صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۰:۰۰ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۰

رمز موفقیت رتبه‌های برتر کنکوری چیست؟

حال که نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۰ اعلام شده و رتبه‌های برتر معرفی شده‌اند بسیاری می‌خواهند بدانند که رمز موفقیت این افراد چه بوده است؟
کد خبر : 599100

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا - حجت عابدی؛ هر ساله بیش از یک میلیون نفر در آزمون سراسری شرکت می‌کنند تا وارد دانشگاه‌ها شوند. از آنجایی که کنکور سراسری یک رقابت علمی بزرگ است برخی رتبه‌های برتر را کسب می‌کنند، پس از اعلام نتایج بسیاری از داوطلبان می‌خواهند بدانند که رتبه‌های برتر چه برنامه و روشی داشته‌اند که توانسته‌اند موفق شوند.


کنکور مانند هر مسابقه دیگری به تلاش، مهارت و پیوستگی نیاز دارد گواه این مؤلفه‌ها را می‌توان در گفته‌های رتبه‌های برتر کنکور امسال مشاهده کرد.


مطالعه پیوسته کنکوری‌ها


محمدحسن فلاحت رتبه هشتم کشوری در کنکور گروه آزمایشی علوم تجربی به خبرنگار آنا می‌گوید: «میانگین مطالعه روزانه وی برای کنکور ۹ ونیم تا ۱۱ ساعت بود. وی درباره نحوه مطالعه برای کنکور اظهار می‌کند: «در کلاس‌های کمک آموزشی و آزمون آزمایشی شرکت می‌کردم و از کتاب‌های کمک درسی برای تست‌زنی استفاده می‌کردم.»


محمدجواد مهدیان رتبه سوم کشوری در کنکور گروه آزمایشی علوم انسانی نیز اظهار می‌کند: «در منزل نمی‌توانستم با تمرکز مطالعه کنم، در محل کار پدرم مطالعه می‌کردم، ۸ شب به منزل می‌آمدم و تا ساعت ۱۲ مطالعه می‌کردم، میانگین ساعت مطالعاتی من در روز ۱۱ ساعت بود.» وی درباره استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی ادامه می‌دهد:‌ «از کتاب‌های کمک‌آموزشی فقط برای تست‌زنی استفاده می‌کردم.»


سید محمدعلی شهرستانی رتبه هشتم گروه علوم انسانی نیز عنوان می‌کند: «ساعات مطالعه من متفاوت بود. تا قبل از عید که کلاس‌های مدرسه بود، روزی ۴ تا ۵ ساعت مطالعه می‌کردم اما بعد عید به‌روزی ۸ تا ۹ ساعت رسید. البته در شرایطی مانند ماه رمضان کمتر می‌شد.»


استفاده از کتب کمک درسی


حسین ملکی‌پور که موفق شده رتبه ششم در کنکور گروه علوم انسانی کنکور سراسری کسب کند، نیز بیان می‌کند: «من در مدرسه غیردولتی درس خواندم، برای آموزش تنها به کلاس‌های مدرسه اکتفا کردم و هیچ کلاس خصوصی یا موسسه‌ای نرفتم؛ اما در آزمون‌های مؤسسات کنکور شرکت می‌کردم و همچنین از کتاب‌های کمک درسی هم استفاده کردم. روزانه حدود ۱۰ تا ۱۲ ساعت مطالعه می‌کردم.»


امیرمهدی زلفی اهل شهر ابهر در استان زنجان که موفق شده رتبه اول گروه علوم انسانی کنکور سراسری ۱۴۰۰ را کسب کند، نیز عنوان می‌کند: «من در مدرسه غیردولتی تحصیل کردم، سال اولی بود که در کنکور شرکت می‌کردم. همه سال‌های دبیرستان به‌صورت جدی درس می‌خواندم؛ اما سال آخر خیلی جدی‌تر مطالعه داشتم.»


این رتبه برتر علوم انسانی ادامه می‌دهد: «از کتاب‌های کمک آموزشی استفاده می‌کردم. برای درس خواندن زمان نمی‌گرفتم، هر چقدر که در توانم بود مطالعه می‌کردم.»




بیشتر بخوانید:


داوطلبان کنکور چگونه می‌توانند انتخاب رشته کنند؟


رتبه‌های برتر کنکور در چه مدارسی درس می‌خوانند؟




امیرحسین جعفرآبادی رتبه پنجم کنکور گروه آزمایشی زبان‌های خارجی نیز تصریح می‌کند: «استفاده از کتاب درسی برای قبولی در کنکور کافی نیست، بنابراین به کتاب‌های کمک درسی نیز نیاز است.» وی به داوطلبان توصیه می‌کند: «کتاب‌های کمک آموزشی را نیز علاوه بر کتاب‌های درسی تهیه و مطالعه کنند.»


پروشا یوسف سیاه‌بندی که رتبه پنجم کنکور گروه آزمایشی هنر را به دست آورده می‌گوید: «حدود ۵ تا ۶ ساعت در روزهای غیر تعطیل و در روزهای تعطیل تقریباً ۱۱ الی ۱۲ ساعت درس می‌خواندم.»


وی اضافه می‌کند: «من بیشتر کتب درسی خودم استفاده می‌کردم و در این مدت کمتر از کتب کمک آموزشی استفاده می‌کردم. البته در ۲ ماه اخیر از یک کتاب تست زنی مرتبط با کنکورهای سال‌های گذشته استفاده کردم. خوشبختانه دبیران مدرسه ما جزء بهترین دبیرهای کنکوری بودند به همین دلیل در این مدت در هیچ کلاس کمک آموزشی شرکت نکردم.»


با این حال می‌توان به این نتیجه رسید که استفاده از منابع درسی مناسب، پیوسته مطالعه کردن و حضور در کنکورهای آزمایشی برای آمادگی بیشتر و آشنایی با نحوه برگزاری آزمون، فصل مشترک سخنان داوطلبان موفق کنکور است. بنابراین اگر داوطلبان آینده به این مؤلفه‌ها توجه کنند می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت در کنکور امیدوار باشند.


انتهای پیام/۴۰۴۰/


انتهای پیام/

ارسال نظر