صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۶ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۰
عباس‌زاده در گفت‌وگو با آنا:

محصول سیاست خارجه کارآمد در سبد اقتصاد کشور ریخته می‌شود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: یکی از مهم‌ترین وظایف وزارت امور خارجه، گسترش هر چه بیشتر ارتباطات و تعاملات تجاری با کشورهای همسایه و پیرامونی است.
کد خبر : 598026

محمود عباس‌زاده مشکینی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، با بیان اینکه محصول سیاست خارجه کارآمد در سبد اقتصاد ریخته می‌شود، اظهار کرد: سیاست خارجه با موضوعات اقتصادی در داخل کشور رابطه مستقیمی دارد و متأسفانه وزارت امور خارجه دولت دوازدهم در حاشیه قرار داشت.


وی ادامه داد: وزیر خارجه دولت سیزدهم باید توان خود را برای برقراری ارتباط سازنده با کشورهای دنیا بگذارد و یکی از مهم‌ترین وظایف این وزارتخانه، گسترش هر چه بیشتر ارتباطات و تعاملات تجاری با کشورهای همسایه و پیرامونی است.


این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران باید به‌عنوان نمایندگی اقتصادی برای کشور عمل کنند؛ یکی از وظایف اصلی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران این است که برای بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های کشورهای مختلف، یک نقشه راه تهیه کند چراکه بازار بیش از یک هزار میلیاردی‌ ۱۵ کشور همسایه، بازار مناسبی برای صادرات ایران است.




بیشتر بخوانید:






عباس زاده مشکینی با بیان اینکه روابط اقتصادی ایران-آذربایجان ظرفیت رشد بسیاری دارد، افزود: آذربایجان دروازه اتصال به اروپا و روسیه است و برخورداری از پیوندهای تاریخی و فرهنگی و وجود ظرفیت‌های موجود برای همکاری‌های اقتصادی به‌عنوان محرکی برای گسترش روابط دو طرف به‌حساب می‌آید. مردم آذربایجان به تعبیری «جمهوری اسلامی ایران» را پدر خود می‌دانند و با این همه ظرفیت، روابط سیاسی و اقتصادی ما با این کشور رضایت‌بخش نبود.


وی با اشاره به اینکه وزارتخانه‌ها باید در مأموریت‌های خود تجدیدنظر کنند، گفت: کارکرد اقتصادی یک سفارتخانه در واقع بخشی از وظایف آن محسوب می‌شود اما ساختارهای فعلی کارکردهای لازم را ندارد و در پروسه جدید باید در مأموریت‌ و اولویت‌های سفارتخانه‌ها تغییر رویکردی صورت بگیرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر