صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۰
حسین‌زهی در گفت‌وگو با آنا:

بورس مافیای بازار مصالح ساختمانی است/ وزارت راه و شهرسازی تفکیک می‌شود

نایب‌رئیس اول کمیسیون عمران گفت: مافیای وزارت صمت در بحث گرانی مصالح ساختمانی نقش دارد و این گرانی در حالی است که صفر تا صد این مصالح در داخل کشور تولید می‌شود.
کد خبر : 597945

اسماعیل حسین‌زهی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه وزیر راه و شهرسازی دولت سیزدهم باید نگاه همه‌جانبه به این وزارتخانه داشته باشد، اظهار کرد: در چند سال گذشته موضوع ساخت مسکن و راه‌سازی روستایی به فراموشی سپرده شد و پروژه‌هایی که باید طی ۲ سال افتتاح می‌شد، هنوز بعد از چند سال افتتاح نشده است.


وی ادامه داد: طبق مصوبه اخیر مجلس مقرر شد که وزارت راه و شهرسازی به دو وزارت راه و ترابری و مسکن و شهرسازی تقسیم شود. ساماندهی بازار مسکن و تسریع در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل از مهم‌ترین اهداف این طرح است.


این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر وظایف این وزارتخانه زیاد است و یک وزیر نمی‌تواند با چند معاون به تمام این وظایف برسد؛ البته این طرح بار مالی خود را هم دارد.


حسین‌زهی با بیان اینکه طبق اعلام وزیر مسکن، دولت توانسته به تعهدات خود را در این حوزه مسکن مهر عمل کند، عنوان کرد: مسکن یکی از نیازهای اساسی مردم است و دولت آینده باید نگاه ویژه‌ای نسبت به این مسئله داشته باشد. امسال مجلس اعتبارات مناسبی برای ساخت راه‌های روستایی در نظر گرفته؛ اما ۵ ماه است که هنوز به این موضوع اعتباری تخصیص داده نشده است.




بیشتر بخوانید:


جولان دلالان در بازار سیمان/ دولت سیزدهم چگونه مشکل گرانی سیمان را برطرف می‌کند؟




وی افزود: بورس نقش مافیا را در بازار مصالح ساختمانی بازی می‌کند و قبل از ورود سیمان به این بازار، قیمت آن بین ۱۷ تا ۲۴ هزار تومان به ازای هر کیسه معامله می‌شد؛ اما الآن قیمت آن به بیش از ۱۰۰ هزار تومان رسیده است. علاوه بر این، درصدی که کارگزار از معاملات بورسی دریافت می‌کند، ربا حساب می‌شود.


نایب‌رئیس اول کمیسیون عمران گفت: مافیای وزارت صمت در بحث گرانی مصالح ساختمانی نقش دارد و این گرانی در حالی است که صفر تا صد این مصالح در داخل کشور تولید می‌شود. تولید سیمان دو برابر نیاز کشور است؛ اما متأسفانه در شرایط بحرانی موجود صادر می‌شود و برای اشباع بازار داخل باید جلوی صادرات را گرفت.


انتهای پیام/۴۱۶۳/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر