صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

یکی از این ۸ نفر در انتظار تأیید شورای شهر/ کلیددار پایتخت تا پایان هفته مشخص می‌شود

طبق وعده منتخبان ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران تکلیف انتخاب شهردار پایتخت تا پایان هفته مشخص می‌شود.
کد خبر : 598047

به گزارش خبرنگار شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، پس از گذشت حدود ۴۰ روز از مشخص شدن نتایج انتخابات شوراهای شهر و روستا، معرفی شهردار تهران در دستور کار منتخبان شورای ششم قرار گرفت.


در ابتدای کار اسامی ۴۱ نفر برای تصدی پست شهردار تهران از سوی منتخبان اعلام شد که در روزهای بعد، ۱۰ نفر از این افراد انصراف خودشان را اعلام کردند؛ بااین‌حال بررسی سوابق و کارنامه ۳۱ نامزد باقی‌مانده بر اساس ۱۰ معیار و شاخصه‌ای که منتخبان شورای ششم اعلام کرده بودند ادامه یافت تا اینکه با ریزش ۱۹ نفر دیگر از نامزدهای سمت شهرداری تهران، به ۱۲ نفر از این افراد اعلام شد تا برنامه‌ها و شعار خودشان را برای پست شهرداری به منتخبان شورای شهر ششم ارسال کنند.


با اعلام سخنگوی منتخبان شورای شهر تهران سرانجام از بین این ۱۲ نامزد، ۸ نفر برنامه‌های خود را به منتخبان ارائه دادند و این یعنی ۴ کاندیدای دیگر دست از تلاش برای شهردار شدن برداشتند.


نکته جالب توجه در انتخاب شهردار توسط منتخبان شورای ششم، اعلام اسامی کاندیداها و دریافت برنامه از آنان برای اداره پایتخت بود، اقدامی که مسبوق به سابقه نبوده و به نوعی در قالب ابداعی مدیریت ششم شهری تعریف می‌شود.


یکی از این ۸ نفر در انتظار تأیید شورای شهر


حال با مشخص شدن ۸ کاندیدای باقیمانده، نوع برنامه و نحوه برنامه‌ریزی آنان برای اداره شهر، توانایی آنان برای اقناع منتخبان شورای شهر و همچنین تیم مدیریتی آنان می‌تواند از جمله شاخصه و مواردی باشد که وزن آنان برای رقابت با دیگر کاندیداها را برای تصدی سمت شهردار تهران بالا ببرد.


نگاهی اجمالی به برنامه این افراد نشان می‌دهد که چه برنامه‌ای برای مدیریت شهر دارند؛ مدیریتی که تا پایان هفته قول مشخص شدن آن توسط منتخبان شورای شهر داده شده است.


مازیار حسینی که با شعار «طهران؛ شهر زندگی» وارد رقابت شده است، ضمن شناسایی هفت چالش اصلی شهر تهران، پیگیری منویات مقام معظم رهبری، مدیریت بحران کرونا و پیگیری تحقق شعار سال در تهران را پیشنهاد داده است.


علیرضا زاکانی در شعار خود به کلانشهر تهران به‌عنوان الگوی جهان اسلام اشاره کرده و ضمن اعلام رویکرد فسادستیزی و عدالت‌محوری، برنامه‌های خود را در ۷ سرفصل تخصصی ارائه نموده است. رایزنی با دولت جهت اولویت فاینانس مترو تهران و اخذ سهم شهرداری از محل مالیات‌ها از برنامه‌های مهم زاکانی است.


مهرداد بذرپاش دیگر کاندیدای تصدی شهرداری تهران با ۱۸ راهکار به سراغ تحقق شهر هوشمند رفته است و ۱۸ راهکار برای مشکلات حقوقی و قضایی حوزه شهری را در برنامه های خود ارائه کرده است. شعار بذرپاش «تهران، شهر آرامش، عدالت و تعالی» است.




بیشتر بخوانید:


منتخبان شورای ششم با کارگروه سند تحویل و تحول به بهشت می‌روند


شاخص‌های انتخاب شهردار آینده تهران مشخص شد




رستم قاسمی نیز برنامه‌ای تحت عنوان بسته اقدام برای بازآفرینی نماد شهری ایران اسلامی ارائه داده و در آن ضمن شناسایی ۱۰ ابرچالش پایتخت و راهکارهای برون‌رفت از آنان، وعده تبدیل تهران به مقصد نخست گردشگری شهری در سه سال آینده را داده است. «تهران، شهری که دوست داریم» شعار رستم قاسمی است.


محسن پیرهادی نیز با شعار «تهران، شهر زندگی» نقشه راهی برای مدیریت شهری ترسیم کرده و در آن ۹ برنامه کلان ارائه داده است که از آن جمله می‌توان به دیپلماسی شهری و آسیب‌شناسی و بازنگری ضوابط باغات اشاره کرد.


معصومه آباد تنها کاندید زن تصدی شهرداری تهران، با شعار «شهر تمدن ساز و جامعه‌پرداز» با ۶ سرفصل، ماموریت‌های شهر تهران و اقدامات پیشنهادی خود را ارائه کرده است. هوشمندسازی سیستم حمل و نقل و ترافیک و ذخیره آب‌های ناشی از نزولات جوی از مهمترین برنامه‌های این کاندید شهرداری تهران است.


اسماعیل احمدی مقدم با نگاهی به افق سال ۱۴۱۴ شعار خود را تهران و شهرداری تهران ۱۴۱۴ انتخاب کرده و ۱۶ مسئله اصلی را در برنامه های خود مطرح نموده که ایمنی و تاب‌آوری شهری در بحران‌ها و چابک سازی و مدیریت بهره‌وری از مهمترین آن‌هاست.


هابیل درویشی دیگر نامزد میدان رقابت شهرداری «تهران، کلانشهر رفاه و آرامش» را شعار خود قرار داده و با برنامه‌ای نسبتاً مفصل در هفت سرفصل تخصصی، به سراغ مسائل تهران رفته است. از شاخص‌ترین برنامه‌های وی در حوزه خطوط مترو و ناوگان اتوبوسرانی و تاکسیرانی است.


در نهایت باید دید با توجه به ۵ شرط اولیه ولایت‌مداری و قانون‌مداری، سابقه اجرایی، پاکدستی و شفافیت، مشورت‌پذیری و داشتن روحیه جهادی، پس از بررسی برنامه‌های هشت کاندید نهایی، اعضای شورای ششم در اولین و مهمترین تصمیم خود کلید پایتخت را به دست چه کسی خواهند سپرد.


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر