احداث بوستان ایرانیان با استفاده از الگوهای باغسازی ایرانی و اسلامی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا محمد سالاری در توضیح طرح گفت: این طرح یکی از مهمترین طرحهایی است که در حوزه ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کارایی خواهد داشت و ایجاد آن به نوعی دغدغه همه اعضای شورا به ویژه اعضای کمیسیون سلامت بوده است.
وی ادامه داد : بوستان ایرانیان موزهای است زنده و فعال برای آشنایی با سرزمین ایران و فرهنگ بومی، تاریخی، دینی و سنتی مردم، چرا که با الهام از شیوههای معماری و باغسازی ایرانی و اسلامی فضایی جذاب و زیبا برای استفاده و بالابردن آگاهی شهروندان از ایران و ایرانیان ایجاد میکند و همزمان در تمام اجزا و ارکان آن تعامل حداکثری با محیط زیست پیرامون دارد.
سالاری با اشاره به سیاستهای کلی طرح بوستان ایرانیان اظهار کرد: استفاده حداکثری از الگوهای معماری و باغسازی ایرانی و اسلامی، تقسیم بندی بوستان در حوزه اقلیم، تاریخ، اقوام، فرهنگ ،هنر و معماری سرزمین ایران، توجه به عوارض موجود زمین و استفاده از آن در راستای ایجاد تنوع در طراحی و توجه کامل به جذابیت بصری در بوستان همزمان با اهداف آموزشی برای شهروندان با توجه به وسعت بوستان از جمله سیاست های کلی در ایجاد این بوستان بوده است.
وی همچنین به محدوده احداث این بوستان اشاره کرد و افزود: این بوستان در محدوده بزرگراه آزادگان و حدفاصل بلوار شقایق تا بزرگراه آزادگان در شهرداری منطقه 19 به وسعت 40 هکتار واقع خواهد شد.
رئیس کمیسیون شهر سازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به برخی اجزا و ارکان این بوستان گفت: برخی از اجزا و ارکان اصلی این بوستان شامل عرصه آداب و رسوم اقلیم گرم و خشک ،عرصه آداب و رسوم اقلیم معتدل و مرطوب ،عرصه آداب و رسوم اقلیم سرد و خشک ،عرصه آداب و رسوم اقلیم گرم و مرطوب، باغ سنگی ،باغ چادر عشایر ، تفرجگاه خانوادگی ،باغ مینیاتور (به تعداد استان های کشور آثار طبیعی و المان ساخت) می باشد که برای آشنایی هر چه بیشتر شهروندان با کشور عزیزمان ایران طراحی شده است.
سالاری خاطرنشان کرد : با توجه به نوع طراحیها باید گفت این بوستان به نوعی یک پارک فناوری برای معماران نیز هست. احداث این بوستان در راستای تحقق اهداف آموزشی، فرهنگی، زیست محیطی و اجتماعی خواهد بود که از جمله میتوان به معرفی کامل فرهنگ سنتی ایرانی اسلامی، مشارکتهای آحاد جامعه در فرایندهای جمعی نظیر آیینهای ملی و مذهبی ، آشنایی با سبک زندگی، هنر و معماری مردم در گذشته و تبدیل منطقه ای با کارکرد صنعتی به بوستانی پاک و توجه به شاخص های توسعه پایدار اشاره کرد.
در نهایت احداث این بوستان با شرط اینکه فضاهای طراحی شده 3.5 درصد فضای بوستان را اشغال کند به رای گذاشته شد که با رای موافق اعضا به تصویب رسید.
انتهای پیام/