صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۰ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰
هوشمندسازی پلیس/۱ ساداتی در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد؛

کنترل بیماران کرونایی از راه دور | سیستم بهداشتی نظارت بر سلامت با اینترنت اشیا

نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با استفاده از سیستم خبره پیاده‌سازی می‌شوددانش‌آموخته رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی در پایان‌نامه مقطع کارشناسی ارشد خود سیستمی بهداشتی را پیشنهاد می‌کند که بیماران مبتلا به ویروس کرونا را از راه دور کنترل می‌کند.
کد خبر : 596721

گروه استان‌های خبرگزاری آنا- احسان عربی مفرد؛ مراسم رونمایی از سامانه ارتباطی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای انعقاد قرارداد همکاری با قرارگاه هوشمندسازی پلیس، تیر ۱۴۰۰ با حضور مسئولان دو نهاد دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی انتظامی در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه برگزار و از ۱۰ پایان‌نامه برتر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هوشمندسازی پلیس تجلیل شد.


معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد که برای آغاز این همکاری پایان‌نامه‌ها در زمینه پلیس هوشمند در دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی شدند و در این زمینه یک هزار و ۸۱۰ پایان‌نامه ارائه شد، ۲۰۴ پایان‌نامه مورد تأیید قرار گرفت و قرار شد که مسئولان این پایان‌نامه‌ها در تیم تخصصی حضور داشته باشند تا در محیط تخصصی با مسئولان ارتباطات لازم را برقرار کنند.




بیشتر بخوانید:


قرارداد همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و پلیس امضا شد


همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با پلیس در قالب ۱۰ طرح هوشمندسازی


نگرش مسئولان به دانشگاه‌ها تغییر کند


پایان‌نامه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در جمع ۱۰ پایان‌نامه برتر




فربد رزازی بیان کرد که در نهایت ۵۰ پایان‌نامه‌ایی که از دی‌ ۹۹ تا ۱۴۰۰ مورد دفاع قرار گرفت، جزء پایان‌نامه‌های انتخابی همکاری با پلیس هوشمند قرار گرفتند و در ادامه دانشجویان طرح نامه ارائه دادند و ۱۰ طرح برتر پلیس هوشمند انتخاب شد.



پایان‌نامه سید امین ساداتی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با عنوان «بهبود اطمینان از داده‌های ارسالی نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با به‌کارگیری سیستم‌های خبره» با راهنمایی محمود عسکری، عضو هیئت علمی واحد دماوند در رویداد تبادل فرصت‌ها و طرح‌های پژوهشی فناورانه پلیس هوشمند به‌عنوان یکی از ۱۰ پایان‌نامه‌ برتر کشوری برگزیده و در مراسم امضای قرارداد همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و پلیس از این دانشجوی نخبه تجلیل شد.


سیستم نظارت بر سلامت مبتنی بر اینترنت اشیا بهترین راه حل برای درمان کرونا


ساداتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تشریح چکیده پایان‌نامه خود با عنوان «بهبود اطمینان از داده‌های ارسالی نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با به‌کارگیری سیستم‌های خبره» اظهار کرد: مراقبت بهداشتی امروزه در کشورهایی که شیوع ویروس کرونا در آنها گسترده است، اهمیت بالایی دارد.


وی ادامه داد: ویروس کرونا به دلیل شیوع آن در کشورهای مختلف رسماً به یک بیماری همه‌گیر جهانی تبدیل شده است. اینترنت اشیا انقلاب جدیدی در اینترنت بوده که در گسترش تحقیقات به‌ویژه در حوزه مراقبت‌های بهداشتی کمک‌کننده است؛ بنابراین از این جنبه، یک سیستم نظارت بر سلامت مبتنی بر اینترنت اشیا بهترین راه حل برای این اپیدمی است.




بیشتر بخوانید:


رویداد تبادل فرصت‌ها و طرح های پژوهشی فناورانه پلیس هوشمند


طرح پایش و سامانه پژوهشیار، تبدیل دانشگاه آزاد به سازمانی پژوهشی را محقق کرد




دانش‌آموخته رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند افزود: نظارت بر سلامت مبتنی بر اینترنت اشیا به جلوگیری از شیوع بیماری و تشخیص صحیح وضعیت سلامت کمک می‌کند؛ حتی اگر پزشک در فاصله دوری باشد. این امر بیماران را از راه دور تحت نظارت قرار می‌دهد و به آنها داروها و مراقبت‌های بهداشتی کامل را بدون اینکه کسی به این بیماری مبتلا شود به بیماران تضمین می‌کند.


به گفته این دانشجوی محقق، سیستم نظارت بر سلامت مبتنی بر اینترنت اشیا، پزشکان را قادر می‌سازد بقیه بیمارانی که نسبتاً در وضع جدی قرار دارند، آنان را کنترل کنند و مراقبت بهداشتی از خانه بدهند تا مکان برای موارد حیاتی حفظ شود.


نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با استفاده از سیستم خبره پیاده‌سازی می‌شود


ساداتی عنوان کرد که پایان‌نامه «بهبود اطمینان از داده‌های ارسالی نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با به‌کارگیری سیستم‌های خبره» سیستمی بهداشتی را پیشنهاد می‌کند که بیماران مبتلا به ویروس کرونا را از راه دور کنترل می‌کند. این پارامترها شامل اندازه‌گیری دمای بدن و ضربان نبض بیمار است. در این پایان‌نامه نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با استفاده از سیستم خبره پیاده‌سازی می‌شود.


وی هدف از ارائه پایان‌نامه «بهبود اطمینان از داده‌های ارسالی نظارت بر سلامت از راه دور مبتنی بر اینترنت اشیا با به‌کارگیری سیستم‌های خبره» را اطمینان از داده‌های تولیدشده توسط سنسورهای حسگر و داده‌های ارسالی نظارت بر سلامت دانست و به آنا گفت: با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون مقادیر داده‌های سنسورها خوانده و سیستم خبره مربوط به هر یک از سنسورهای ضربان قلب و دمای بدن جداگانه تعریف می‌شود.


دانش‌آموخته رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند یادآور شد: با استفاده از سیستم خبره از داده‌های ارسالی اطمینان حاصل می‌شود و از وضعیت سلامتی بیمار آگاه می‌شویم. داده‌ها به فضای ابری ارسال می‌شوند و در سایت thingspeak داده‌های ضربان قلب و دمای بدن به صورت نمودارها به نمایش در می‌آیند و داده‌های تولیدشده توسط سنسورها در سایت thingspeak ذخیره می‌شوند و دیتاست به‌صورت آماده است.


به گزارش آنا، نشست رویداد تبادل فرصت‌ها و طرح‌های پژوهشی فناورانه پلیس هوشمند با حضور سردار احمد دولتخواه، دبیر قرارگاه هوشمندسازی پلیس و معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و سردار مهدی نژادنوری، معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح تیر ۱۴۰۰ در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.


در حاشیه این رویداد تفاهم‌نامه همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و قرارگاه هوشمندسازی پلیس به امضای بابک نگاهداری، رئیس باشگاه و سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (فاوا ناجا) رسید. این تفاهم‌نامه در راستای هوشمندسازی پلیس و ایجاد زمینه‌های همکاری و هم‌افزایی در پژوهش‌های علمی و به منظور افزایش تعاملات علمی، پژوهشی و کاربردی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی منعقد شده است.


هدف از انعقاد این تفاهم نامه، همکاری مشترک قرارگاه هوشمندسازی پلیس و باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تحقق اهداف و سیاست‌های تحقیق، توسعه و پیاده‌سازی طرح هوشمندسازی پلیس است. نقش باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی در این تفاهم‌نامه، تأمین نیازهای علمی، پژوهشی، مشاوره‌ای و آموزشی برای افزایش توان عملیاتی قرارگاه هوشمندسازی پلیس است.


انتهای پیام/۴۰۶۲/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر