صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۴ - ۲۶ تير ۱۴۰۰
آنا گزارش می‌دهد؛

تمامی ورزشگاه‌ها و اماکن میزبان رقابت‌های المپیک توکیو+تصاویر جذاب

رونمایی از تمامی ورزشگاه‌های محل برگزاری رقابت‌های المپیک توکیو که از اول مرداد ماه آغاز خواهد شد.
کد خبر : 594535

گروه ورزش خبرگزاری آنا - احمد محمدی؛ پایتخت ژاپن، توکیو، قرار است بعد از سال ۱۹۶۴، برای دومین بار بزرگ‌ترین مسابقات ورزشی جهان یعنی بازی‌های المپیک را میزبانی کند. در زیر سایه ویروس کرونا، المپیک در ۲۳ ژوئیه با حضور ۱۱۰۰۰ ورزشکار و پس از آن نیز پارالمپیک در ۲۴ آگوست با ۴۴۰۰ ورزشکار دیگر آغاز خواهند شد.



ورزشکاران با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مسابقات شرکت خواهند کرد و اگرچه در کشور ژاپن حاضر خواهند شد اما اصطلاحاً در درون یک حباب فعالیت خواهند کرد، طرحی که هدف از آن تماس حداقلی ژاپنی‌ها با ورزشکاران و افراد خارجی است.



در این مطلب نگاهی به تمامی ورزشگاه‌ها و اماکنی که قرار است میزبان بازی‌های المپیک توکیو باشند خواهیم انداخت.


دهکده المپیک (Olympic Village)


دهکده المپیک که ورزشکاران و مقامات بیش از ۲۰۰ کشور جهان را در خود جای خواهد داد، در یک سایت عظیم مستطیل شکل کلاً در زمین‌هایی قرار دارد که در سال‌های نه چندان دور جزئی از دریا بودند اما طی پروژه‌های پیشروی در دریا به توکیو اضافه شده است.



ظرفیت ۲۱ برج مسکونی واقع در دهکده المپیک در مجموع ۱۸۰۰۰ تخت در طول بازیهای المپیک و ۸۰۰۰ تخت برای بازی‌های پارالمپیک خواهد بود. این برج‌ها با چشم‌انداز زیبای خلیج توکیو ماه‌هاست که خالی نگه داشته شده و انتظار میزبانی ورزشکاران المپیکی و پارالمپیکی را می‌کشند اما پس از اتمام بازی‌ها برای فروش یا اجاره به آپارتمان‌های لوکس تبدیل خواهند شد. جالب اینکه حتی حدود ۹۰۰ واحد نیز قبل از اتخاذ تصمیم به تعویق انداختن فروش آنها به دلیل اختصاص یافتن به دهکده المپیک، فروخته شده بودند!



استادیوم ملی جدید / ورزشگاه المپیک (National Stadium / Olympic Stadium)


استادیوم ملی جدید یا استادیوم المپیک که اخیراً به طور رسمی «استادیوم ملی» نامیده می‌شود با ظرفیت ۶۸ هزار نفری در منطقه شینجیکو در مرکز توکیو و دقیقاً در همان محل استادیوم ۱۹۶۴ ساخته شده است. از این استادیوم برای مراسم افتتاحیه و اختتامیه و همچنین مسابقات دوومیدانی و برخی از مسابقات فوتبال در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو استفاده خواهد شد.



طرح اصلی که توسط زاها حدید (معمار شهیر عراقی-انگلیسی) ارائه شده بود، در ژوئیه ۲۰۱۵ و پس از برانگیخته شدن خشم عمومی نسبت به هزینه ۲ میلیارد دلاری (که این ورزشگاه را گران‌ترین ورزشگاه جهان می‌کرد) از دستورکار خارج شد.



در نهایت نسخه‌ای اقتصادی‌تر از طراحی اولیه به بهره‌برداری رسید و سازه عظیم پنج طبقه در دسامبر ۲۰۱۹ همراه با قابلیت‌های ویژه برای مهار گرمای تابستان توکیو رونمایی شد.



توکیو متروپولیتن ژیمناستیک (Tokyo Metropolitan Gymnasium)


این ورزشگاه که میراثی به جای مانده از المپیک ۱۹۶۴ توکیو است در آن المپیک محل برگزاری مسابقات ژیمناستیک و واترپلو بود اما اکنون توسعه یافته و قرار است میزبان مسابقات تنیس روی میز در المپیک ۲۰۲۰ باشد.



استادیوم ملی یویوگی (Yoyogi National Stadium)


اگرچه این استادیوم یکی از هفت ورزشگاهی بود که رقابت‌های المپیک ۱۹۶۴ در آنها برگزار می‌شدند اما با گذشت بیش از ۵۰ سال همچنان توانایی میزبانی از رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰ را نیز دارد و این بار رقابت‌های المپیک در رشته هندبال و پارالمپیک در رشته‌های بدمینتون و راگبی با ویلچر در این ورزشگاه برگزار خواهد شد.



نیپون بودُکان (Nippon Budokan)


هنر رزمی جودو که برخاسته از کشور ژاپن است اولین ورزش رزمی بود که در سال ۱۹۶۴ جواز حضور در میان رشته‌های المپیکی را به دست آورد و نیپّون بودُکان نیز به عنوان عرصه مشهور هنرهای رزمی در ژاپن برای اولین بار برای میزبانی رقابت‌های جودو در المپیک ۱۹۶۴ توکیو ساخته شد و دارای سقفی منحنی شبیه کوه فوجی ژاپن است.



این مکان پس از بازی‌های المپیک ۱۹۶۴ به یک مکان مشهور برای برگزاری کنسرت‌های موسیقی تبدیل شد و حتی میزبان گروه مشهور موسیقی بیتلز در سال ۱۹۶۶ بود که در آن زمان اولین حضور خود در کشور ژاپن را تجربه می‌کردند.



اکنون و با گذشت بیش از نیم قرن از آن روزگار، جودو بار دیگر در ردای المپیک به زادگاه خویش باز می‌گردد و دوباره نیپون بودُکان میزبان مسابقات دو رشته رزمی جودو و کاراته در المپیک ۲۰۲۰ توکیو است. جودوی پارالمپیک نیز رویداد دیگری است که پس از المپیک در همین ورزشگاه برگزار خواهد شد.



مرکز همایش‌های بین‌المللی توکیو (Tokyo International Forum)


شیفتگان معماری هنگام گردش در خیابان‌های توکیو، از مرکز همایش‌های بین‌المللی توکیو به عنوان منظره‌ای چشم‌نواز یاد می‌کنند.



سازه‌ای عظیم و در هم تنیده از فولاد و شیشه که طراحی بیرونی آن شبیه یک قایق است و از هشت سالن اصلی در اندازه‌های مختلف، مراکز نمایشگاهی و سایر امکانات تشکیل شده است.



مرکز همایش‌های بین‌المللی توکیو محل برگزاری مسابقات وزنه‌برداری در المپیک و پارالمپیک خواهد بود.



کوکوگیکان آرنا (Kokugikan Arena)


فضای داخلی عجیب و غریب و کاسه‌مانند این ورزشگاه تنها نکته برجسته آن نیست. برگزاری رقابت‌های «کُشتی سومو» به عنوان ورزش ملی ژاپنی‌ها در کوکوگیکان آرنا، آن را به عنوان یک مکان معنوی برای این ملت سختکوش نیز مطرح کرده است.



مسابقات رشته بوکس در المپیک در این ورزشگاه برگزار خواهد شد.



پارک سوارکاری (Equestrian Park)


ورزشگاهی که در حال حاضر برای اسب سواری و مسابقات رشته ورزشی سوارکاری استفاده می‌شود در المپیک ۱۹۶۴ نیز به عنوان یکی از محل‌های برگزاری رقابت‌های ورزشی استفاده شده است.



پارک سوارکاری این بار نیز قرار است محل انجام مسابقات سوارکاری در المپیک و پارالمپیک باشد.



مجموعه ورزشی جنگل موساشینو (Musashino Forest Sport Plaza)


با انجام مسابقات بدمینتون، پنجگانه مدرن و بسکتبال با ویلچر به عنوان سه رویداد ورزشی المپیک و پارالمپیک که قرار است در بازی‌های المپیک توکیو در سال ۲۰۲۱ در مجموعه ورزشی جنگل موساشینو اتفاق بیفتد، این مکان یکی از جذاب‌ترین مناطق مرتبط با المپیک و پارالمپیک در طی چند ماه آینده خواهد بود.



(پنج‌گانه‌ی مدرن به یک پیکار ورزشی گفته می‌شود که در آن پنج مرحله از پنج رشته ورزشی انجام می‌شود. این پنج مرحله عبارت‌اند از شمشیربازی اِپِه، تیراندازی با تپانچه، شنای آزادِ ۲۰۰ متر، پرش با اسب، و دو صحرانوردی ۳ کیلومتر. این رشته را پیر دو کوبرتن، بنیان‌گذار بازی‌های المپیک مدرن، ابداع کرد و در تمام دوره‌های المپیک برگزار شده است. در المپیک باستانیِ یونان نیز پنج‌گانه‌ای انجام می‌شد که به آن «پنج‌گانه باستان» هم می‌گویند.)



استادیوم توکیو (Tokyo Stadium)


ورزشگاه توکیو که اکنون آجینوموتو استادیوم (Ajinomoto Stadium) نامیده می‌شود، به عنوان یکی از مراکز اصلی توجهات شاهد سه رویداد مهم المپیک شامل رقابت‌های فوتبال، راگبی و پنج‌گانه مدرن خواهد بود.



در حال حاضر از ورزشگاه آجینوموتو برای میزبانی از رقابت‌های لیگ‌های فوتبال و راگبی ژاپن استفاده می‌شود.



پارک موساشینونوموری (Musashinonomori Park)


درست در کنار فرودگاه چوفو و دانشگاه مطالعات خارجی توکیو، پارک موساشینو واقع شده است و قرار است خط شروع مسابقات دوچرخه سواری جاده از آنجا آغاز شود. این پارک توسط جنگل وسیعی از درختان موساشینو احاطه شده است و دوچرخه‌سواران و تماشاگران می‌توانند از فضای سرسبز و مناظر زیبا لذت ببرند.



پارک ورزشی شهری آریاکه (Ariake Urban Sports Park)


این مجموعه ورزشی در منطقه آریاکه توکیو که منطقه‌ای با زیبایی‌های خیره‌کننده است، نزدیک دهکده المپیک و نمایشگاه بین‌المللی ژاپن قرار دارد و IBC (مرکز پخش بین‌المللی) و MPC (مرکز اصلی مطبوعاتی) بازی‌های المپیک را در خود جای می‌دهد.



پارک ورزشی شهری آریاکه با طراحی آینده‌گرایانه و درست در خارج از خیابان‌های توکیو استانداردهای المپیک را از منظر جذابیت‌های بصری به درجه بالاتری ارتقا می‌دهد.



این محل در طول برگزاری بازی‌های المپیک میزبان کلیه دوچرخه سواری BMX خواهد بود و همچنین ورزش اسکیت‌بورد اولین حضور تاریخی خود در زیر پنج حلقه را در این پارک ورزشی رقم خواهد زد.



آریاکه آرِنا (Ariake Arena)


آریاکه آرنا سالنی جدیدالتأسیس است که با ظرفیت ۱۵ هزار نفری میزبان والیبال المپیک و بسکتبال پارالمپیک خواهد بود. صفحات خورشیدی در سقف منحنی آن با دقت تراز شده‌اند تا از انعکاس نور خورشید به آپارتمان‌های اطراف توسط آنها جلوگیری به عمل آید.



صفحات خورشیدی، حسگرهای حرارتی و پمپ‌های زمین‌گرمایی باعث کاهش انتشار دی اکسید کربن می‌شوند. بعد از میزبانی المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو این سالن به برگزاری کنسرت‌ها و رویدادهای ورزشی اختصاص خواهد یافت.



مرکز ژیمناستیک آریاکه (Ariake Gymnastics Centre)


مرکز ژیمناستیک آریاکه به عنوان یکی از محل‌های برگزاری بیشترین رویدادهای ورزشی، در قسمت شمالی منطقه آریاکه توکیو واقع شده است.



قرار است رشته‌های ورزشی ژیمناستیک هنری، ژیمناستیک ریتمیک، ژیمناستیک ترامپولین در المپیک ۲۰۲۱ و بوکیا در پارالمپیک در این مرکز برگزار شود.



پارک تنیس آریاکه (Ariake Tennis Park)


این ورزشگاه به عنوان یکی از اصلی‌ترین و مجهزترین ورزشگاه‌های رشته ورزشی تنیس در کشور ژاپن محسوب می‌شود.



قرار است پارک تنیس آریاکه یا همان پارک تنیس نوموریکون به عنوان مکان اصلی برگزاری مسابقات تنیس و تنیس با ویلچر، میزبان این رشته‌های ورزشی بسیار پرمخاطب در المپیک و پارالمپیک باشد.



پارک دریایی اودایبا (Odaiba Marine Park)


پارک دریایی اودایبا هماهنگی غنی از سرسبزی طبیعی، اقیانوس و مناظر خیره‌کننده از منظره شهر آینده توکیو از جمله پل رنگین کمان در نزدیکی خود را به بازدیدکنندگان ارائه می‌دهد.



این پارک دریایی به‌طور موقت در طول برگزاری مسابقات به عنوان محل برگزاری رقابت‌های شنای ماراتون و سه‌گانه در بازی‌های المپیک ۲۰۲۱ توکیو و همچنین مسابقات سه‌گانه پارالمپیک در نظر گرفته شده است.



پارک شیوکازه (Shiokaze Park)


پارک شیوکازه با چشم‌انداز دل‌پذیر پل رنگین کمان و خلیج زیبای توکیو به برگزاری مسابقات والیبال ساحلی در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو اختصاص داده شده است. این پارک در مجاورت پارک دریایی اودایبا قرار دارد.



پارک ورزشی آئومی (Aomi Urban Sports)


پارک ورزشی آئومی در ساحل منطقه آئومی توکیو و در نزدیکی دهکده ورزشکاران واقع شده است. این پارک ورزشی با نماهای زیبایی از سراسر خلیج توکیو به برگزاری مسابقات بسکتبال سه نفره و صخره‌نوردی در المپیک و فوتبال پنج نفره در پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو اختصاص داده شده است.



استادیوم هاکی اویی (Oi Hockey Stadium)


استادیوم هاکی اویی با هدف ساخت تسهیلات ورزشی چند منظوره در آینده، با ساخت و سازهایی در Oi Pier Ocean Park در حال انجام است، این ورزشگاه برای برگزاری مسابقات رشته ورزشی هاکی در المپیک ۲۰۲۰ توکیو در نظر گرفته شده است.



کراس کانتری جنگل دریایی اودایبا (Odaiba Sea Forest Cross-Country Course)


مسیر برگزاری رقابت‌های کراس کانتری جنگل دریایی صرفاً و به طور موقتی برای برگزاری مسابقات سوارکاری کراس کانتری در المپیک ۲۰۲۰ توکیو ایجاد شده است. این جزیره مصنوعی سرسبز که در دل خلیج توکیو ایجاد شده است نیز مانند پارک شیوکازه از منظره زیبای خلیج توکیو و نیز خود شهر به عنوان پس‌زمینه بهره می‌برد. بعد از پایان المپیک، این جزیره مصنوعی به محلی تفریحی برای شهروندان توکیو تبدیل خواهد شد.



لازم به ذکر است که این جزیره به صورت مصنوعی و توسط ژاپنی‌ها در میان خلیج توکیو ساخته شده و به همین دلیل جنگلی را هم که در آن احداث؛ کرده‌اند را «جنگل دریایی» نامیده‌اند.



آبراه جنگل دریایی (Sea Forest Waterway)


این آبراه محلی برای رقابت‌های قایقرانی روئینگ و آب‌های آرام المپیک ۲۰۲۰ توکیو استفاده خواهد شد. آبراه جنگل دریایی پس از پایان بازی‌های المپیک محلی برای برگزاری مسابقات لیگ قایقرانی روئینگ و کایاک و همچنین یک منطقه تفریحی و استراحتگاهی برای شهروندان محلی خواهد بود.



این منطقه که با پل جدید «دروازه توکیو» به شهر توکیو متصل می‌شود، به عنوان یک فضای محصور شده توسط دریا بسیار محبوب ساکنان توکیو عمل خواهد کرد. جنگل دریایی نشان‌دهنده دغدغه مسئولان شهر توکیو برای ایجاد هر چه بیشتر فضاهای سبز پایدار در این ابرشهر است.



مرکز قایقرانی آب‌های خروشان کاسایی (Kasai Canoe Slalom Center)


مرکز کاسایی اولین رودخانه وحشی با آب‌های خروشان است که توسط انسان در ژاپن ساخته شده. این رودخانه وحشی مصنوعی، سازه‌ای جدید، دائمی و هدفمند است که به تازگی در زمین مجاور پارک کاسایی رینکای با حوضه‌های بتونی وسیع و شیبی دو درجه‌ای ساخته شده تا هر چه بیشتر شرایط محیط طبیعی را بازسازی کند.



این رودخانه مصنوعی که در فاصله اندکی از دهکده المپیک قرار دارد، در طول برگزاری بازی‌ها میزبان کلیه رقابت‌های رشته ورزشی اسلالوم (قایقرانی در آب‌های خروشان با قایق‌های پارویی کانو یا کایاک) خواهد بود. بعد از پایان بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو، از این مرکز برای طیف گسترده‌ای از ورزش‌های آبی و فعالیت‌های اوقات فراغت استفاده خواهد شد.



میدان تیراندازی با کمان پارک یومنوشیما (Yumenoshima Park Archery Field)


میدان تیراندازی با کمان پارک یومنوشیما به تازگی در این پارک که در جزیره رویا قرار دارد ساخته شده است و میزبان رقابت‌های این رشته ورزشی هم در المپیک و هم در پارالمپیک خواهد بود. احداث این میدان تیراندازی دائمی بوده و بعد از پایان بازی‌های المپیک نیز از آن برای برگزاری مسابقات این رشته ورزشی در رقابت‌های مختلف و سایر فعالیت‌های مرتبط استفاده خواهد شد.



مرکز ورزش‌های آبی توکیو (Tokyo Aquatics Centre)


مرکز آبزیان با هزینه ۵۱۶ میلیون دلار در فوریه سال ۲۰۲۰ تکمیل شد اما ویروس کووید-۱۹ افتتاح آن را به تعویق انداخت تا اینکه سرانجام در اکتبر سال ۲۰۲۰ این مکان ورزشی ۱۵ هزار نفری با رشته‌های ورزشی شنا، شیرجه و شنای هنری افتتاح شد.



استخر اصلی دارای یک دیوار متحرک است که اجازه می دهد استخر ۵۰ متری به دو استخر ۲۵ متری تبدیل شود، همچنین عمق این استخر هم قابل تنظیم است. توکیو امیدوار است بعد از پایان بازی‌های المپیک سالانه یک میلیون شناگر را از طریق برگزاری مسابقات شنا به این ورزشگاه بکشاند، البته شناگران غیرحرفه‌ای نیز امکان استفاده از این ورزشگاه را دارند.



مرکز واترپلو تاتسومی (Tatsumi Water Polo Centre)


برخلاف بسیاری از اماکن دیگری که قرار است ورزش‌های آبی بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در آنها برگزار شود، مرکز واترپلو تاتسومی جدیدالاحداث نیست. این استادیوم در سال ۱۹۹۰ به عنوان مرکز اصلی برگزاری رویدادهای ورزش‌های آبی با ظرفیت بیش از ۳۵۰۰ نفر طراحی و احداث شد و تاکنون شاهد چندین رویداد مهم ورزشی نیز بوده است اما در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو قرار است میزبان رقابت‌های واترپلو باشد.



پارک ساپورو اودوری (Sapporo Odori Park)


پارک ساپورو اودوری به عنوان محل برگزاری مسابقات دوی ماراتن و پیاده‌روی المپیک انتخاب شده و مراحل آماده‌سازی آن برای میزبانی بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو به انجام رسیده است. این پارک در مرکز شهر ساپورو قرار دارد، طول تقریبی آن تقریبا یک و نیم کیلومتر و مساحتی بالغ بر ۷.۸ هکتار را پوشش می‌دهد.



پارک اودوری با گلدان‌های زیبا، چمنکاری و پوشیده از درختان سرسبز، مکانی محبوب برای برگزاری رویدادها، جشن‌ها و مراسم مختلف است و در تمام طول سال گردشگران و شهروندان زیادی را به خود جلب می‌کند.



مرکز ماکوهاری (Makuhari Messe Hall)


به نظر می‌رسد مرکز همایش‌های شهر چیبا یکی از مهمترین مراکز مورد توجه در طول بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو باشد. این مرکز که در اکتبر ۱۹۸۹ افتتاح شده است، اغلب میزبان بسیاری از رویدادهای با فناوری پیشرفته و رقابت‌های ورزشی و یا محل برگزاری کنسرت‌های هنرمندان مشهور از سراسر جهان بوده است.



در طول بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو از این مکان برای برگزاری مسابقات شمشیربازی، تکواندو و کشتی استفاده خواهد شد. در حالی که این مسابقات کشتی در سالن بزرگ‌تر با ظرفیت ۸ هزار تماشاگر انجام می‌شود، رقابت‌های شمشیربازی و تکواندو در سالن‌های کوچک‌تر با ظرفیت ۶ هزار نفر برگزار خواهد شد.



مرکز ماکوهاری در بازی‌های پارالمپیک نیز میزبانی از رقابت‌های شمشیربازی با ویلچر، والیبال نشسته و گلبال را برعهده دارد.



ساحل موج‌سواری تسوریگاساکی (Tsurigasaki Surfing Beach)


ورزش موج سواری برای اولین بار در تاریخ در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو به جمع خانواده ورزش‌های المپیکی خواهد پیوست و در ساحل تسوریگاساکی اولین بازی المپیکی خود را انجام خواهد داد.



این ساحل زیبا در شهر ایچینومیا در خط ساحلی اقیانوس آرام استان چیبا واقع شده است و با داشتن موج‌های کلاس جهانی هر ساله موج‌سواران زیادی را به سوی خود جذب می‌کند.



سالن سرپوشیده و چند منظوره سایتاما (Saitama Super Arena)


سایتاما سوپر آرنا یک سالن سرپوشیده است که در نزدیکی سایتاما در ۲۵ کیلومتری شمال توکیو واقع شده است. در ماه می سال ۲۰۰۰ به عنوان یک سازه چند منظوره با ظرفیت ۳۵ هزار نفر افتتاح شد و چهارمین سازه سرپوشیده بزرگ در جهان است.



این سالن چند منظوره در مواردی حتی به برگزاری کنسرت‌های موسیقی نیز اختصاص داده شده است.



میدان تیر آساکا (Asaka Shooting Range)


رشته تیراندازی آساکا مانند چند مورد دیگر، یکی از معدود اماکن ژاپنی است که شانس حضور در بازی‌های المپیک ۱۹۶۴ را داشت. بنابراین برای میزبانی از المپیک ۲۰۲۰ توکیو موقتاً تأسیساتی به آن اضافه می‌شود تا با ارتقای استانداردهایش در حد بازی‌های المپیک در یک المپیک دیگر نیز حضور پیدا کند.



کاسومیگاسکی کانتری کلاب (Kasumigaseki Country Club)


در ۳۴ کیلومتری شمال توکیو، کاسومیگاسکی کانتری کلاب یک زمین گلف ۱۸ سوراخه است که در شهر کاواگو در استان سایتاما واقع شده است. این زمین شگفت‌انگیز گلف که در اکتبر ۱۹۲۹ افتتاح شده بود از آن زامن تا به حال توسط معماران گلف حفظ و کامل شده است.



اکنون که پس از گذشت حدود یک قرن از تولدش، این زمین گلف زیبا و پراکنده، میزبانی از مسابقات گلف در بازیهای المپیک ۲۰۲۰ توکیو را برعهده دارد.



بندر قایق‌های بادی اِنوشیما (Enoshima Yacht Harbour)


انوشیما یک جزیره کوچک دریایی در فاصله چهارکیلومتری از سرزمین اصلی به عنوان بخشی از شهر فوجیساوا در ۵۰ کیلومتری جنوب توکیو واقع شده است که به عنوان بندری با قایق‌های بادی حتی در دهه ۱۹۶۰ و المپیک ۱۹۶۴ هم به حد کافی مجهز به امکانات برگزاری مسابقات المپیک بود. اکنون این بندر برای بار دوم میزبانی رقابت‌های قایقرانی المپیک را برعهده گرفته است.



پیست دوچرخه‌سواری ایزو (Izu Velodrome)


شهر ایزو از استان شیزوکا در ۹۱ کیلومتری جنوب توکیو واقع شده است. این شهر دارای یک پیست دوچرخه سواری چوبی ۲۵۰ متری است که تطابق کامل با تمام استانداردهای فنی مورد نیاز اتحادیه جهانی دوچرخه‌سواری دارد.



مسابقات دوچرخه‌سواری پیست بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو قطعاً در این ورزشگاه برگزار خواهد شد.



پیست دوچرخه‌سواری کوهستان ایزو (Izu MTB Course)


پیست دوچرخه سواری کوهستان ایزو، آفرودی است که در شهر ایزو در استان شیزووکا با فاصله ۹۱ کیلومتر در جنوب توکیو واقع شده است و طول آن ۴۱۰۰ متر با ارتفاعات تا ۱۵۰ متر است.



این پیست آفرود به عنوان محل برگزاری مسابقات دوچرخه‌سواری MTB المپیک ۲۰۲۰ توکیو گرفته شده است.



جاده سریع‌السیر بین‌المللی فوجی (Fuji International Speedway)


جاده سریع‌السیر بین‌المللی فوجی یک پیست اتومبیلرانی با شهرت جهانی است که در دامنه کوه فوجی واقع شده است. از سال ۱۹۶۰ که این پیست ساخته شد تاکنون میزبان چندین مسابقه معروف اتومبیلرانی از جمله فرمول وان بوده است.



این سایت در ۱۳۶ کیلومتری جنوب توکیو به عنوان محلی میزبانی از رقابت‌های دوچرخه‌سواری جاده بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو (تایم تریل و خط پایان جاده‌ای) فعالیت خواهد کرد. (تایم تریل انفرادی گونه‌ای از مسابقات دوچرخه‌سواری جاده است که در آن، دوچرخه‌سواران در زمین مسطح یا جاده کوهستانی به تنهایی و با زمان مسابقه می‌دهند نه با دوچرخه‌سواران دیگر.) مسابقات دوچرخه‌سواری جاده از پارک موساشینوموری در توکیو استارت خواهد خورد.



استادیوم بیسبال فوکوشیما آزوما (Fukushima Azuma Stadium)


پارک ورزشی آزوما واقع در شهر فوکوشیما میزبانی رقابت‌های بیسبال و سافتبال در المپیک ۲۰۲۰ توکیو را برعهده دارد. استادیوم بیسبال فوکوشیما آزوما با ۲۳۸ کیلومتر از سمت جنوب توکیو به عنوان میزبان مسابقات افتتاحیه هر دو رشته بیسبال و سافتبال، محل بزرگ بازگشت این دو ورزش به زیر پنج حلقه خواهد بود.



استادیوم بیس بال فوکوشیما آزوما یک استادیوم چند منظوره در فوکوشیما است و در حال حاضر از آن بیشتر برای انجام مسابقات بیس بال استفاده می‌شود. این استادیوم در ابتدا در سال ۱۹۸۶ افتتاح شد و ظرفیت ۳۰ هزار تماشاگر را دارد.



ورزشگاه بیسبال یوکوهاما (Fukushima Azuma Baseball Stadium)


مقامات ژاپنی ۲۰۲۰ توکیو را «المپیک بازسازی» نامیده‌اند و مصمم هستند نشان دهند که مناطق شرقی فوکوشیما از زمان بلایای طبیعی چون زلزله فلج کننده در سال ۲۰۱۱، سونامی و حادثه ذوب هسته‌ای که در پی آن سونامی رخ داد، دوباره احیا شده‌اند.



استادیوم بیسبال یوکوهاما یکی از بزرگترین ورزشگاه‌هایی است که در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو نقش ایفا می‌کند. این مکان ورزشی برای میزبانی از رقابت‌های سافت‌بال و بیسبال که از محبوب‌ترین ورزش‌های مردم ژاپن است استفاده خواهد شد.



گنبد ساپورو (Sapporo Dome)


غیر از استادیوم ملی یا همان ورزشگاه المپیک، استادیوم دیگری که باید تعدادی از مسابقات فوتبال در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در آن برگزار شود، گنبد ساپورو واقع در هوکایدو است.



این ورزشگاه که در حال حاضر از مسابقات لیگ‌های فوتبال و بیسبال ژاپن میزبانی می‌کند. در شمالی‌ترین جزیره هوکایدو ژاپن واقع شده است.



ورزشگاه میاگی (Miyagi Stadium)


استادیوم میاگی با ظرفیت ۴۹ هزار نفر سومین محل سوم برگزاری مسابقات فوتبال در المپیک ۲۰۲۰ توکیو است.



این استادیوم دارای یک معماری منحصر به فرد است که تصاویری از دو شمایل هلال ماه را که بر کلاهخود «داته ماسامونه» یکی از حاکمان فئودال ژاپن در قرن شانزدهم میلادی جای داشته است را تداعی می‌کند. ورزشگاه میاگی در حال حاضر در منطقه‌ای قرار دارد که در آن زمان تحت حکومت او بود.



ورزشگاه ایباراکی کاشیما (Ibaraki Kashima Stadium)


این ورزشگاه که محل برگزاری دیدارهای خانگی تیم کاشیما آنتلرز است، به عنوان چهارمین ورزشگاه در نظر گرفته شده برای برگزاری مسابقات فوتبال المپیک، در شهر کاشیما واقع شده است.



ورزشگاه سایتاما (Saitama Stadium)


پنجمین ورزشگاهی که به مسابقات فوتبال در المپیک اختصاص داده شده ورزشگاه سایتاما است اما از نظر گنجایش جمعیت و بزرگی رتبه دوم را در میان این ورزشگاه‌ها به خود اختصاص داده است.



این ورزشگاه که در شهر سایتاما واقع شده است، به عنوان یکی از بزرگترین اماکن فوتبال حرفه‌ای نه فقط در ژاپن بلکه در کل آسیا محسوب می‌شود.



استادیوم بین‌المللی یوکوهاما (Saitama Stadium)


ورزشگاه یوکوهاما بزرگ‌ترین استادیومی است که به برگزاری مسابقات فوتبال در المپیک ۲۰۲۰ توکیو اختصاص داده شده است.



مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی توکیو (Tokyo Big Sight)


چهل و دومین مکانی که به برگزاری رقابت‌های المپیک اختصاص یافته است مرکز نمایشگاه‌های بین‌المللی توکیو است که مجموعه مرکز پخش بین‌المللی (IBC) و مرکز اصلی مطبوعاتی (MPC) را در خود جای داده و در تلاش است تا در طول بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو پوشش تصویری، خبری و رسانه‌ای بی‌نقصی را برای این رقابت‌ها فراهم کند.




انتهای پیام/

ارسال نظر