صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۵ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰
حجت الاسلام شکری مطرح کرد؛

دیدگاه شهید مطهری درباره هیئتی‌های واقعی | نگویید امام حسین (ع) بی‌کس بود

کارشناس مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه گفت: هر زمان دنبال هیئت و روضه‌خوان بودیم معمولاً به سمت اهداف آنان حرکت می‌کنیم، اما اگر دنبال حسینی شدن رفتیم در آن صورت حسینی خواهیم شد.
کد خبر : 600771

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام نعمت شکری در پنجمین روز از ماه محرم که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه برگزار شد با تأکید بر اینکه امام حسین علیه‌السلام قهرمان، پهلوان و عالم بود نه یک مظلوم و بی‌کس، اظهار کرد: حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام توانست در تاریخ، بشریت را به سمت یگانگی خدا دعوت کند و یکی از عوامل شخصیت‌ساز ایشان ارتباط با خدا بود.


وی اضافه کرد: در حدیثی از امام حسن مجتبی علیه‌السلام آمده که هرکس بنده خدا باشد خداوند هر چیزی که در عالم است بنده او قرار می‌دهد، بنابراین باید بنده خدا باشیم و نخستین چیزی که از امام حسین علیه‌السلام در حماسه کربلا به یاد مانده، ارتباط با خداست.


برای امام حسین(ع) به عنوان یک قهرمان گریه کنید


کارشناس مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه عنوان کرد: دومین خصلت امام حسین علیه‌السلام ارتباط، عمل به گفتار و کردار جدش رسول گرامی اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم رسول مهربانی‌ها بود و شهید مطهری در کتاب خود آورده که برای حضرت اباعبدالله الحسین علیه‌السلام به واسطه یک قهرمان، پهلوان و عالم گریه کنید و نگویید امام حسین علیه‌السلام بی‌کس و مظلوم بود.


شکری یادآور شد: اگر برای یک قهرمان گریه کنید موجب می‌شود که انسان قهرمانانه فکر کند و امام حسین علیه‌السلام به تبعیت از رسول خدا صلی‌الله و علیه و آله و سلم یک آیینه تمام‌نما از جد و پدر بزرگوارشان در کربلا بود.


وی با طرح این سوال که زندگی رسول خدا صلی‌الله و علیه و آله و سلم چقدر در زندگی ما شیعیان و پیروان اهل بیت علیهم‌السلام نقش دارد؟ بیان کرد: امام صادق علیه‌السلام در این زمینه می‌فرماید که سعی کنید فرزندان خود را به حدیث نبوی از پیامبر اسلام صلی‌الله و علیه و آله و سلم و جد ما امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام تربیت کنید؛ مکتب امام حسین علیه‌السلام هم مانند پدران ایشان مکتب علم، مکتب معنویت، خضوع و خشوع و مکتب شجاعت است.


کارشناس مذهبی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه مطرح کرد: بسیاری در جلسات امام حسین علیه‌السلام شرکت می‌کنند، اما دروغ می‌گویند، غیبت و احساس منیت و غرور می‌کنند، دلیل این موضوع آن است که در جلسات دنبال هیئتی بودنیم نه حسینی بودن.


شکری تشریح کرد: شهید مطهری در این باره می فرمایند که هر زمان دنبال هیئت، منبر و روضه‌خوان بودیم معمولاً به سمت اهداف آنان حرکت می‌کنیم، اما اگر دنبال حسینی شدن رفتیم در آن صورت حسینی خواهیم شد.


وی در ادامه توضیح داد: از امام صادق علیه‌السلام پرسیدند که از کجا متوجه شویم کسی بنده خداست و ایشان فرمود ببینید دیدن او، عمل او، رفتار او شما را به یاد خدا می‌اندازد یا خیر، متأسفانه بسیاری از ما اینگونه نیستیم و باید توجه داشته باشیم جلسات روزه و تزکیه نفس، دانشگاه تربیت انسان است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/


دانلود فایل


انتهای پیام/

ارسال نظر