویش می‌نشاند و آنگاه می‌توان بانگ برآورد که آدمی موجودی ذاتاً الهی و دین‌مدار بوده و آن نیز به‌واسطه تعریف «فطرت‌مدارانه» از انسان است.



در بخشی از مقدمه این کتاب آمده است: فطرت سرمایه و نهاده الهی و معنوی و بیدارسازی آن مستلزم تزکیه است؛ چراکه فطرت به خودی خود محقق نمی‌شود و مستلزم تلاش، کوشش و مجاهدت است. دعوت پیامبران الهی نیز اولاً به قصد بیدارسازی و ثانیاً شکوفاسازی فطرت است به همین دلیل کار تربیت اسلامی نیز از جنس کار پیامبران است. مربی اسلامی باید همان کاری را انجام دهد که پیامبران انجام می‌دادند؛ بنابراین شغل معلمی در زمره شغل انبیاست.



انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر