صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۱۵ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰
داوود ملکی در گفت‌وگو با آنا:

به راحتی مدال سهراب مرادی در المپیک را سوزاندند/رئیس فدراسیون به جای معذرت‌خواهی، از خودش تعریف می‌کند!

مدرس بین‌المللی وزنه‌برداری گفت: نام سهراب مرادی از طریق IOC برای حضور در المپیک اعلام شده بود و فدراسیون به‌راحتی می‌توانست با رایزنی با سایر فدراسیون‌ها او را به المپیک اعزام کند اما ناآگاهی، عدم مدیریت یا شاید از عمد این فرصت طلایی را سوزاندند.
کد خبر : 600091

داوود ملکی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره شرایط وزنه‌برداری و عملکرد تیم در میدان المپیک گفت: شرایط وزنه‌برداری پیچیده و دشوار نیست که کسی نداند چه بر سر این رشته آمده است! متأسفانه عملکرد وزنه‌برداران در میدان‌های مختلف نشان از عدم مدیریت فدراسیون است. البته این اشتباه از طرف خود ما اتفاق افتاد، زمانی که به علی مرادی برای حضور در فدراسیون وزنه‌برداری رأی دادیم تا او هدایت این فدراسیون را برعهده بگیرد، اما در عمل با وزنه‌برداری ایران کاری کرد که الان وضعیت به این صورت است. او در همان چهار سال اول ریاستش در این فدراسیون، تمام داشته‌های وزنه‌برداری ایران را نابود و محو کرد. در حال حاضر نفراتی همچون حسین رضازاده، کوروش باقری، حسین توکلی و ... که همه از بزرگان وزنه‌برداری ایران هستند آیا در بدنه فدراسیون حضور دارند؟! این افراد از خانواده وزنه‌برداری ایران هستند اما بیرون از گودند و در مقابل افرادی روی کار آمده‌اند که تنها بله قربان‌گو هستند، این نفرات برای منفعت خودشان یا برای اینکه در سفری همراه باشند در این فدراسیون حضور دارند.


بزرگان وزنه‌برداری به خاطر عدم مدیریت بیرون از گود هستند


وی گفت: در این ۶ سالی که فدراسیون در اختیار علی مرادی است، با توجه به ارتباطی که با سایر کشورها دارم طبق آمار و مدرک می‌توانم بگویم که از المپیک ریو تا المپیک توکیو کدام فدراسیون یا مربی خوب کار کرده است. المپیک امسال متفاوت‌تر از دوره‌های گذشته بود چرا که مدت آن پنج سال طول کشید اما نتیجه‌ای که کسب شد، نشان داد که در میدان المپیک، وزنه‌برداری ایران تمام داشته‌های رؤسای گذشته را به خاطر عملکرد ضعیف علی مرادی از دست داده است. وزنه‌بردارانی مثل بهداد سلیمی و سعید علی حسینی به خاطر عدم مدیریت کنار رفتند. در حال حاضر چه کسی از نواب نصیر شلال و سعید محمدی خبر دارد؟ آنها به خاطر عدم مدیریت و ساختار نادرست از وزنه‌برداری ایران کنار رفتند.


برخواه یک ساعت در کلاس مربیگری شرکت کرد!


مدرس بین‌المللی وزنه‌برداری ایران عنوان کرد: زمانی که یک مربی هدایت تیم ملی بزرگسالان را برعهده می‌گیرد، در اصل از یک پروسه طولانی به این جایگاه رسیده است. یک مربی باید حداقل کارش را از باشگاه‌ها، پس از آن استانی، کشوری، بعد حضور در کلاس‌های مختلف مربیگری و پس از آن در تیم ملی مسئولیت بر عهده بگیرد. آقای برخواه به عنوان سرمربی تیم ملی کدام یک از این مراحل را گذرانده است؟ در دوران ریاست افشارزاده در فدراسیون وزنه‌برداری کلاس بین‌المللی برگزار شد که من مسئولیت این کلاس را بر عهده داشتم. افرادی مثل کوروش باقری و مربیان استانی در این کلاس حضور پیدا کردند. من خاطرم هست همان زمان برخواه هم به این کلاس آمد اما بعد از یک ساعت گفت جایی کار دارد و باید آن را انجام دهد. از همان ساعت به بعد او دیگر در این کلاس‌ها شرکت نکرد و رفت که کارش را انجام دهد و بازگردد.


بیشتر بخوانید:


سهراب و کیانوش رستمی باید پیگیر سهمیه‌های خود باشند/ بعید است وزنه‌برداری در المپیک بعد حتی سهمیه بگیرد!


سناریوی حذف سهراب مرادی از المپیک به چه شکل طراحی شد؟


سرمربی تیم یک لشگر مصدوم روی دست وزنه‌برداری می‌گذارد!


ملکی عنوان کرد: سرمربی تیم ملی هر زمان که با این تیم در مسابقات مختلف شرکت کرد، یک لشکر مصدوم روی دست وزنه‌برداری ایران گذاشت. گاهی وقت‌ها سرمایه یک رشته تنها پول و ساختمان نیست بلکه افرادی هستند که در این بدنه از بزرگان وزنه‌برداری ایران هستند و یا اینکه وزنه‌برداران فعال در این رشته هستند. وقتی بدنه فدراسیون از این افراد خالی شود، آن‌وقت چه توقعی از وزنه‌برداری خواهیم داشت؟ وقتی دبیر فدراسیون که یک زمانی کمک‌مربی رئیس فدراسیون بوده و خود مرادی او را کنار می‌گذارد، چنین سمتی را می‌گیرد، جایی برای حرف نیست یا زمانی که مربی جوانان هدایت تیم بزرگسالان را بر عهده می‌گیرد که همان زمان در مسئولیت او در تیم جوانان حرف و حدیث زیادی بود اما به یکباره به عنوان سرمربی بزرگسالان معرفی می‌شود، دیگر چه می‌توان گفت؟



در شأن رئیس فدراسیون نیست در همه پست‌ها حضور داشته باشد!


پیشکسوت وزنه‌برداری ایران عنوان کرد: داوری یک تعریف مشخصی دارد. کسی که در میدان‌های بین‌المللی حضور و قضاوت می‌کند. ما در همین وزنه‌برداری ایران، داوران بسیار زیادی داریم که همگی میدان‌های بین‌المللی را تجربه کرده‌اند اما چرا باید رئیس فدراسیون که بالاترین مقام وزنه‌برداری ایران است، خودش را به عنوان داور به هیئت ژوری معرفی کند؟ چرا نباید این فرصت در اختیار یک داور دیگر قرار گرفته می‌شد؟ او به عنوان سرپرست، داور و مربی در میدان المپیک حضور پیدا کرده است. یک فرد مگر چقدر می‌تواند در همه پست‌ها حضور داشته باشد؟ این در شأن رئیس فدراسیون نیست که خودش را به عنوان داور معرفی کند، نه اینکه بگویم داوری جایگاه پایینی دارد اما معتقدم در جایگاه رئیس فدراسیون این نیست که او خودش را در چندین پست معرفی کند بلکه بهتر است میدان را به افراد دیگری که در پست‌های خود حرف برای گرفتن دارد، واگذار کند. متأسفانه ۶ سال است که به داوران در فدراسیون وزنه‌برداری اجحاف می‌شود.


رئیس فدراسیون به جای معذرت‌خواهی، از خودش تعریف و تمجید می‌کند!


این مدرس بین‌المللی در واکنش به نتایج به دست آمده وزنه‌برداری در میدان المپیک اظهار کرد: من معتقدم هزینه‌ای که برای وزنه‌برداری ایران در طول این چند سال شده، با شرایطی که این رشته دارد، سوخت شده است. من حتی این موضوع را به رئیس کمیته ملی المپیک عنوان کرده‌ام که شما برای این رشته هزینه کردید و حق کسب مدال المپیک و جهانی دارید، چرا که جامعه ایران این مسائل را به خوبی درک می‌کند. چرا باید فردی که در بدنه تیم ملی بوده اما در مسابقات شرکت نکرده و حتی به لحاظ جسمانی وضعیت خوبی هم ندارد، در لیست ورزشکاران المپیکی قرار بگیرد که در نهایت اوت کند اما رئیس فدراسیون با وقاحت تمام از کار خود تعریف می‌کند. او به جای اینکه از جامعه وزنه‌برداری و مردم به خاطر چنین نتایج ضعیفی عذرخواهی کند، از خودش تشکر می‌کند. علی داودی وزنه‌برداری بود که یکی از شاگردان من محسوب می‌شود. اگر علی داودی الان مدال نقره المپیک را کسب کرده، به خاطر زحماتی که فدراسیون برای او کشیده نیست بلکه برادران داودی و پدرش او را تربیت کردند. در آکادمی وزنه‌برداری هم تحت تعلیم من تکنیک‌ها را یاد گرفت. بنابراین نباید رئیس فدراسیون پز او را بدهد.


بیشتر بخوانید:


از ریو تا توکیو؛ عقب‌گرد ورزش ایران و ناکارآمدی مدیران!


امثال مرادی و داورزنی مدیران بازنشسته هستند


ملکی با اشاره به اینکه مرادی و داورزنی از رؤسای بازنشسته هستند عنوان کرد: افرادی مثل داورزنی و مرادی در دوران بازنشستگی قرار گرفته‌اند و طبق قانون جمهوری اسلامی ایران، افراد بازنشسته حق اینکه پشت میز بنشینند را ندارند اما من نمی‌دانم به چه علت با این مسائل برخورد نمی‌شود. قانون رسمی کشور عدم به‌کارگیری بازنشستگان است اما چطور این دو نفر همچنان مشغول فعالیت هستند. از طرف دیگر در داخل فدراسیون هم اتفاقاتی می‌افتد که باعث تعجب می‌شود. چرا باید در دوران ریاست مرادی در این فدراسیون چهار نایب‌رئیس خانم تغییر کند؟ چه اتفاقی در این مجموعه می‌افتد که پس از مدتی همه افراد مجبور به ترک این مجموعه می‌شوند؟ این مسائل باید موشکافی و بررسی شود. وزنه‌برداران ما خیلی با حجب و حیا هستند که مسائل را بازگو نمی‌کنند. در المپیک ریو جاروجنجالی که علی مرادی راه انداخت باعث شد که محافظان المپیک ورود کنند و نظم المپیک به هم خورد. در مسابقات قهرمانی آسیا در ازبکستان هم چنین شرایطی اتفاق افتاد و عکس و فیلمی که از علی داودی منتشر شد، نشان داد که او به هیئت ژوری حمله کرده است، در حالی که هیئت ژوری در هر مسابقه‌ای نقش تعیین‌کننده‌ای دارد. چنین رفتارهایی ساختار اخلاقی ورزش را به هم می‌زند. ما مدعی اخلاق‌مداری در ورزش هستیم اما این اتفاقات وجهه خود ما را زیر سؤال می‌برد.



به راحتی مدال سهراب مرادی در المپیک را سوزاندند!


مدرس بین‌المللی وزنه‌برداری ایران همچنین در مورد وضعیت سهراب مرادی و سهمیه حضور او در المپیک توکیو عنوان کرد: سهراب یکی از باحیاترین ورزشکاران ایران است که حتی اگر حقش را هم بخورند، سرش را بالا نمی‌آورند. من به واسطه ارتباطات بین‌المللی که دارم با جلود و سایر نفرات صحبت کردم. همه آنها به صراحت به من گفتند که نام سهراب مرادی برای حضور در المپیک از طریق IOC اعلام شده است. من معتقد نیستم معامله‌ای در این کار صورت گرفته است بلکه این اتفاق را ناشی از عدم مدیریت و ناآگاهی مسئولان فدراسیون می‌دانم. چطور آنها می‌توانند در مورد داوری استعلام بگیرند اما نمی‌توانستند با فدراسیون‌های دیگر صحبت کنند و طی رایزنی که با آنها دارند مشخص شود کدام وزنه‌بردار در میدان المپیک حضور پیدا نمی‌کند. هر کسی که این صحبت را بر زبان آورده که ما از کجا می‌دانستیم فلان وزنه‌بردار در المپیک حضور پیدا نمی‌کند، کاملاً نشان می‌دهد که از ناآگاهی مفرط برخوردار است. حتی سجادی سرپرست کاروان ایران عنوان کرد که نام سهراب مرادی از طرف IOC برای حضور در المپیک اعلام شده بود اما بیرانوند گفته است که او آسیب دیده است. من به عنوان کسی که خارج از بدنه فدراسیون هستم از این موضوع خبر داشتم که نام مرادی برای حضور در المپیک اعلام شده است، چطور افرادی که در رأس فدراسیون هستند، از این موضوع بی‌خبرند؟ این اتفاق را من ناآگاهی و عدم مدیریت و شاید کار عمدی فدراسیون می‌دانم. ما می‌توانستیم در این دسته به راحتی یک مدال داشته باشیم و سهراب مرادی دومین مدال المپیکی خود را کسب کند، اما متأسفانه در ورزش ما نظارت وجود ندارد و هیچ‌کس هم نگاه ملی ندارد بلکه همه به دنبال منافع شخصی خود هستند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/


انتهای پیام/

ارسال نظر