صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
برای نخستین در کشور صورت گرفت

تولید گرانول و صفحات مقاوم عایق از طریق بازیافت پسماندهای صنعتی و خانگی توسط دانشجویان واحد نیشابور

هسته فناوری پالما مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور، برای نخستین بار در کشور موفق به کسب دانش و فناوری تولید گرانول مواد ترکیبی و صفحات تمام عایق از طریق بازیافت پسماندهای صنعتی و خانگی شد.
کد خبر : 59961

دانشجوی کار‌شناسی متالورژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نیشابور و سرپرست گروه فناوری پالما با بیان این مطلب به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این محصول به‌عنوان یک محصول بازیافتی علاوه بر کمک به کاهش آلودگی محیط زیست، دارای ویژگی‌های فنی و کاربردی افزون‌تری نسبت به محصولات مشابه است.


امیر فدایی با بیان اینکه از این محصول می‌توان در عایق‌بندی صدا، حرارت و ایجاد جداره‌ها، کف پوش‌ها، پارتیشن‌بندی فضا و تولید قفسه‌های مختلف، مبلمان شهری، جایگزین مناسب ورق‌های MDF، جایگزین ورق‌های گالوانیزه و ورق‌های پلی کربنات و پی وی سی و جایگزین ورق‌های ایرانیت استفاده کرد، تصریح کرد: این محصول برتری محسوسی نسبت به تمام محصولات مشابه از نظر وسعت کاربرد داشته به‌نحوی که امکان استفاده از این محصول در فضاهای مختلف محیطی (درون خانگی و برون خانگی) مرطوب و آفتابی وجود دارد.


فدایی با بیان اینکه این محصول از نظر قیمت، ارزان‌تر از مشابه خارجی است، خاطرنشان کرد: در کنار این محصول حجم قابل ملاحظه‌ای از کاغذ بازیافتی حاصل می‌شود که می‌توان از آن در تولید ظروف ضربه‌گیر استفاده کرد.


وی افزود: در نظر است هسته فناوری پالما در آینده نزدیک در قالب شرکت دانش‌بنیان پالما به ادامه تحقیقات بر روی فن آوری بازیافت، محصول دیگری علاوه بر گرانول و صفحات یاد شده تولید کند.



انتهای پیام/

ارسال نظر