صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۷ - ۰۸ مرداد ۱۴۰۰

جهاد دانشگاهی از مشاغل خانگی حمایت می کند

معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی کشور در حوزه مشاغل خانگی سعی کرده تا با ایجاد شبکه بحث حمایت مالی مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد و برند سازی، توانمند سازی، بازاریابی و فروش را هم در رأس کار قرار دهد
کد خبر : 597705

محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور در گفت و گو با خبرگزاری  آنا درباره طرح «مشاغل خانگی» جهاددانشگاهی کشور اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی در حوزه کاری معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی دنبال می شود.


او افزود: در حال حاضر خیلی از جوانان تحصیل کرده و فارغ التحصیل وجود دارند که در سیستم های دولتی کشور فرصت شغلی مناسب ندارند، از طرفی دیگر با زیرساخت های فناوری به خصوص IT بسیاری از این فعالیت ها را افراد می توانند در خانه و بدون حضور در محیط کاری خود انجام دهند.


پورعابدی تصریح کرد: جهاددانشگاهی سعی کرده از این فرصت و ظرفیت موجود در مشاغل خانگی نهایت بهره را ببرد. در گذشته مشاغل خانگی معطوف به صنایع دستی و کارهای هنری در چهارچوب منازل بوده، اما هم اکنون طیف گسترده تری از این مشاغل را می توان در خانه ها انجام داد و نمونه ای از آن که تولید بدون کارخانه در صنعت از آن یاد می بریم در خدمات هم بسیار نقش آفرین خواهند بود.


معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشورادامه داد: بنابراین جهاددانشگاهی کشور پلتفرمی را معرفی کرده که این مشاغل را شناسایی می کند و به افراد آموزش های لازم را می دهد، در واقع شبکه هایی هستند که ارتباط افراد را با یک دیگر حفظ می کنند.


پورعابدی گفت: افراد با استفاده از این پلتفرم ها می توانند حمایت های لازم را از محصولات خانگی جهاددانشگاهی کشور داشته باشند. بحث وام دهی در این مشاغل مطرح بود و بعد از آن دیگر به آن توجه زیادی نشد. جهاددانشگاهی کشور در حوزه مشاغل خانگی سعی کرده تا شبکه و فرآیندی را ایجاد کند تا بحث حمایت مالی مورد توجه ویژه ای قرار گیرد و برند سازی و توانمند سازی و بازاریابی و فروش را هم در راس کار قرار دهد.


معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور اضافه کرد: تا حدودی دیدگاه قبلی نسبت به مشاغل خانگی تغییر کرده و دیدگاه وسیع تری شکل گرفته که هم اکنون در راس تمامی امور حاکم است.


پورعابدی تاکید کرد: مهم‌ترین وظیفه جهاددانشگاهی کشور از بدو تاسیس، الگو سازی فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه با استفاده از شعار «ما می‌توانیم» بوده است.
وی افزود: جهاددانشگاهی همواره تلاش کرده تا با نگاه به توان داخلی و توجه به تجربیات و متخصصان و دانش پژوهشان ایرانی بتواند مشکلات دانش بنیان‌ها و دیگر معضلات موجود در جامعه را با راه حل‌های علمی و منطقی پیدا کند.


معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی کشور اضافه کرد: در جلسه فناوران و جوانان فعال جهاددانشگاهی با مقام معظم رهبری، جوانان توانستند بخشی از طرح‌ها و دستاوردهای خود را در حوزه فناوری به مقام معظم رهبری نشان دهند و ایشان هم در این زمینه حمایت‌های خوبی از مجموعه جهاددانشگاهی داشتند و همین دیدار باعث شد تا جهاددانشگاهی در سال ۹۸ و ۹۹ مطابق ۱۵ میلیون یورو از سوی صندوق توسعه ملی برای طرح‌های فناورانه حمایت شود که هم اکنون برخی از این فعالیت‌ها با حمایت‌های همه جانبه دولت به ثمر نشسته و به اتمام رسیده است و برخی از آن‌ها هم در حال طی کردن مراحل نهایی خود است.


پورعابدی ادامه داد: امیدواریم که تا پایان امسال قسمت اعظمی از این طرح‌های فناورانه که عمدتا به کاهش وابستگی ایران به کشورهای خارجی کمک می‌کند و می‌تواند به ارز آوری ایران و جلوگیری از ارز از کشور موثر باشد همواره تحقق یابد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر